27 Folgen

پادکستی شیرین، برای شماهایی که تلخی روزگار؛ فکرتان را مشغول ساخته است.

نبا‪ت‬ Zari Saadat

    • Kunst

پادکستی شیرین، برای شماهایی که تلخی روزگار؛ فکرتان را مشغول ساخته است.

    صید ماهی بزرگ - بخش دوم

    صید ماهی بزرگ - بخش دوم

    صید ماهی بزرگ - بخش دومکتابخوان : زری سعادتایده‌ها از کجا می‌آیند؟ دیوید لینچ، فیلمساز مشهور جهانی، با کتاب صید ماهی بزرگ روزنی کمیاب به روی اسلوب‎های هنری‌اش، سبک کار شخصی‌اش، و بهره‌های خلاقانه فراوانش از تجربه مراقبه می‌گشاید. لینچ شرح می‌دهد که چگونه به درون «شیرجه» می‌زند. ایده‌ها را ماننده ماهی «صید» می‌کند و آن‌ها را مهیای صفحه تلویزیون، پرده سینما یا دیگر رسانه‌های مورد استفاده‌اش نظیر نقاشی، موسیقی و طراحی می‌سازد. لینچ برای اولین بار در مورد تعهد سی و اندی ساله‌اش به مراقبه تعالی بخش و تاثیری که بر فرآیند خلاقیت او نهاده می‌نویسد. لینچ در فصل‌هایی کوتاه، از شکل‌گیری ایده‌هایش حرف می‌زند؛ اینکه از کجا می‌آیند، چطور آن‌ها را به چنگ می‌آورد و و کدامیک بیشتر او را جذب خود می‌کند. او توضیح می‌دهد که چگونه افکارش را به عمل درمی‌آورد و به چه صورت با اطرافیانش تعامل می‌کند. سرانجام به تعمق در مورد «خود» و دنیای پیرامون می‌پردازد و اینکه چگونه فرآیند «شیرجه زدن به درون» که بر کار او تاثیری ژرف نهاده، مستقیما می‌تواند به دیگران سود برساند. صید ماهی بزرگ برای انبوه طرفداران لینچ همچون مکاشفه‌ای است که موجب درک بهتر دیدگاه شخصی وی می‌شود. در ضمن برای کسانی که نمی‌دانند خلاقیت خود را چگونه رشد دهند، کتابی جالب توجه است. دیوید لینچ، کارگردانی که سه بار نامزد جایزه اسکار شده است، یکی از فیلم‌ سازان پیشتاز دوران ماست. از اوایل دهه هفتاد میلادی تا به امروز پروژه‌های عامه و منتقد پسند لینچ، از جمله کله پلک کن، مرد فیل نما، قلبا وحشی، توئین پیکس، مخمل آبی، مالهالند درایو و اینلند ایمپایر در جهان به آثاری تعبیر می‌شوند که دیوار بین سینمای هنری و فیلم سازی هالیوودی را فرو ریخته‌اند.

