28 episodes

Laat je inspireren om MET GOESTING EN ENERGIE DOOR HET LEVEN te gaan.

Goed in je Vel-podcast Fré Heylen

  • Health & Fitness
  • 4.7 • 3 Ratings

Laat je inspireren om MET GOESTING EN ENERGIE DOOR HET LEVEN te gaan.

  Afl. 28 Ann De Bisschop

  Afl. 28 Ann De Bisschop

  In deze aflevering interview ik Ann De Bisschop. Ann was in haar carrière onder andere chef radio maar ook commercieel directeur en nadien ook Wellbeing Director bij DPG Media.

  Tegenwoordig inspireert ze als Wellbeing consultant en Keynotespeaker bedrijfsleiders en managers om hun medewerkers slimmer werken je productiever maar ook gelukkiger maakt Dit door middel van kleine aanpassingen in hun manier van werken. Eén van haar deviezen is dan ook “Work smarter, not harder”.

  Ze schreef ondertussen al 2 boeken: ‘Wellbeing=Winst’ en ‘Aftellen naar maandag’.

  In dit inspirerend interview hebben we het onder andere over life-work balance, je dag onderbreken door al zeker een lunch aan een tafel, en neen niet je bureau, in te plannen, jezelf tegenkomen, niet per se hoeven te wachten op je pensioen om ebv. Aan zee te gaan wonen en nog veel meer interessants.

  Voor je jezelf even een momentje gunt en dit interview gaat beluisteren, zou ik zeggen: vraag ook even jouw gratis exemplaar van m’n boek aan via wordfit.be/boek en dan nu...

  Laat je inspireren door...

  Ann De Bisschop

  • 50 min
  Afl. 27 Ik word geïnterviewd...

  Afl. 27 Ik word geïnterviewd...

  In deze aflevering word ik geïnterviewd.

  Dat is zo eens iets anders hé?!

  Door wie? Door Xander Van den Eynde die hier normaal stage kwam doen. Dat kon wegens corona helaas niet doorgaan. Een tijdje geleden vroeg hij me dan om me te mogen interviewen voor een schoolopdracht.

  Dat deed ik met veel plezier. Ik stelde hem ook voor om het interview ineens ook mee tussen de interviews van m’n podcast te zwieren.

  In dit interview heb ik het onder andere over de weg die ik heb afgelegd. Voor ik eind 2011 met WordFit startte maar ook daarvoor. En ook heb ik het over de dingen die ik nog graag zou willen realiseren.

  Voor je gaat luisteren, kort nog even dit: een tijdje geleden besloot ik om als eerste Vlaming m’n fysieke boek gratis te gaan wegschenken. Enerzijds omdat je als auteur sowieso al bijna niets verdient aan een boek maar vooral omdat ik gewoon zoveel mogelijk mensen wil aanzetten om te gaan leven. Uit die overleefstatus te komen en te kunnen floreren. Ook jou gun ik te kunnen blijven groeien als mens... Te voelen en vollen bak te durven gaan voor die versie van jezelf waarvan je diep vanbinnen voelt dat het er inzit. Mijn boek helpt je hier zeker en vast bij.

  Daarom zou ik zeggen, mocht je dat nog niet hebben gedaan: vraag m’n boek gratis aan via www.wordfit.be/boek

  • 1 hr 23 min
  Afl. 26 Dr. Luc Evenepoel

  Afl. 26 Dr. Luc Evenepoel

  In deze aflevering interview ik Dr. Luc Evenepoel.

  Dokter Evenepoel is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met diëten.

  Hij is dan ook de auteur van de boeken ‘Levensslank’ en ‘Van diëten word je dik’. In dat laatste boek legt hij glashelder de zin en onzin van diëten uit.

  En ja hoor... Goed nieuws!

  Door onze gemeenschappelijke uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts, KAN JIJ EEN EXEMPLAAR van het boek ‘Diëten word je dik’ WINNEN.

  Heb jij hier interesse in? Surf dan even naar wordfit.be/vandiëtenwordjedik

  Heb je MIJN BOEK nog niet?

  Je kan het nog steeds GRATIS AANVRAGEN! Als eerste Vlaming schenk ik namelijk m’n fysieke boek gratis weg. Heb jij het nog niet? Vraag het dan gratis, ik reken wel de verzendingskosten aan, de kost van het boek neem ik op mij, aan via wordfit.be/boek.

  • 1 hr 17 min
  Afl. 25 Hoofdstuk 3 uit m'n boek 'Fit zonder fitness'

  Afl. 25 Hoofdstuk 3 uit m'n boek 'Fit zonder fitness'

  De 25e aflevering van deze podcast is een specialleke. Mag wel voor een soort van jubileum-editie. Ik lees erin een stuk van m'n boek 'Fit zonder fitness' in voor. Namelijk hoofdstuk 3: 'Hoe kan ik veranderen?'

  Vind jet het interessant? En wil je wel meer weten? Je kan m'n boek nog steeds gratis aanvragen via www.wordfit.be/boek

  Veel luisterplezier!

  • 38 min
  Afl. 24 Louise Carton

  Afl. 24 Louise Carton

  In deze aflevering interview ik Louise Carton.

  Louise werd onder andere 3 maal Belgisch Kampioen Veldlopen. Een tijdje geleden gaf ze aan een eetstoornis te hebben.

  Dus ook in dit interview weeral meer dan genoeg gespreksstof om over te babbelen.

  Ik heb het met Louise onder andere over zelfrespect, jezelf graag zien en niet per se te moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen.

  Heel interessant...

  Ik zou zeggen: Gun jezelf een momentje en neem even de tijd om dit interview te beluisteren. Laat je inspireren en geniet ervan!

  Hier het interview met Louise Carton.

  • 1 hr 20 min
  Afl. 23 Koen Wilssens

  Afl. 23 Koen Wilssens

  In deze aflevering interview ik Koen Wilssens, de CEO van Runners’ Lab. Koen won zelf ooit de Ten Miles van Antwerpen. Echt waar, hij won. Echt zotjes... In minder dan 50 minuten. Whooow...

  Hij loopt nog steeds. “Minder snel.” Het zijn zijn woorden.
  Ik heb van heel m’n leven nooit zo snel gelopen als hij nog steeds 10 km kan volhouden... Ik nog geen halve kilometer, denk...

  Maar goed. Alleen maar respect voor de volharding. Het doorzettingsvermogen. Chapeau.

  Die dedication legt Koen trouwens ook aan de dag in het leiden van het bedrijf waaraan hij sinds 2009 aan het hoofd staat: Runners’ Lab. Toen 12 werknemers. Ondertussen 45. Dus ja, dan doe je het goed.

  Dus... Genoeg gespreksstof om het over te hebben. En dat het weer inspirerend werd...

  Hier het interview met Koen Wilssens.

  Aah ja, nog kort even dit: ik mag 10 kortingsbonnen van Runners’Lab weggeven. Heb jij hierin interesse? Surf dan even naar www.wordfit.be/RL (RL van Runners’Lab)

  • 1 hr 12 min

Customer Reviews

4.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Top Podcasts In Health & Fitness