51 episodes

Vi har brug for færre kaffeaftaler og flere eventyr! Derfor går vi forrest med denne podcast. Hvert afsnit er en grineren, personlig og ærlig jagt på at genfinde hverdagsmagien i de små og store ting. Må det ende lykkeligt - om ikke andet, så lærerigt!
Vi elsker at du er her.

DAMERNES EVENTYRKLU‪B‬ DAMERNES EVENTYRKLUB

  • Society & Culture

Vi har brug for færre kaffeaftaler og flere eventyr! Derfor går vi forrest med denne podcast. Hvert afsnit er en grineren, personlig og ærlig jagt på at genfinde hverdagsmagien i de små og store ting. Må det ende lykkeligt - om ikke andet, så lærerigt!
Vi elsker at du er her.

  OPRYDNINGSOPTUR

  OPRYDNINGSOPTUR

  I dette afsnit taler vi om vores nyfundne glæde ved at rydde op og rydde ud. Lyder det kedeligt? Tro om! Vi har fundet ud af, at det vi engang associerede med noget voldsomt kedeligt, har vist sig at være en magisk optursbrik i at skabe plads til det liv vi gerne vil leve. Vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at oprydning er eventyrligt, hvis vi gør det ud fra det rette mindset.
  Lyt med mens vi kommer omkring hvordan visse ting i vores hjem faktisk kan holde os tilbage og fiksere os fast i fortiden, og hvordan vi selv har transformeret vores hjem og garderober til en voksen-legeplads.

  • 40 min
  DEN KREATIVE PROCES

  DEN KREATIVE PROCES

  Har du også lukket døren til din kreativitet i takt med at du blev voksen? Så lyt med og hør vores perspektiv på den sag. Vi mener nemlig, at alle mennesker er kreative væsner, og at det er vigtigt, uanset hvem du er, at eksperimentere og give plads til at lege med at udfolde din kreativitet. Verden længes efter det du har at byde ind med!
  I dette afsnit går vi på opdagelse i den kreative process, alt hvad den er og har lært os.
  Vi taler om hvorfor det er vigtigt at være i kontakt med sin indre kreative kilde og hvordan vi bedst selv gør det.
  Vi taler om hvordan vi helt konkret holder os inspirerede, og deler ud af nogle af vores bedste tips og tricks til at træde ind i det kreative flow og friheden, livskraften og glæden det giver os at være kreative skabende væsner.

  • 1 hr 1 min
  KEND DINE SUPERKRÆFTER

  KEND DINE SUPERKRÆFTER

  Vi kvinder skal være bedre til at stå ved, når vi er dygtige til noget.
  I det her afsnit undersøger vi hvad en superkræft er, hvorfor det er vigtigt at kende og kunne sætte ord på sine superkræfter, hvordan vi kan lære at stå ved dem, og så går vi på opdagelse i hinandens superkræfter.

  • 1 hr 13 min
  DEN SELVSTÆNDIGE RUTSJEBANETUR

  DEN SELVSTÆNDIGE RUTSJEBANETUR

  Vi har fornyligt fejret en milepæl i vores iværksætteri. Et seks cifret beløb står nu på vores virksomhedskonto og de to udkants-piger er kampstolte.

  Men det har også fået os til at tænke og stille os selv nogle spørgsmål omkring det, at dele succeshistorier på sociale medier og udelade alt det grimme, svære og tabu-belagte når det kommer til at starte egen virksomhed.

  Så hermed velkommen indenfor! Tag med en tur helt ind bag kulisserne og hør os fortælle super ærligt om vores rutsjebanetur henimod denne milepæl. Vi tager en dybere snak om bølgen "nemme" penge, om at følge sit kald og hvorfor nogle af de kvinder i verden der på én gang empower os, også kan være med til at gøre det ekstra følsomt at starte virksomhed op.

  Du får både the highs - som fx den gyldne dag hvor vi tjente 20.000 kr imens Maiken tog en sejltur og Nadia spiste en toast - og the lows, som da vi ikke havde penge til en kontorplads og måtte bytte os til det ved fx at moppe kloakvand op til GANNIS sommerfest for the rich and famous.

  Lorten og præmien eksisterer ofte side om side, og vi er her for at fortælle dig, at det er helt okay og lige som det skal være.

  Vi elsker at dele processen med dig

  • 1 hr 19 min
  HVILE ER DET NYE SORT

  HVILE ER DET NYE SORT

  I dette afsnit dykker vi dybt ned i ét af vores yndlings emner: Det eventyrlige (og svære) ved at hvile.

  Kom med bag kulissen mens vi ærligt og åbent taler om hvad hvile har betydet og betyder for vores velvære. Vi diskuterer hvor svært det kan være at tillade stilheden, vi taler om "overlevelsesluren" som begreb og så taler vi om hvordan vi har gjort hvile og trivsel til vores første prioritet i vores små liv, hverdage og virksomhed - som vores helt egen lille revolution mod knokler-samfundet.

  God lytning

  • 1 hr 10 min
  EKSOTISKE EVENTYR

  EKSOTISKE EVENTYR

  I denne uge tager vi på udlandseventyr og deler nogle af de største, bedste og mest skræmmende oplevelser vi har haft i jagten på eventyret i udlandet.
  Vi kommer både omkring skorpionbid, himalaya vandreture og indiske toge, der hver især har formet os og den måde vi er på i verden.
  God fornøjelse!

  • 47 min

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To