    • 8 Min.
    صید ماهی بزرگ - بخش اول

    صید ماهی بزرگ - بخش اول

    صید ماهی بزرگ - بخش اولکتابخوان : زری سعادتایده‌ها از کجا می‌آیند؟ دیوید لینچ، فیلمساز مشهور جهانی، با کتاب صید ماهی بزرگ روزنی کمیاب به روی اسلوب‎های هنری‌اش، سبک کار شخصی‌اش، و بهره‌های خلاقانه فراوانش از تجربه مراقبه می‌گشاید. لینچ شرح می‌دهد که چگونه به درون «شیرجه» می‌زند. ایده‌ها را ماننده ماهی «صید» می‌کند و آن‌ها را مهیای صفحه تلویزیون، پرده سینما یا دیگر رسانه‌های مورد استفاده‌اش نظیر نقاشی، موسیقی و طراحی می‌سازد. لینچ برای اولین بار در مورد تعهد سی و اندی ساله‌اش به مراقبه تعالی بخش و تاثیری که بر فرآیند خلاقیت او نهاده می‌نویسد. لینچ در فصل‌هایی کوتاه، از شکل‌گیری ایده‌هایش حرف می‌زند؛ اینکه از کجا می‌آیند، چطور آن‌ها را به چنگ می‌آورد و و کدامیک بیشتر او را جذب خود می‌کند. او توضیح می‌دهد که چگونه افکارش را به عمل درمی‌آورد و به چه صورت با اطرافیانش تعامل می‌کند. سرانجام به تعمق در مورد «خود» و دنیای پیرامون می‌پردازد و اینکه چگونه فرآیند «شیرجه زدن به درون» که بر کار او تاثیری ژرف نهاده، مستقیما می‌تواند به دیگران سود برساند. صید ماهی بزرگ برای انبوه طرفداران لینچ همچون مکاشفه‌ای است که موجب درک بهتر دیدگاه شخصی وی می‌شود. در ضمن برای کسانی که نمی‌دانند خلاقیت خود را چگونه رشد دهند، کتابی جالب توجه است. دیوید لینچ، کارگردانی که سه بار نامزد جایزه اسکار شده است، یکی از فیلم‌ سازان پیشتاز دوران ماست. از اوایل دهه هفتاد میلادی تا به امروز پروژه‌های عامه و منتقد پسند لینچ، از جمله کله پلک کن، مرد فیل نما، قلبا وحشی، توئین پیکس، مخمل آبی، مالهالند درایو و اینلند ایمپایر در جهان به آثاری تعبیر می‌شوند که دیوار بین سینمای هنری و فیلم سازی هالیوودی را فرو ریخته‌اند.

    • 8 Min.
    راهنمای مردن با گیاهان دارویی - معرفی کتاب

    راهنمای مردن با گیاهان دارویی - معرفی کتاب

    راهنمای مردن با گیاهان دارویی - معرفی کتابکتابخوان : زری سعادتکتاب راهنمای مردن با گیاهان دارویی اولین رمان عطیه عطارزاده، داستانی خاص درباره‌ی دختر جوان نابینایی است که به مادرش در کار خشک‌ کردن، ترکیب و آماده‌سازی گیاهان دارویی برای فروش در بازار کمک می‌کند.او در دنیای سیاه چشمانش توانسته است به کمک توانایی‌های دیگرش، اشیا و ابزاری را درک کند که با آن‌ها سروکار دارد. همه چیز برای او در ساختار و انواع مختلف این گیاهان و البته رابطه با مادرش معنا پیدا می‌کند؛ تا اینکه روزی برای یک مراسم خانوادگی از خانه بیرون می‌رود و هنگامی که برمی‌گردد، خیلی چیزها درونش عوض می‌شوند.این اثر یک رمان متفاوت، قصه‌گو، تجربی و نو است که ساختاری قابل تأمل دارد؛ رمانی که در آن تنهایی یک مفهوم آشوبنده محسوب می‌شود و رهایی از آن راه‌های عجیب و گاه خونینی در پیش دارد.نویسنده با استفاده از موقعیت خاص شخصیت داستان و فضای گوتیکی که برای او طراحی نموده، به لایه‌های پر آشوب ذهنی نزدیک شده است که میل به خشونت و عشق در آن هم‌زمان یافت می‌شود. این دوگانگی بزرگ و اساسی، داستان را به سمتی هدایت می‌کند که برایتان قابل پیش‌بینی نیست و در واقع شما با ذهن غریب راوی و رابطه‌اش با امور بیرونی تنها می‌مانید.ساختار روایی کتاب بدون هیچ کار اضافه‌ای و تنها با روایت به موقع وقایع با یک ریتم ثابت پیش می‌رود و به شخصیتش عمق می‌دهد. تا پنجاه صفحه‌ی اول هیچ اتفاق خاصی در جریان نیست، راوی برای شما از خاطره‌ها، درونیات و دنیای خودش تعریف می‌کند.او به کنجکاوی شما به بهترین شکل ممکن جواب می‌دهد و هر بار که سوال می‌کنید یک شخص کور چطور فلان کار را انجام می‌دهد یا با فلان مشکل دست و پنجه نرم می‌کند، پاسخ دقیقی را می‌دهد. سپس وقتی خوب با دنیای او و مادرش آشنا شدید، ناگهان اتفاقی می‌افتد که یکی دو فصل، جریان از آن حالت در می‌آید و شخصیت در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرد که تنش در سطح داستان افزایش پیدا می‌کند.

