7 Folgen

In de Verkoopheld Podcast worden (toekomstige) salesprofessionals geïnformeerd over drie thema's:Traditional sales, Future sales en Selfimprovement.

Verkoopheld Podcast Verkoopheld Podcast

  • Gesellschaft und Kultur

In de Verkoopheld Podcast worden (toekomstige) salesprofessionals geïnformeerd over drie thema's:Traditional sales, Future sales en Selfimprovement.

  HELD#7 Louis Hazen Dertig Jaar Saleservaring

  HELD#7 Louis Hazen Dertig Jaar Saleservaring

  In dit interview gaat Walter Baart op zoek naar de vraag wat een accountmanager in deze tijd moet kunnen. Hij interviewt Louis Hazen die met 30 jaar saleservaring weet hoe de hazen lopen. Waarom is het mooiste moment voor een account manager de eerste afspraak? Hoe moet je doelen stellen in het verkoopproces? Welke uitdagingen hebben beginnende en ervaren accountmanagers? En waarom is het vak van accountmanager zo leuk?
  Dit interview is interessant voor studenten en docenten die betrokken zijn bij de opleiding junior accountmanager.

  • 21 Min.
  HELD#6 Walter Baart Van Salesmanager naar Salesdocent

  HELD#6 Walter Baart Van Salesmanager naar Salesdocent

  Het interview waar jullie naar gaan luisteren, is van een man met een lange carrière in accountmanagement. Hij heeft de overstap gemaakt naar het MBO onderwijs en specifiek de opleiding Junior accountmanager. Walter Baart is zijn naam en hij heeft met zijn kennis en kunde een belangrijke bijdrage geleverd aan de Verkoopheld. Zijn passie voor het verkoopvak brengt hij nu over op leerlingen. En dat is een win-win situatie. Voor Walter die dagelijks kan doen waar hij plezier aan beleeft; leerlingen enthousiast maken voor het salesvak en de leerlingen horen aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden hoe de wereld van accountmanagement in elkaar steekt.

  Dit interview is interessant voor junior accountmanagers maar ook voor mensen die de overstap hebben gemaakt van het bedrijfsleven naar het onderwijs of dat van plan zijn.

  • 47 Min.
  HELD#5 Enahm Hof bouwt zorgvuldig aan het imago van The Iceman

  HELD#5 Enahm Hof bouwt zorgvuldig aan het imago van The Iceman

  Bouwt zorgvuldig aan het imago van The Iceman

  Wat hebben Opra Winfrey, Orlando Bloom en Tim Ferriss met elkaar gemeen? Ze maken allemaal gebruik van de Wim Hof Method. Wim Hof staat bekend om zijn buitengewone prestaties; ruim 57 meter zwemmen onder een dik pak ijs, hij staat 152 minuten in een bak ijs, loopt een marathon op de poolcirkel met ontbloot lijf. 21 records staan in het Guinessbook of records.
  De persoon die ik interview is Enahm Hof. Hij is de oudste zoon van Wim Hof. Zes jaar geleden richtte hij Innerfire op. Hij bouwde het imago van zijn vader als circus-artiest om door de buitengewone prestaties wetenschaplijk te onderbouwen. Hieruit ontstond de baanbrekende Wim Hof Method (WHM) die nu wereldwijd aanslaat.

  • 48 Min.
  HELD#4 Pim Brouwers: Karakter wint van talent

  HELD#4 Pim Brouwers: Karakter wint van talent

  Het interview waar je naar gaat luisteren, is van een jongeman van begin 20 en hij spreker is geworden. Hij zegt dat het uit nood is geboren omdat hij geen bijbaan kon vinden. Ik interview Pim Brouwers. Pim heeft een handicap, maar laat zich op geen enkele manier belemmeringen in de dingen die hij wil doen. Hij blinkt uit in zitskieen, handbiken en rollen. En als je aan de 4 daagse meedoet met een rolstoel, 4 dagen 50 kilometer per dag of 150 km met een handbike door de heuvels van Limburg de Amstel Goldrace volbrengt, dan mag je van karakter spreken. Hij heeft er zijn motto van gemaakt: Karakter wint van talent, als talent geen karakter heeft.

  Pim wil gehandicapten aan het sporten krijgen. Dat drijft hem in zijn rol als spreker. Hij heeft het merk pimbrouwers sterk neergezet. Kijk maar eens op www.pimbrouwers.nl voor een mooi voorbeeld van personal branding.

  • 38 Min.
  HELD#3 Geef Nooit Korting Met Jos Burgers

  HELD#3 Geef Nooit Korting Met Jos Burgers

  Welkom bij het 3e interview en ik durf te zeggen dat dit gesprek voor mij nu al een mijlpaal is. Waarom een mijlpaal? Ik heb een persoon mogen interviewen die ik normaal gesproken niet snel zou kunnen spreken. Deze man werd aan het einde van het vorige interview nog expliciet genoemd door Robin Koenders. Voor Robin is het een aansprekend persoon en voor mij geldt precies hetzelfde. Ik heb een interview gehouden met niemand minder dan Jos Burgers. Hij schreef meer dan 10 boeken en zijn laatste boek werd het best verkochte management boek van 2014, De wet van Snuf. Hij geeft ruim 150 presentaties per jaar door heel Nederland en over zijn tarief is hij heel transparant. Zijn gebruikelijke gage van 3750 euro heeft hij aan mij niet gevraagd. Maar als dank heb ik wel iets lekkers gekocht voor hem en zijn hond. En dat pas natuurlijk goed in de geest van zijn boek dat over het principe van geven en ontvangen gaat. Deze aflevering zit overvol met waardevolle tips voor beginnende en ervaren salesmensen. Ik wens jullie veel plezier met het interview met Jos Burgers.

  • 1 Std. 5 Min.
  HELD#2 Verkoopheld Podcast, Interview Robin Koenders

  HELD#2 Verkoopheld Podcast, Interview Robin Koenders

  Vandaag heb ik gesproken met een gids in de nieuwe wereld. Tenminste, dat is wat zijn werkgever, KPN als slogan heeft. Robin Koenders is zijn naam en hij werkt als salesmanager bij KPN Solutions.

  In mijn ogen is hij echt een accountmanager nieuwe stijl. Ik mijn werkboek Verkoopheld, vertel ik over de evolutie van de accountmanager tussen 1950 en nu. In deze tijd moet de business van de klant centraal staan en daar geeft Robin sprekende voorbeelden over.

  Hij legt uit wat the Internet of things betekent en geeft praktische toepassingen die KPN nu al aanbiedt.

  Ook de waarde van Linkedin om contact te leggen met klanten en om gemeenschappelijke connecties te zoeken, passeert de revue. Als ijsbreker in het begin van een gesprek werkt dit goed, volgens Robin.

  • 39 Min.

Top‑Podcasts in Gesellschaft und Kultur

Zuhörer haben auch Folgendes abonniert: