10 episodes

Vse o tistih stvareh, ki oblikujejo vašo prihodnost

Podcast CIGANSKE KARTE Archives - Podcast.si Podcast CIGANSKE KARTE Archives - Podcast.si

  • Religion & Spirituality

Vse o tistih stvareh, ki oblikujejo vašo prihodnost

  Oči so ogledalo duše – 032

  Oči so ogledalo duše – 032

  V dvaintrideseti številki podcasta lahko slišite veliko zanimivih informacij, med drugim o očeh, kako oči delujejo, o ciganskih kartah, o ciganski karti Bolezen bolj na široko. Kaj lahko še slišite: kaj so zenice in kako delujejo; oči in nezavedni nivo; kaj pomeni pogled oči v levo, desno, gor in dol; ciganska karta Bolezen; in še in še in… Read More »

  • 38 min
  Očala in oči ciganskih kart – 031

  Očala in oči ciganskih kart – 031

  V enaintrideseti številki podcasta lahko slišite veliko zanimivih informacij, med drugim o očeh, očalih, o ciganskih kartah, o Izgubi, o Bolezni, o Stalnosti in o Uradniku. Kaj lahko še slišite: vsevidno oko; očala na ciganskih kartah; ciganska karta Izguba; ciganska karta Bolezen; ciganska karta Uradnik; ciganska karta Stalnost; in še in še in še 🙂 ====== KONTAKTI ======… Read More »

  • 50 min
  Prstani povedo vse – 030

  Prstani povedo vse – 030

  V trideseti številki podcasta lahko slišite veliko zanimivih informacij, med drugim o prstanih, o ciganskih kartah, o Izgubi in Mislecu. Kaj lahko še slišite: prstani povedo vse; kateri prstan na katerem prstu; ciganska karta Izguba; ciganska karta Mislec; in še in še in še 🙂 ====== KONTAKTI ====== Všečkajte FB stran Podcast.si Obiščite in se naročite na posnetke… Read More »

  • 39 min
  029 – Stari grehi spletne strani ciganskekarte.net

  029 – Stari grehi spletne strani ciganskekarte.net

  V devetindvajseti številki podcasta lahko slišite veliko zanimivih informacij, med drugim o starih vprašanjih, ki so mi bila zastavljena in o otvoritvah, ……. Kaj lahko še slišite: otvoritev 2 link do otvoritve za vedeževanje ; praktičen primer te otvoritve 1; praktičen primer te otvoritve 2; in še in še in še 🙂 ====== KONTAKTI ====== Dodajte me v… Read More »

  • 38 min
  028 – O ciganskih kartah, o ljudeh, o povezavah

  028 – O ciganskih kartah, o ljudeh, o povezavah

  V osemindvajseti številki podcasta lahko slišite veliko zanimivih informacij, med drugim o temu kako delujejo karte med sabo, kje so skriti ljudje, kako deluje vsaka karta, ……. Kaj lahko še slišite: karta Vdovec; karta Zvestoba; karta Obisk; karta Ljubimec; in še in še in še 🙂 ====== KONTAKTI ====== Dodajte me v vaše kroge preko Google+ Všečkajte FB… Read More »

  • 43 min
  027 – sporočila poslušalcev, pisma bralcev in vse okoli tega

  027 – sporočila poslušalcev, pisma bralcev in vse okoli tega

  V sedemindvajseti številki podcasta lahko slišite veliko zanimivih informacij, med drugim o temu kako delujejo karta Stalnosti, karta Sreča, karta Presečenje in karta poroke, ……. Kaj lahko še slišite: karta Poroka; karta Presenečenje; karta Sreča; karta Stalnost; sporočila poslušalcev; in še in še in še 🙂 ====== KONTAKTI ====== Dodajte me v vaše kroge preko Google+ Všečkajte FB… Read More »

  • 57 min

Top Podcasts In Religion & Spirituality

Ascension
Tara-Leigh Cobble
Pray.com
Sadie Robertson Huff
Hank Smith & John Bytheway
Ascension

More by Podcast.si

Podcast TAROT KARTE Archives - Podcast.si
Podcast BREZ IZGOVORA Archives - Podcast.si
Podcast NOVE DIMENZIJE USODE Archives - Podcast.si
Podcast POT NOTRANJE IZPOLNITVE Archives - Podcast.si
Podcast ZAPISI PRIHODNOSTI Archives - Podcast.si
Podcast MESEČNI HOROSKOP Archives - Podcast.si