    • 12 Min.
    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و چهارم(بخش پایانی)

    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و چهارم(بخش پایانی)

    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و چهارم(بخش پایانی)کتابخوان : زری سعادتسه‌شنبه‌ها با موری کتاب بسیار تأثیرگذار این نویسنده است که داستان واقعی ارتباط و ملاقات میچ آلبوم با استادش موری شوارتس را روایت می‌کند. میچ آلبوم که نویسنده‌ی کتاب مشهور «اولین تماس تلفنی از بهشت» نیز هست این کتاب را با لحنی روان و زیبا نوشته است که خواننده را وادار می‌کند همراه میچ آلبوم در جلسات ملاقاتش با موری شرکت کند.سه‌شنبه‌ها با موری را می‌توان هم یک زندگینامه و هم یک رمان فلسفی دانست. این کتاب پر از درس‌های آموزنده‌ای است که می‌تواند نگاه خواننده را نسبت به جهان تغییر دهد. میچ آلبوم در سه‌شنبه‌ها با موری دریچه‌ای تازه به‌سوی دنیا را برای خواننده باز می‌کند. دریچه‌ای که از نگاه موری شوارتس کسی که میچ آلبوم به دیده‌ی مراد به او نگاه می‌کند نشات گرفته است.بیش از 39 میلیون نسخه از رمان سه‌شنبه‌ها با موری در سراسر جهان فروخته‌شده است.اولین ترجمه‌ی سه ‌شنبه ‌ها با موری در ایران متعلق به «محمد دانایی» است. این ترجمه را انتشارات جیحون سال 1378 منتشر کرده است. یک سال بعد «صدیقه ابراهیمی» این کتاب را تحت عنوان «من و استاد و عشق...» به فارسی برگرداند. همچنین «مهدی قراچه داغی» در همین سال سه‌شنبه‌ها با موری را ترجمه کرد که انتشارات البرز آن را روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است و همین نسخه‌ای است که در این صفحه قرار دارد.«ماندانا قهرمانلو» سال 1383 سه‌شنبه‌ها با موری را تحت عنوان «سه‌شنبه‌ها با موری، مرد پیر- مرد جوان و بزرگ‌ترین درس زندگی» به فارسی برگردانده است. این ترجمه را نشر قطره منتشر کرده است که تاکنون به چاپ هفدهم رسیده است. ترجمه‌ی دیگر سه‌شنبه‌ها با موری متعلق به «شهرزاد رضایی» است که نشر شمشاد سال 95 روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است.سه‌شنبه‌ها با موری یک کتاب بسیار پرمعناست. کتابی است که در آن درس زندگی داده می‌شود. موری شوارتس شخصیت اصلی کتاب به‌عنوان کسی که مرگ را پذیرفته و به‌نوعی در پایان زندگی ایستاده است، نگاه متفاوتی به دنیا دارد و به آرامش و اطمینان خاصی رسیده است. کتاب سه‌شنبه‌ها با موری برای هرکسی که می‌خواهد دقیق‌تر به معنای زندگی فکر کند مناسب است. هرکسی که زندگی را بیش از روزمرگی‌هایی که انسان امروز با آن درگیر است می‌داند و می‌خواهد با حقایقی که اغلب اوقات انسان‌ها سعی می‌کنند از مواجهه با آن پرهیز کنند، روبه‌رو شود می‌تواند این کتاب را بخواند.این کتاب توانسته است مرگ و ترس از مرگ را موشکافی کند و درباره‌ی آن به زیبایی حرف زده است. سه‌شنب

