96 episodes

Film och annat.

Viskningar och podd Bussola Productions™

  • TV & Film

Film och annat.

  Vertical Ben

  Vertical Ben

  Vi har hört er. Vi har haft svårt att sova för alla bengaler ni smällt av utanför studion. Vi har lyssnat. Veckans Ben™️ är tillbaka i ett högst limiterat format. Okej? Är ni nöjda nu? Vertical Limit (2000 pangår). Nu kör vi!

  • 1 hr 5 min
  Fråga doktorn

  Fråga doktorn

  Sista avsnittet någonsin i månaden november år 2023. Det firar vi med härliga minnen, lyssnarfrågor, fega beslut, galna människor och lite Robocop. Nu kör vi!

  • 58 min
  I du Ponts trädgård

  I du Ponts trädgård

  Tungt medicinerade eller bara allmänt virriga? Det får ni avgöra! I veckans avsnitt babblar vi på om nya poddar, lagringsformat, en del The Thing, lite Michael Bay-trivia, svensk historia OCH Nathan Fielders nya serie The Curse (2023). Vi ses i hjärndimman

  • 48 min
  Alla namn i världen

  Alla namn i världen

  Ibland är en podd två killar som bara vill droppa namn på saker. Vi hinner även med en kortis om kidnappningar, ilska över Filmstadens marknadsföring och saker att se fram emot. Lyssna och njut!

  • 52 min
  Regissören vid hornen

  Regissören vid hornen

  Att göra slut är aldrig lätt. Man har samlat på sig mycket tillsammans genom åren. Rutiner. Minnen. Svek. Men ibland måste man bara ta tjuren vid hornen. Och det är kanske kanske kanske just är det Linus gör idag efter att ha sett David Finchers senaste thriller The Killer (2023). Vi snackar även lite skräck i form av Alan Wake 2! Nu kör vi. Glad spökhelg på er!

  • 56 min
  En lyc(k)ans afton

  En lyc(k)ans afton

  Löven faller gula på vår mark, playstation 5 lyser stark. Kylan biter oss hårt i vår hals, Linus är som vanligt motvalls. Oktober är snart över och vi kör ett sista skräckrace! Vi har tittat på varulvfilmer, Linus river av sin Spider-Man 2 och Stephan är i the place inbetween och rotar med sina projekt. Väl lyssnat!

  • 56 min

Top Podcasts In TV & Film

HBO and The Boston Globe
HBO
Ben Mandelker & Ronnie Karam | Wondery
PodCo
The Ringer
The Ringer

You Might Also Like

Per Perstrand & Jesper Wiking
odpod.se
Liv och Caroline
filipandfredrik.com
Emil Persson / Perfect Day Media
Perfect Day Media