14 episodes

Hamar Arbeiderblads podkast om HamKam.

Stolthet & ære Hamar Arbeiderblad

  • Sports
  • 5.0 • 1 Rating

Hamar Arbeiderblads podkast om HamKam.

  Ep 14 - Anders Baasmo Christiansen

  Ep 14 - Anders Baasmo Christiansen

  Vi har en nyyydelig gjest i dagens episode nemlig skuespiller Anders Baasmo kjent fra blant Kon Tiki, En natt, Dag, EXIT, Børning, Buddy og mye mye mer. Anders har spilt fotball med Pål Johnsen, og han har hatt frimerke i en kamp på selveste Pål Strand. Vi snakker om Kongsvinger-kampen, hvilke spillere som ryktes bort, og hva som blir målet de siste kampene. Anders forteller om gamle dager, og litt om hva som rører seg av fotballinteresse i skuespiller-miljøet.

  • 55 min
  Ep 13 - Gaute Smestad Pedersen

  Ep 13 - Gaute Smestad Pedersen

  Supporteren Gaute Smestad Pedersen gjester podcasten og det blir snakk på gamle historier fra Briskebybanden, en gjett 11-er variant og mye mer.

  • 1 hr 3 min
  Ep 12 - Truls Jevne Hagen

  Ep 12 - Truls Jevne Hagen

  En HamKam-legende med STOR L tar plass i studioet med Kjetil Ånnevik og Ole Johnny Sundt. Truls Jevne Hagen ser tilbake på en 15-sesonger lang karriere i grønt og hvitt, og forteller blant annet om sine største opp- og nedturer som HamKam-spiller. Rune Steen Hansen, sportsredaktør i HA, er også på plass, og det snakkes om kampene som har blitt spilt, hvordan HamKam skal komme seg ut av nedrykkstriden, og mye, mye mer!

  • 1 hr 4 min
  Ep 11 - Espen Olsen og Gaute Helstrup - igjen.

  Ep 11 - Espen Olsen og Gaute Helstrup - igjen.

  Espen Olsen og Gaute Helstrup er tilbake i podcast-studioet for en liten halvtårsevaluering. Her snakkes det om vårsesongen, spillestil, forventninger til høstsesongen, og mye, mye mer!

  • 1 hr 5 min
  Ep 10 - Christian Gauseth

  Ep 10 - Christian Gauseth

  Fotballpodcasten ''Stolthet & ære'' er tilbake, og Kjetil Ånnevik og Ole Johnny Sundt har fått besøke Eurosport-ekspert, og Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth. Guttene snakker om sesongstarten til HamKam, og Eliteserie-profilen er skuffet over Hamar-laget.

  • 54 min
  Ep. 9 - Jean Alassane Mendy

  Ep. 9 - Jean Alassane Mendy

  Jean Alassane Mendy gjester Stolthet & ære. Her snakkes det om spissens manglende målproduksjon, hva som er galt i HamKam, samt utenlandseventyret til Mendy.

  • 59 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

KammaForFaen ,

Bra!

Bra pod gutta, veldig bra gjester! Snakk litt mer om Kamma og spillerne og det som skjer rundt klubben. Da de ikke er I Eliteserien (ennå) er det ikke like lett å følge med. Kanskje få inn en 3 person fast i studio, en med litt humor?

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To