    • 14 Min.
    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و سوم

    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و سوم

    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و سومکتابخوان : زری سعادتسه‌شنبه‌ها با موری کتاب بسیار تأثیرگذار این نویسنده است که داستان واقعی ارتباط و ملاقات میچ آلبوم با استادش موری شوارتس را روایت می‌کند. میچ آلبوم که نویسنده‌ی کتاب مشهور «اولین تماس تلفنی از بهشت» نیز هست این کتاب را با لحنی روان و زیبا نوشته است که خواننده را وادار می‌کند همراه میچ آلبوم در جلسات ملاقاتش با موری شرکت کند.سه‌شنبه‌ها با موری را می‌توان هم یک زندگینامه و هم یک رمان فلسفی دانست. این کتاب پر از درس‌های آموزنده‌ای است که می‌تواند نگاه خواننده را نسبت به جهان تغییر دهد. میچ آلبوم در سه‌شنبه‌ها با موری دریچه‌ای تازه به‌سوی دنیا را برای خواننده باز می‌کند. دریچه‌ای که از نگاه موری شوارتس کسی که میچ آلبوم به دیده‌ی مراد به او نگاه می‌کند نشات گرفته است.بیش از 39 میلیون نسخه از رمان سه‌شنبه‌ها با موری در سراسر جهان فروخته‌شده است.اولین ترجمه‌ی سه ‌شنبه ‌ها با موری در ایران متعلق به «محمد دانایی» است. این ترجمه را انتشارات جیحون سال 1378 منتشر کرده است. یک سال بعد «صدیقه ابراهیمی» این کتاب را تحت عنوان «من و استاد و عشق...» به فارسی برگرداند. همچنین «مهدی قراچه داغی» در همین سال سه‌شنبه‌ها با موری را ترجمه کرد که انتشارات البرز آن را روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است و همین نسخه‌ای است که در این صفحه قرار دارد.«ماندانا قهرمانلو» سال 1383 سه‌شنبه‌ها با موری را تحت عنوان «سه‌شنبه‌ها با موری، مرد پیر- مرد جوان و بزرگ‌ترین درس زندگی» به فارسی برگردانده است. این ترجمه را نشر قطره منتشر کرده است که تاکنون به چاپ هفدهم رسیده است. ترجمه‌ی دیگر سه‌شنبه‌ها با موری متعلق به «شهرزاد رضایی» است که نشر شمشاد سال 95 روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است.سه‌شنبه‌ها با موری یک کتاب بسیار پرمعناست. کتابی است که در آن درس زندگی داده می‌شود. موری شوارتس شخصیت اصلی کتاب به‌عنوان کسی که مرگ را پذیرفته و به‌نوعی در پایان زندگی ایستاده است، نگاه متفاوتی به دنیا دارد و به آرامش و اطمینان خاصی رسیده است. کتاب سه‌شنبه‌ها با موری برای هرکسی که می‌خواهد دقیق‌تر به معنای زندگی فکر کند مناسب است. هرکسی که زندگی را بیش از روزمرگی‌هایی که انسان امروز با آن درگیر است می‌داند و می‌خواهد با حقایقی که اغلب اوقات انسان‌ها سعی می‌کنند از مواجهه با آن پرهیز کنند، روبه‌رو شود می‌تواند این کتاب را بخواند.این کتاب توانسته است مرگ و ترس از مرگ را موشکافی کند و درباره‌ی آن به زیبایی حرف زده است. سه‌شنبه ‌ها با موری

