5 episodes

Povești necunoscute despre vedete și trupe rock ultracunoscute. Mini-documentare audio în care muzica e un fundal sonor pentru poveste.

Rock Story Rock Story

  • Music

Povești necunoscute despre vedete și trupe rock ultracunoscute. Mini-documentare audio în care muzica e un fundal sonor pentru poveste.

  Rock Story #39 - Michael Hutchence și INXS

  Rock Story #39 - Michael Hutchence și INXS

  În acest episod o să asculți povestea unei trupe formate și călite în circuitul de puburi din outbackul australian.

  O trupă căreia casa de discuri Atlantic Records i-a oferit 1 milion de dolari ca să ștergă benzile master ale albumului Kick.

  O trupă care la finalul anilor 80 era cel mai bun produs de export al Australiei.

  Povestea INXS este despre excese, celebritate și singurătate, despre cocaină și topmodele,
  despre prietenii descoperite și minți pierdute. 


  O poveste care ne duce înapoi în anii 80 și 90, de la Sydney la Paris și de la Londra și la Copenhaga.

  • 34 min
  Rock Story #38 - Rolling Stones și o noapte fierbinte cu Prima Doamnă

  Rock Story #38 - Rolling Stones și o noapte fierbinte cu Prima Doamnă

  În anii 70, Rolling Stones erau praf. Au fost arestați de nenumărate ori, pentru marijuana, heroină și posesie ilegală de arme de foc.  Iar Keith Richards în special, deși era tot timpul praf, părea indestructibil. A ieșit de pe șosea cu Bentley-ul său de prea multe ori ca să-și mai aducă aminte. A dat foc mai multor case, inclusiv conacului Playboy, în timp ce fuma heroină sau cocaină.  Iar în februarie 1977, a fost arestat pentru trafic de heroină, cu câteva zile înainte ca colegii săi din Rolling Stones să se culce cu Prima Doamnă și să declanșeze un scandal internațional.  Aceasta este povestea incredibilă a unor concerte secrete, a unei escapade cu Prima Doamnă și a momentului în care Rolling Stones a fost aproape de destrămare.

  • 29 min
  Rock Story #37 - Ozzy Osbourne și viața sa ca un Crazy Train (partea II)

  Rock Story #37 - Ozzy Osbourne și viața sa ca un Crazy Train (partea II)

  Acest episod continuă povestea vieții lui Ozzy și a vieții sale ca un Crazy Train, în care el a fost locomotiva.

  De la accidentul în care și-a pierdut viața chitaristul Randy Rhodes, continuând cu blackoutul în care Ozzy era să o sugrume pe Sharon și încheind cu rgăsirea sa ca om și ca artist.


  Aceasta este a doua parte a unui episod dublu. Dacă vrei să asculți ambele părți legate într-un singur episod (și fără promo-uri), intră pe patreon.com/rockstory/shop

  • 21 min
  Rock Story #36 - Ozzy Osbourne și viața sa ca un Crazy Train (partea 1)

  Rock Story #36 - Ozzy Osbourne și viața sa ca un Crazy Train (partea 1)

  Ozzy Osbourne a dus o viață cu petreceri, cu droguri și băutură în cantități impresionante. I-a uimit pe medicii care i-au făcut analizele, i-a băgat sub masă pe cei care au încercat să țină pasul cu el, i-a șocat pe cei de la casele de discuri și i-a încântat pe fanii care au venit la concertele lui.

  A decapitat animale, s-a pișat pe un monument istoric, a aruncat bucăți de carne crudă spre public, s-a trezit în mijlocul unei autostrăzi după un episod de blackout, iar autocarul său de turneu a fost tăiat în două de un avion care zbura la altitudine mică.

  În acest episod Rock Story o să-ți povestesc despre Ozzy Osbourne și viața sa ca un Crazy Train, în care el a fost locomotiva.

  Aceasta este prima parte a unui episod dublu. Dacă vrei să asculți ambele părți legate într-un singur episod (și fără promo-uri), intră pe patreon.com/rockstory/shop

  • 27 min
  Rock Story #34 - Duff McKagan: între alcool, cocaină și Guns n‘ Roses

  Rock Story #34 - Duff McKagan: între alcool, cocaină și Guns n‘ Roses

  În ziua de azi, Duff McKagan e considerat de mulți ca fiind unul din cele mai inteligente și articulate personaje din lumea rockului.

  Însă cu peste 30 de ani în urmă, Duff era cel care ținea ritmul pe bas într-una din cele mai mari trupe de rock de la finalul anilor 80 și începutul anilor 90: Guns ‘n Roses

  Povestea asta este însă despre el, nu despre ei.

  E povestea unui rockstar care a urcat până pe culmile succesului și celebrității, a umblat prin infernul dependențelor și suferinței, pentru ca în final să reușească să iasă la lumină, învingător.

  E o poveste care în prim plan nu are succesul și excesul, ci regăsirea, vindecarea și renașterea.  Cele mai noi 5 episoade Rock Story pot fi ascultate gratuit pe toate platformele.

  Dacă vrei să te întorci mai mult în istoricul podcastului, ai alte 5 episoade pe bază de abonament: https://podcasters.spotify.com/pod/show/rock-story/subscribe

  Pentru restul catalogului cu episoadele Rock Story, intră aici: https://www.patreon.com/RockStory/shop

  • 37 min

Top Podcasts In Music

The Joe Budden Podcast
The Joe Budden Network
The Story of Classical
Apple Music
THE MORNING SHIFT
YOUKNOW MEDIA
New Rory & MAL
Rory Farrell & Jamil "Mal" Clay & Studio71
A History of Rock Music in 500 Songs
Andrew Hickey
Drink Champs
Interval Presents

You Might Also Like