76 episodes

Et skandinavisk talkshow med Hilde Sandvik.

Norsken, svensken og dansken NRK

  • News

Et skandinavisk talkshow med Hilde Sandvik.

  Er skandinaviske politikerskandaler kjedelige?

  Er skandinaviske politikerskandaler kjedelige?

  Åsa Linderborg må gi opp å kople seg på internett fra de svenske skogene og Hassan Preisler (DK) og Hilde Sandvik (N) må greie seg uten sin svenske makker i dagens panskandinaviske famileterapi. Det blir feiring av Danebrog fra begynnelse til slutt, savn etter politikere som kan høre på mer enn Absolut Music, Naser Khaders fall, norsk valgkamp og alle historier vi helst ikke vil vite noe om, men som danske Frihedsbrevet gjerne formidler.

  • 57 min
  Ingen kommer undan politiken.

  Ingen kommer undan politiken.

  Ingen kommer undan politiken. Heller ikke Hilde Sandvik (N), Hassan Preisler (DK) og Åsa Linderborg (S). Hvem skal ta over etter Stefan Löfven? Hvem blir statsminister i Norge? Hvem er den nye, danske kulturministeren? Og skal Abba virkelig gjenforenes?

  • 57 min
  Ti år etter 22. juli

  Ti år etter 22. juli

  I sesongens siste program kommer Hilde Sandvik (N), Hassan Preisler (DK) og Åsa Linderborg (S) ikke utenom at det i sommer er ti år siden 22. juli 2011. Hvor var de den gangen? Hvordan har det preget oss? Og hva har skjedd med debatten i mellomtiden?

  • 55 min
  Ekkokamre

  Ekkokamre

  Det har vært nasjonaldag i Sverige og Danmark. Den svenske venstresiden prøver å ta flagget tilbake fra Sverige demokratene. Sverige demokratene hyller det danske Folketingets kontroversielle asylvedtak. Programleder Hilde Sandvik (N) spør om hun, Åsa Linderborg (S) og Hassan Preisler (DK) sitter fast i sitt eget ekkokammer.

  • 55 min
  Swingers-journalistikk

  Swingers-journalistikk

  Den svenske forfatteren, kommentatoren og kjendis-feministen Cissi Wallin angrer - men er det oppriktig? Journalisten Louise Fischer har skapt overskrifter verden over, med sin grensesprengende dekning av den danske gjenåpningen. Og norske Aftenposten spør: For ti år siden var Sverige et av de fredeligste land i Europa – nå topper landet statistikken over drepte. Hvordan kunne det gå så galt?

  • 55 min
  Harde ord

  Harde ord

  Norsken, svensken og dansken har vært på litteraturfestival på Lillehammer, verden er i ferd med å åpne opp, temperaturen stiger, også under de skandinaviske topplokk. Svensk litteraturkritikk, norsk politikerhets og danske rasistiske tilrop er tema for ukens panskandinavisk familieterapi. Hvor Hassan Preisler (D) leter etter feminismens blindsoner, og Hilde Sandvik (N) har skaffet nødhjelp for å lære Åsa Linderborg (S) hva en influencer er.

  • 56 min

Top Podcasts In News

Listeners Also Subscribed To

More by NRK