
158 episodes

SHANBE TV Shanbe Magazine
-
- Business News
-
-
4.0 • 2 Ratings
-
رویدادهای اکوسیستم استارتآپ ایران را از اینجا بشنوید.
-
- video
۱۲ ترند جذاب ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۲۰
بازاریابی ویدیویی یا همان ویدیومارکتینگ مانند سایر مباحث بازاریابی و فروش به صورت مداوم و بدون توقف، شاهد ظهور ترندهای جدید و از بین رفتن ترندهای قدیمی است و همین نشان از پویایی این مبحث کاربردی در جهان پیشروست.اگرچه موجسواری بر ترندهای کسبوکار همیشه کار عاقلانهای نیست، اما همانطور که برای بالابردن سطح دانشتان و جلوگیری از عقبماندن از سرعت فوقالعاده پیشرفت علم بازاریابی ویدیویی، به کنکاش و جستوجو ادامه میدهید، بهتر است که همواره ترندهای ویدیومارکتینگ را نیز رصد کنید. از ابتدای سال2020 تاکنون، برخی از این ترندها رواج بیشتری یافتهاند و برخی بهتدریج از کارزار رقابتی در تولید محتوای ویدیویی خارج شدهاند.
-
- video
گفتوگو با آرمین کریمی، همبنیانگذار و مدیرعامل نبض
کودک چهار پنجسالهای که روزی دست در دست پدرش به کف بازار بزرگ تهران میرفت و با بچههای جنوب شهر که برای خرید یک توپ پلاستیکی پولهایشان را روی هم میگذاشتند، همبازی بود، آرزو میکرد که کسبوکاری بزرگ ایجاد کند. او جوانی متولد سال1373 است که انواع و اقسام تجارب از شکست تا موفقیت را در کارنامهاش دارد. کارهای زیادی کرده؛ از دلالی در بازار تا راهاندازی استارتاپی که تجهیزات هوشمند تولید میکند. صحبت از آرمین کریمی، مدیرعامل و همبنیانگذار استارتاپ «نبض» است.
«امید را از ما نگیرید. وقتی آدم امید ندارد، هیچ چیزی ندارد. از تولید فرار نکنید. سخت است اما ترسناک نیست. سرمایهگذار به من گفت حتی اگر 10 عدد از محصولت را بفروشی، به تو جایزه میدهم. یک سال کار کردیم اما شکست خوردیم و همتیمهایم من را تنها گذاشتند. در ابتدا با پزشکان چالشهای زیادی داشتیم و...»
جملات زیادی از متن گفتوگو با آرمین میتوان استخراج کرد و در اینجا آورد. جوری حرف میزند که انگار چندین دهه عمر کرده است.
بارها جواب نه شنیده؛ چه از طرف دوستانش که ایدهاش را نشدنی میدانستند و چه از طرف سرمایهگذارانی که با حالت تمسخر با او حرف زدند. اما حالا او با جذب سرمایه چندین میلیارد تومانی نهتنها شرکتی با بیش از 38نفر نیرو دارد، بلکه در فکر حضور در بازارهای جهانی هم است.
براساس گفتههای مدیرعامل نبض، بازار تجهیزات پزشکی در ایران، گردش مالی سالانهای تا 3 میلیارد دلار دارد. بنابراین بازار بزرگی پیش پای بچههای استارتاپی قرار دارد و تنها کافی است که نترسند و به این حوزه بیایند.
نبض تاکنون توانسته بیش از هزار گوشی هوشمند پزشکی تولید کند و به فروش برساند. همچنین برای ساخت دستگاه هوشمندی در حوزه بیمارستانی که گردش مالی سالانه بازارش در ایران تا 80 میلیون دلار در سال است، اقدام کردهاند و این دستگاه در سال 1400 به بازار میآید.
آرمین از بچهها میخواهد که نترسند و به حوزه تولید بیایند و از چالشها فرار نکنند. حرفهای خواندنی این جوان خوشفکر را در ادامه میخوانید. -
- video
گفتوگو با مهرداد فاخر، کارآفرین جوان ایران
مهرداد فاخر، مدیرعامل تیپاکس و همبنیانگذار هلدینگ فاخر در ابتدای دهه 80 پس از پایان تحصیلاتش به ایران بازگشت و به شرکت خانوادگیشان (تیپاکس) پیوست تا با کسب تجربه در زمینه پست و لجستیک و نیز انتقال دانش روز دنیا به داخل کشور، تحولی دیجیتال در این صنعت بوجود آورد.
او در ابتدا مدیریت شعب تهران شرکت تیپاکس را برعهده گرفت و سپس سعی کرد با جداسازی این بخش از سایر قسمتها، سیاستهای کاریاش را به بوته آزمایش بگذارد و ضمناً تواناییهای مدیریتیاش را به خانواده نشان دهد؛ یکپارچهسازی شعب و پرسنل، ایجاد یک برند تجاری و استفاده از مارکتینگ و تبلیغات از جمله کارهایی هستند که او در این دوره انجام داد.
بعد از این دوره او به عنوان معاون مدیرعامل و در نهایت در سال ١٣٩٠ به عنوان مدیرعامل شرکت تیپاکس انتخاب شد.
مهرداد فاخر ٣ سال پیش با تدوین یک استراتژی تجاری تازه، با شرکت بویمر آلمان مذاکره کرد و توانست با ایجاد یک مرکز مکانیزه و طراحی نرم افزار JET توسط زبدگان حوزه آی تی، انقلابی دیجیتال در فرآیند تیپاکس به وجود آورد.
او معتقد است در دوران دیجیتالی امروز، تیپاکس ناگزیر بوده است که این تحول دیجیتال را از سر بگذراند. با این تحول، خدمات این شرکت از ٨۶ شعبه به ۵٠٠ شعبه و از ۶٠٠ نفر پرسنل به ٣۵٠٠ نفر پرسنل توسعه یافت.
او با جدا کردن خدمات مختلف شرکت تحت مدیریتاش از بدنه اصلی و راهاندازی کسبو کارهای تازه، گامی برای تکمیل زنجیره تأمین لجستیکی خود برداشت و ضمناً به صنایع دیگری مثل مبلمان و پوشاک نیز ورود کرد؛ خوگر، خوگر پلاس، اکتیران پلاس، مهان پوش، تی هاب، تی نکست، تی اکسپرس، ایفا، لجستیک بازار، تی تک و... از جمله شرکتهایی هستند که در زیرمجموعه هلدینگ فاخر فعالیت میکنند.
هلدینگ فاخر که از سال ١٣٩۵ راه اندازی شده با نزدیک به ۵ هزار نفر پرسنل یکی از مجموعههای پویا در زمینه پست و لجستیک، بازرگانی و تجارت الکترونیک است.
مهرداد فاخر در این گفتگوی دوستانه با هفتهنامه شنبه از رموز موفقیتاش در زمینه کارآفرینی و اهمیت کار تیمی در پیشبرد اهداف یک سازمان میگوید... -
- video
گفتوگو با عادل طالبی؛ استراتژیست کسبوکارهای آنلاین
توصیه عادل طالبی به کسبوکارهای سنتی که میخواهند فروشگاه آنلاین راه بیندازند: کسی که در ابتدای کار است و تخصص و تجربه دیجیتال مارکتینگ ندارد و رفتار مصرفکننده آنلاین را نمیشناسد، سراغ مارکتپلیسها برود. نهایتا اگر خیلی اصرار دارد که خودش فروشگاه بزند، سراغ فروشگاهسازها برود. خودش تیم توسعه فنی جمع نکند و دنبال CMS و طراحی اینها نباشد که احتمال موفقیتش بسیار پایین میآید، بنابراین باید یکی دو سال اول را روی محتوا تمرکز کند
-
-
- video
مشتری خودکار | چگونه مشتریان را به مشترکین تبدیل کنیم؟
فرضیه اساسی کتاب مشتری خودکار این است که مشترکین بهتر از مشتریان هستند...
Customer Reviews
حجم پادكستا خيلي زياده
يكي از پادكستا رو باز كردم ١ گيگ حجمش بود. حداقل حجمش و كم كنيد