78 episodes

Smålandspostens sportpodd

Smålandsposten Sportpodden Smålandsposten

  • Sports

Smålandspostens sportpodd

  79. Fidde om tuffa Österläget

  79. Fidde om tuffa Österläget

  Han har fört upp och åkt ur med Öster, vunnit SM-guld med Halmstad och varit proffs i Norge. Nu är Fredrik Gustafson sportsligt ansvarig i Östers IF:s styrelse och gäst i Sportpodden.
  Dessutom dividerar Dan om europacupspel medan Stubben tar upp samma ämne i sin sociala mediehörna. Lagbyggena i Växjö Lakers och Tingsryds AIF analyseras liksom målfattigdomen i Växjö DFF.

  • 1 hr 6 min
  78. Pilut och slutspelsextra

  78. Pilut och slutspelsextra

  Fem sekunder från en ångestladdad kvalserie. Då klev AIK fram och räddade Tingsryd från tio helvetiska matcher. På plats i poddstudion finns Mr Magic själv och berättar om den osannolikt spännande upplösningen av Hockeyallsvenskan. Dan dividerar om Växjö DFF och levererar tillsammans med Stubben en stor special inför Växjö Lakers och Växjö Vipers slutspel.

  • 1 hr 5 min
  77. Thour: "Läkaren var inte nöjd när jag ringde"

  77. Thour: "Läkaren var inte nöjd när jag ringde"

  Bäst i Sverige i boxning och bland de bästa i Sverige i tennis. Stephanie Thour är 20 år och har under många år lyckas hålla två bollar i luften samtidigt. Som färsk SM-guldmedaljör och gäst i podden svarar hon på frågor om uppväxten, vilken sport hon ska välja i framtiden och vad tjejer som boxas kan få höra – plus en massa annat.
  Dessutom sammanfattar vi läget för Växjö Lakers, Tingsryd och Växjö Vipers och hyllar Åby/Tjureda, årets stora sensation på bandyhimlen.

  • 1 hr 15 min
  76. Järdlers avundsjuka

  76. Järdlers avundsjuka

  Podden gästas av ingen mindre än Östertränaren Christian Järdler som berättar om tuffa smällar, tränarturbulens och hur han vill föra Öster tillbaka till Allsvenskan.
  Dan dividerar om sommarnyttjande av inomhushall, Stubben socialspanar om högt och lågt och serieutredningar, huvudtacklingar och ersättningar diskuteras.
  Vidare pratar vi om Växjö Lakers formtopp, Tingsryds uppryckning och Trojas lömska upploppsraka.

  • 1 hr 13 min
  75. Thermell: "Sam är ett svin"

  75. Thermell: "Sam är ett svin"

  Premiär för Sportpodden i nytt format. Nytt från och med veckans podd är att den gästas av en lokal sportprofil. Först ut är Växjö Lakers nye assisterande tränare Tobias Thermell. Han berättar om omställningen att byta Karlskoga mot Växjö, förklarar att statistiken låg bakom Joel Perssons 1–0-mål mot Linköping och avslöjar varför Sam Hallam egentligen är ett svin. Utöver gästintervjun sonderar vi som vanligt terrängen kring övrig lokal sport.

  • 1 hr 6 min
  74. Ernst

  74. Ernst

  Dan spekulerar om tränarfrågan i Växjö DFF, hyllar en av Östers stora och dividerar om en basketskandal.
  Stubben serverar Corsi, ser stora uppsidor med Växjö Lakers, efterlyser förändrade arenakrav i SHL och sätter fingret på hockeyns största problem.
  Paltrecept, vilde Wessner, en kommunikatör på dubbla stolar och avsågade ben är andra inslag i 74:an.

  • 1 hr 2 min

Top Podcasts In Sports