    • 18 Min.
    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و دوم

    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و دوم

    رمان صوتی سه‌ شنبه‌ها با موری، نوشته میچ آلبوم - بخش بیست و دومکتابخوان : زری سعادتسه‌شنبه‌ها با موری کتاب بسیار تأثیرگذار این نویسنده است که داستان واقعی ارتباط و ملاقات میچ آلبوم با استادش موری شوارتس را روایت می‌کند. میچ آلبوم که نویسنده‌ی کتاب مشهور «اولین تماس تلفنی از بهشت» نیز هست این کتاب را با لحنی روان و زیبا نوشته است که خواننده را وادار می‌کند همراه میچ آلبوم در جلسات ملاقاتش با موری شرکت کند.سه‌شنبه‌ها با موری را می‌توان هم یک زندگینامه و هم یک رمان فلسفی دانست. این کتاب پر از درس‌های آموزنده‌ای است که می‌تواند نگاه خواننده را نسبت به جهان تغییر دهد. میچ آلبوم در سه‌شنبه‌ها با موری دریچه‌ای تازه به‌سوی دنیا را برای خواننده باز می‌کند. دریچه‌ای که از نگاه موری شوارتس کسی که میچ آلبوم به دیده‌ی مراد به او نگاه می‌کند نشات گرفته است.بیش از 39 میلیون نسخه از رمان سه‌شنبه‌ها با موری در سراسر جهان فروخته‌شده است.اولین ترجمه‌ی سه ‌شنبه ‌ها با موری در ایران متعلق به «محمد دانایی» است. این ترجمه را انتشارات جیحون سال 1378 منتشر کرده است. یک سال بعد «صدیقه ابراهیمی» این کتاب را تحت عنوان «من و استاد و عشق...» به فارسی برگرداند. همچنین «مهدی قراچه داغی» در همین سال سه‌شنبه‌ها با موری را ترجمه کرد که انتشارات البرز آن را روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است و همین نسخه‌ای است که در این صفحه قرار دارد.«ماندانا قهرمانلو» سال 1383 سه‌شنبه‌ها با موری را تحت عنوان «سه‌شنبه‌ها با موری، مرد پیر- مرد جوان و بزرگ‌ترین درس زندگی» به فارسی برگردانده است. این ترجمه را نشر قطره منتشر کرده است که تاکنون به چاپ هفدهم رسیده است. ترجمه‌ی دیگر سه‌شنبه‌ها با موری متعلق به «شهرزاد رضایی» است که نشر شمشاد سال 95 روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است.سه‌شنبه‌ها با موری یک کتاب بسیار پرمعناست. کتابی است که در آن درس زندگی داده می‌شود. موری شوارتس شخصیت اصلی کتاب به‌عنوان کسی که مرگ را پذیرفته و به‌نوعی در پایان زندگی ایستاده است، نگاه متفاوتی به دنیا دارد و به آرامش و اطمینان خاصی رسیده است. کتاب سه‌شنبه‌ها با موری برای هرکسی که می‌خواهد دقیق‌تر به معنای زندگی فکر کند مناسب است. هرکسی که زندگی را بیش از روزمرگی‌هایی که انسان امروز با آن درگیر است می‌داند و می‌خواهد با حقایقی که اغلب اوقات انسان‌ها سعی می‌کنند از مواجهه با آن پرهیز کنند، روبه‌رو شود می‌تواند این کتاب را بخواند.این کتاب توانسته است مرگ و ترس از مرگ را موشکافی کند و درباره‌ی آن به زیبایی حرف زده است. سه‌شنبه ‌ها با موری

    • 15 Min.

Top‑Podcasts in Kunst

eat.READ.sleep. Bücher für dich
NDR
life is felicious
Feli-videozeugs
Augen zu
ZEIT ONLINE
Zwei Seiten - Der Podcast über Bücher
Christine Westermann & Mona Ameziane, Podstars by OMR
Fiete Gastro - Der auch kulinarische Podcast
Tim Mälzer / Sebastian E. Merget / RTL+
The New Yorker: Fiction
WNYC Studios and The New Yorker

Das gefällt dir vielleicht auch