18 episodes

Lars Erlandssons och Niclas Sannerheims podcast om löpning.

Löparpodden Lars Erlandsson & Niclas Sannerheim

  • Sports

Lars Erlandssons och Niclas Sannerheims podcast om löpning.

  Säsongsavslutning!

  Säsongsavslutning!

  Löparpoddens säsongsavslutning, vilket som vanligt innebär att vi, lite från sidan av, sammafattar det som varit. Ett program om alla de människor vi haft förmånen att ha med i programmet, om kontakten med er som lyssnat och ja ... lärdomar och insikter på vägen. Ett Löparpodden "behind the scenes" helt enkelt!

  • 21 min
  Löparpoddens skotest!

  Löparpoddens skotest!

  Äntligen dags för Löparpoddens skotest! Vi har besökt Stadium och valt ut skor tillsammans med säljaren och skoexperten Sebastian Rydström. Sen har vi såklart testat skorna. Vilken modell tyckte vi var bäst? Lyssna så får du svaret. 

  • 37 min
  Rundan!

  Rundan!

  I det här avsnittet vrider och vänder vi på idén och konceptet "rundan" och vi springer vår runda på Djurgården. Här intervjuar vi löpare i spåret och besöker också Biologiska museet där vi träffar Oscar Larsson som är museets guide. Dessutom: Lopprapport från Göteborgsvarvet. Hur gick det för Lars egentligen? 

  • 31 min
  Kärleksavsnittet!

  Kärleksavsnittet!

  Löparpoddens kärleksavsnitt! Vi får besök av två experter inom området, Alexandra och Ulrika från löparnätverket Singelspring. Dessutom träffar vi singlarna Anders och Erika som går på springdate i inslaget "löpare looking for love"! 

  • 30 min
  Tävlingsspecial!

  Tävlingsspecial!

  I Löparpoddens tävlingsspecial snackar vi Midnattloppsminnen med teatermannen Jocke Rindå. Vi ringer också upp mat- och träningsbloggaren Kristin Johansson (Elsies Päron) som ger oss sina bästa tips inför Göteborgsvarvet. Helena Salomonson vikarierar för Niclas, som är föräldraledig! 

  • 32 min
  Ett möte med Ulf Wickbom!

  Ett möte med Ulf Wickbom!

  I detta avsnitt av Löparpodden har vi träffar journalisten och löparen Ulf Wickbom, som var med när den första löparvågen drog in över Sverige i början av 80-talet. Det blev också ett samtal om livet, Ironman, The Champ och mystiska löparupplevelser. 

  • 26 min

Top Podcasts In Sports