102 episodes

Listen to interviews, features and community stories from the SBS Radio Albanian program, including news from Australia and around the world. - Programi në Gjuhën Shqipe në Radion SBS ju sjell intervista, aktualitete, reportazhe nga komuniteti dhe lajme nga Australia dhe bota.

SBS Albanian - SBS Albanian SBS Albanian

  • News

Listen to interviews, features and community stories from the SBS Radio Albanian program, including news from Australia and around the world. - Programi në Gjuhën Shqipe në Radion SBS ju sjell intervista, aktualitete, reportazhe nga komuniteti dhe lajme nga Australia dhe bota.

  Kosovo's Ambassador will mark 12th Anniversary of Independence with Albanian community - 17 Shkurt - ngrihet Flamuri i Kosoves ne Australi

  Kosovo's Ambassador will mark 12th Anniversary of Independence with Albanian community - 17 Shkurt - ngrihet Flamuri i Kosoves ne Australi

  For seven years the Albanian community has been marking Kosovo's Independence Day with the raising of the flag in Melbourne.
  - Per shtate vite me radhe komuniteti shqiptar shenon Diten e Pavaresise se Kosoves me ngritjen e flamurit ne Melburn. 

  • 7 min
  Latest news from North Macedonia 15 February 2020 - Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut 15 Shkurt 2020

  Latest news from North Macedonia 15 February 2020 - Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut 15 Shkurt 2020

  This is a report summarising the latest developments in news and current affairs in North Macedonia.
  - Raporti me te rejat me te fundit nga Maqedonia e Veriut.

  • 9 min
  SBS News Bulletin 15 February 2020 - Edicioni Informativ 15 Shkurt 2020

  SBS News Bulletin 15 February 2020 - Edicioni Informativ 15 Shkurt 2020

  Latest news from Australia and the world.
  - Te rejat me te fundit nga Australia dhe bota.

  • 11 min
  Latest news from Albania 15 February 2020 - Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi 15 Shkurt 2020

  Latest news from Albania 15 February 2020 - Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi 15 Shkurt 2020

  This is a report summarising the latest developments in news and current affairs in Albania.
  - Raporti me te rejat me te fundit nga Shqiperia.

  • 6 min
  Latest News from Kosova 15 February 2020 - Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove 15 Shkurt 2020

  Latest News from Kosova 15 February 2020 - Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove 15 Shkurt 2020

  This is a report summarising the latest developments in news and current affairs in Kosovo.
  - Raporti me te rejat me te fundit nga Kosova.

  • 5 min
  Fire and rain: the challenges to recovery pile on - Zjarri dhe Shiu, Sfidat Australiane

  Fire and rain: the challenges to recovery pile on - Zjarri dhe Shiu, Sfidat Australiane

  Recent rain has helped extinguish two-thirds of the bushfires burning in New South Wales.
   
  But the state's south coast, which suffered badly through the fire season, is now battling floods.
  - Shiu i fundit ka ndihmuar ne shuarjen e dy te tretave te zjarreve qe po digjen ne New South Wales.
   
  Por bregdeti ne jug te shtetit, i cili vuajti keq nga zjarret, tani po lufton me permbytjet.

  • 4 min

Top Podcasts In News

Listeners Also Subscribed To