8 episodes

Wat Flix Je Me Nu is de leukste podcast over alles streaming. Streamusketeers Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan zijn je gids door stromenland. Elke aflevering hoor je van een BN'er (Bekende Netflixer) welke serie(s) hij/zij bingewatched. Heb je op- en/of aanmerkingen mail ze naar nouzeg@watflixjemenu.nl

watflixjemenu Ferry van Beek

  • TV Reviews
  • 5.0, 1 Rating

Wat Flix Je Me Nu is de leukste podcast over alles streaming. Streamusketeers Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan zijn je gids door stromenland. Elke aflevering hoor je van een BN'er (Bekende Netflixer) welke serie(s) hij/zij bingewatched. Heb je op- en/of aanmerkingen mail ze naar nouzeg@watflixjemenu.nl

  Aflevering 7 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 7 Wat Flix Je Me Nu

  Sander is op vakantie en Bekende Netflixer is deze keer Jeroen van Inkel.

  Ferry heeft het over The Marvelous Mrs Maisel die je kunt zien op Amazon Prime. Een serie waarvan hij vindt dat Rob en Heleen deze verplicht moeten gaan kijken. Hij waarschuwt ze alvast dat hij ze de volgende keer gaat overhoren! 

  Rob heeft The Comedians Of The World op Netflix gekeken en vond het echt ver-schrik-kelijk. Oordeel zelf en laat Rob weten wat jij ervan vindt. Ferry en Heleen vinden dat er weinig goede comedies te zien zijn op Netflix.

  Heleen wil het graag hebben over Stateless. Het verhaal over vier vreemdelingen wiens levens elkaar kruizen in een Australisch vluchtelingenkamp. De moeite waard en zeer aangrijpend. 

  Ook een aanrader volgens Rob en Heleen de documentaire Mucho Mucho Amor over Walter Mercado op Netflix. Is hij nou een kruising tussen Eddy Wally en Jomanda of toch meer de Puerto Ricaanse Rasta Rostelli? 

  Bekende Netflixer Jeroen van Inkel geeft als tip Tales From The Loop op Amazon Prime. Deze serie is gebaseerd op de science fiction tekeningen van Simon Stålenhag. Volgens Jeroen misschien wel de beste science fiction serie van de afgelopen 10 jaar. 

  Beste serie aller tijden is volgens hem 24 met Kiefer Sutherland. Nu weer te zien op Netflix.

  Jeroen en Ferry zijn het unaniem eens over de serie Detective van der Valk op NPO Plus. Een serie over de Nederlandse Polite en die zich afspeelt in Amsterdam. Alleen wel allemaal met Engelse acteurs en wat ziet Amsterdam er geweldig mooi uit. 

  Tot slot komt Jeroen nog met een lekkere serie voor ‘erbij’. Polizei Potsdam op NPO Plus.

  • 53 min
  Aflevering 6 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 6 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 6 van WFJMN. Bekende Netflixer is deze keer Rob’s radiovrouw Caroline Brouwer en zij heeft een uitgesproken mening over de film 365 Days op Netflix. Caroline en Heleen hebben deze op aanraden van Rob bekeken. En of ze onder de indruk waren? Volgens Heleen is het een beetje Huishoudbeurs porno.

  Sander heeft gekeken naar The Devil at the Crossroads op Netflix over blues gitarist Robert Johnson. Je hoeft niet van blues te houden om te genieten van deze lekkere korte documentaire.

  Rob en Heleen hebben genoten van The Story of Fire Saga, een geweldige spoof over het Eurovisie Songfestival, ontsproten aan het brein van acteur Will Ferrell. Rob haat alleen de elfjes!

  Ferry heeft een waanzinnige documentaire gezien over Muhammad Ali op Ziggo. Niet alleen een groot sporter maar ook iemand die racisme op een effectieve manier onder de aandacht bracht. Ook tipt hij The Morning Show op Apple TV Plus.

  Heleen heeft Home Game gekeken op Netflix. Een serie over bijzondere sporten waarbij de spelers zelfs gebroken scheenbenen oplopen. En King of the Cruise op NPO Plus. Een heerlijke reality TV serie.

  Ook besteden we weer aandacht aan onze petitie om The Wonder Years op NPO Plus te krijgen. 

  En een nieuw item: Waaruit komt die zin? En win!

  • 52 min
  Aflevering 5 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 5 Wat Flix Je Me Nu

  Alweer de vijfde aflevering van WFJMN. Chef Nick van het populaire YouTube kanaal EtenmetNick is de Bekende Netflixer. En hij heeft het uiteraard over series die te maken hebben met…. Eten! Zijn tips: Ugly Delicious, Streetfood Asia, Las crónicas del taco en volgens hem misschien wel één van de beste series op Netflix Chef’s Table.

  Heleen heeft twee series compleet gebingewatched namelijk Marcella (Netflix) en Killing Eve (NPO Plus) en heeft daar erg van genoten. Hoewel vrouwen de hoofdrol spelen zijn het geen typische series voor vrouwen.

  Sander vraagt zich af waarom er geen vervolg is gekomen op het eerste seizoen van Vinyl (Ziggo). Hij reageert op een tip over verborgen personen in The Haunting of Hill House en hij krijgt als eerste Streamusketeer zijn eigen tune.

  Ferry heeft gekeken naar de documentaire Night In Question van Louis Theroux (NPO Plus) en was daar erg van onder de indruk.

  Rob houdt een warm pleidooi voor The Politician. Zelfs de meest integere persoon uit deze serie deugt niet. Een echte aanrader!

  Ook de officiëlestart van onze actie Stream The Wonder Years Op NPO Plus!

  • 1 hr 1 min
  Aflevering 4 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 4 Wat Flix Je Me Nu

  Bekende Netflixer is deze keer Kim Holland. Ze houdt voornamelijk van de Spaanse series en komt met suggesties als: Casa De Papel, La Chicas Del Cable, Narcos en Vivir Sin Permiso.

  De Streamusketeers reageren op de recensie van Wat Flix Je Me Nu door de NPO podcast politie VINK en nemen een radicaal besluit over de achtergrond muziek.

  Verder aandacht voor: The Vietnam War, The Haunting of Hill House, Tricky Dick And The Man In Black, Filthy Rich (over Jeffrey Epstein), Adidas vs Puma en The Loudest Voice. Ook wordt de vraag gesteld of de documentaires op Netflix neutraler zijn dan op andere zenders.

  Lekker veel tips weer deze aflevering!

  • 53 min
  Aflevering 3 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 3 Wat Flix Je Me Nu

  Bekende Netflixer (BN’er) is deze keer Jeroen Kijk in de Vegte. Hij is eigenlijk niet zo’n bingewatcher maar heeft toch wel een paar goeie suggesties zoals Hollywood en RuPaul’s Drag Race. Zijn all time favoriete serie is de Wonder Years en hij vraagt zich af waarom hij deze nergens kan zien.

  Ook aandacht voor Dérapages met Eric Cantona (Netflix), The English Game (Netflix), Dolly Parton’s Heartstrings en haar documentaire Here I Am (allebei Netflix), Ready Player One van Steven Spielberg (ook Netflix) en de Pink Panther films (NPO Plus). Verder blijkt Michael Jordan niet dood en Whitney Houston lesbisch!

  • 37 min
  Aflevering 2 Wat Flix Je Me Nu

  Aflevering 2 Wat Flix Je Me Nu

  Als Bekende Netflixer (BN’er) is deze keer Fabienne de Vries te gast. Dit omdat het deze maand alweer 25(!) jaar geleden is dat TMF van start ging in Nederland. Fabienne neemt het streamen serieus en heeft zelfs aanbevelingen per categorie! Favorieten van Fabienne? Succession (Ziggo) en Big Little Lies (Ziggo).

  Verder hebben de Streamusketeers het over o.m. de Beastie Boys documentaire (Apple TV), Trial By Media (Netflix), Too Hot To Handle (Netflix), The Movies That Made Us (Netflix), Hollywood (Netflix) en vindt Heleen zerozerozero (NPO Plus) de beste serie allertijden.

  • 56 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In TV Reviews

Listeners Also Subscribed To