15 episodes

Podden som ställer frågan som alltid är relevant; är det här rimligt?

Rimligt‪?‬ Hanna Andersson, Alfred Ernst

  • Society & Culture

Podden som ställer frågan som alltid är relevant; är det här rimligt?

  13. Hur många m finns det i anamma?

  13. Hur många m finns det i anamma?

  Ett avsnitt i bakfyllans anda! Vi har spontant med oss en gäst som bekräfta att vi är töntar vilket vi såklart blir glada för. Cirka 16 saker uttalas fel och vi undrar vad man skulle ge upp för att få lyssna på musik. Ett ganska dumt men också ganska roligt avsnitt, hoppas att ni också tycker det!

  • 36 min
  12. Är bucketlists ett borgerligt påfund?

  12. Är bucketlists ett borgerligt påfund?

  Hur mycket ska man rimligtvis fylla köksskåpen? Hur mycket suger det att inte läsa så som man gjorde när man var ung? Man får inte ha frukt i mat. Men tacos då? Vi myser även till tanken av att somna till dom goa orden "nu är det dags att byta band" och Alfred jobbar fördomar så gruset sprutar! Avsnittet som spelades in före helgen missar paolo-härvan med bara några timmar. Men vad gör det när man istället kan diskutera nakenbastu, fjantar som inte vågar vara töntiga och mer!

  • 34 min
  11. Sjung om älgvandringens lyckliga dagar?

  11. Sjung om älgvandringens lyckliga dagar?

  Är slow tv det finaste vi har? Ska Helsingborg bli sveriges USA och tönta sig i någon sorts protest? Väljer man egentligen chokladhjulet eller chipshjulet för att spela bort sista slantarna på Liseberg??? Svar på allt detta får ni i veckans avsnitt av podden. Dessutom en av Alfred Ernsts absoluta favoriter som slutlåt!

  • 38 min
  10. #kanvislutanu?

  10. #kanvislutanu?

  Vi är tillbaka efter lillpausen, med ännu mer energi för att döma ut saker som orimliga. Idag diskuteras sociala medier, spexiga flygvärdinnor, gubbar och såklart mycket mer!

  • 46 min
  9. Ett liv i sus och dus?

  9. Ett liv i sus och dus?

  Hur mycket sus och dus lever vi i egentligen? I veckans avsnitt pratar vi om corona (kanske icke oväntat), mental svaghet, orimliga snacks, orimliga namn och SÅKLART orimliga människor. Kanske med orimligt höga tankar om oss själva?

  Slutlåt: Me & Mr Jones - Amy Winehouse

  • 38 min
  8. Är du stolt över mig?

  8. Är du stolt över mig?

  Skrattigt avsnitt inspelat i helgen med ännu en gäst! Denna gång har vi äran att ha med Hannas syster, Linnea. Vi hoppades verkligen att det skulle höras skillnad på oss, men tji fick vi! Oavsett ett roligt avsnitt där kompisrelationer, läskiga killar, tysta avdelningar med mera diskuteras.

  Mycket nöje!

  Slutlåt: Fråga Stjärnorna - CajsaStina Åkerström

  • 39 min

Top Podcasts In Society & Culture

Apple TV+ / AT WILL MEDIA
Pushkin Industries
This American Life
Slate Podcasts
Wondery
Adam Thorne