Hattrick Live 02: Huvudtränaren, Marko Palosaari berättar om matchen mot Thorengruppen & vilka mål Sirius FBC har för denna säsong‪!‬ Hattrick Live

• Sports

Välkommen till ¤HATTRICK LIVE¤
-Podcasten för dig som hejar och spelar i Sirius Innebandy!

I hemmapremiären på IFU Arena skulle IK Sirius FBC möta Team Thorengruppen IBK, där matchen slutade med förlust 4-11. Så jag fick äran att få intervjua huvudtränaren, Marko Palosaari för IK Sirius FBC. Han berättade att Sirius FBC hängde med i början av matchen, men Thorengruppen gör mål på sina chanser och ryckte ifrån i första perioden. I andra perioden så tar dom över och vinner matchen. Marko tyckte att efter tre spelande matcher där Sirius har vunnit mot Lund och Falun, det är lag som Sirius ska vinna i mot. Men mot Thorengruppen, dom är för svåra. Så frågade jag vad Sirius FBC har för mål denna säsong så säger Marko att Sirius FBC ska till slutspel, det är vårat mål, mer han säger får du veta när du lyssnar nu på andra avsnittet av Siriuspodden, Hattrick Live!!!

Följ ”Hattrick Live” på Sociala medier på Facebook, Twitter och Instagram. Sök på ”Hattrick Podcast” där poddar finns! Nytt: Nu finns Hattrick Live på Spotify så sök på "Hattrick Podcast" och tryck följ, då får du dom senaste avsnitten av podden!

Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman