6 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Xampany i Crispetes – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • TV & Film

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #XampanyICrispetes 3-5: Hablemos de tostón

  #XampanyICrispetes 3-5: Hablemos de tostón

  Després del chamàn podcaster, arriba el deixeble dels podcast, en aquesta nova edició comptem amb la col·laboració de Luis Blain. Ell ha aprofitat aquest espai per promocionar el seu propi podcast i per “hablar de terror”, ja que aquella inicativa no li va sortir be del tot. Una de les edicions més pedants pero amb la (poca) gràcia de sempre.

  Xampany i Crispetes és un podcast d’Álvaro Rodríguez.

  • 49 min
  #XampanyICrispetes 3-4: Multivers podcaster

  #XampanyICrispetes 3-4: Multivers podcaster

  En el programa d’avui ens acompanyen un altre dels participants de PodcastCity, Iago de Que No Panda el Cúnico i el coordinador Arnau Curto. Parlarem sobre les noves estrenes, sobre reboots, sobre anime i sobre criptomonedes i NFT. I també del Joc del Calamar.  Xampany i Crispetes és un podcast d’Álvaro Rodríguez.

  • 48 min
  #XampanyICrispetes 3-3: Netflix & kill

  #XampanyICrispetes 3-3: Netflix & kill

  Sou de Netflix, d’HBO, de Hulu, de Filmin… o de tot? Avui a Xampany i Crispetes parlem de plataformes d’streaming per a consumir sèries i pel·lícules. I sí, no podem encarar un programa sobre el món audiovisual sense parlar sobre l’incident d’Alec Baldwin i la mort accidental de la seva directora de fotografia, Halyna Hutchins.  Xampany i Crispetes és un podcast d’Álvaro Rodríguez.

  • 31 min
  #XampanyICrispetes 3-2: Terror per tots els gustos

  #XampanyICrispetes 3-2: Terror per tots els gustos

  Setmana carregadeta de notícies audiovisuals, una sèrie del rei emèrit, una traïció de Netflix i una altra traïció de Luis Blain. Tot i això en aquesta edició “hablamos de terror” perquè arriben estrenes prometedores del gènere i altres no tan interessants. També parlem de pel·lícules basades en videojocs amb el nostre tècnic i friqui de confiança Oscar Martínez i desgranem la darrera bogeria de Mike Flannagan.  Xampany i Crispetes és un podcast d’Álvaro Rodríguez.

  • 28 min
  #XampanyICrispetes 3-1: Coreans i alcoholisme

  #XampanyICrispetes 3-1: Coreans i alcoholisme

  Una xapa sobre cinema i series de mitja horeta. Un format improvisat i poc guió però amb moltes ganes de parlar de l’audiovisual i la narrativa. Parlem d’estrenes que vindran com House of The Dragon, La Abuela o el nou projecte d’Ari Aaster. A més fem un repàs de les produccions que ho estan petant com El Joc del Calamar o Dune. Un podcast, a priori, conduït per l’Álvaro Rodríguez amb la intenció que vosaltres, els oients, col·laboreu amb recomanacions o critiques a allò que heu vist. Gaudiu, apunteu recomanacions i xampany i crispetes.  Xampany i Crispetes és un podcast d’Àlvaro Rodríguez.

  • 26 min
  Xampany i Crispetes #PodcastCity

  Xampany i Crispetes #PodcastCity

  L'entrada Xampany i Crispetes #PodcastCity ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

  • 1 min

Top Podcasts In TV & Film