23 episodes

Snowboardpodden är en pod om människors liv i sidled.

Snowboardpodden Joel Söderström

  • Sports

Snowboardpodden är en pod om människors liv i sidled.

  Nils Arvidsson

  Nils Arvidsson

  Det är dags att ta oss till Järvsö för att träffa virvelvinden med det rosa håret, Nils Nisse Arvidsson! Snacket drog igång runt Nisse redan som kid när han öste stenhårt i dom lokala backarna och satsade allt oavsett förhållanden. Det visade sig att det skulle hålla i sig hela vägen till Air N' Style bland annat!

  Tuna in för att lyssna på stories om att åka board, om den första sponsordealen, vem som egentligen hamnade i gapet i Edsbyn, varför man ska åka åt fel håll... Ja det och mycket mer, välkomna till min konversation med the one and only punk-sonen från Järvsö!

  • 1 hr 16 min
  Klas Beyer

  Klas Beyer

  Vad kan passa bättre så här lagom inpå julledigheten än en feelgood-hörlurs-date med självaste Robinson vinnaren Klas Beyer? Det är ju så svenska folket känner honom numera, snowboardscenen har känt honom längre än så däremot. Vi känner honom som dalagrabben som hamnade i Umeå, blev en del av Random Bastards, levererade stil i Scandalnavians, och som en geniunt go gubbe helt enkelt! Vi pratar såklart om livet på ön, men det här projektet handlar ju om livet i sidled så vi gjorde vårt bästa för att gå igenom Klas bana inom snowboard, men det blir också en del reflektioner, filosoferande och läxor om livet i stort.

  Välkomna till min konversation med Klas Beyer, mycket nöje!

  • 1 hr 46 min
  Patrik Lundin

  Patrik Lundin

  Vissa personers historia känns nästan omöjliga att berätta, och Patrik Lundin är en av dom. I våras satte jag mig ner med Patrik för att prata om hans bakgrund, och med många år inom snowboardindustrin och mer events och fester än det går att räkna, så har Patriks närvaro i branschen satt rejäla spår i våra hjärtan.

  I det här avsnittet så pratar vi om hur Patrik startade sin bana i snowboard handeln, vi pratar tankar och funderingar om hur vi säljer utrustning, och några gamla minnen såklart! God lyssning!

  • 1 hr 31 min
  Björn Lindgren

  Björn Lindgren

  Björn Lindgren, den näst intill mytomspunne Kirunasonen tar oss med längs resan i sidled, från hans barndom på pappas hemmabyggda brädor till världsscenen och tillbaka in i Norrlands kärna. Häng med oss när Björn berättar om minnen och känslorna kring tävlingscirkusen, från Riksgränsen till världscupen, filmande, Norgesvängen och så mycket mer! Välkomna!

  • 59 min
  Tema: Bootfitting med Christian Kalmendal

  Tema: Bootfitting med Christian Kalmendal

  Välkomna till ett lite annorlunda avsnitt av Snowboardpodden! I det här avsnittet sätter vi oss med Christian Kalmendal på Åre Skidsport, och kanske inte för hans färdigheter på brädan utan snarare för hans beslutsamhet att se till att alla ska ha det gött om fötterna, oavsett om man åker rakt ner eller i sidled!

  Häng med oss genom en diskussion inom avsnittets tema, Bootfitting. Hur man vet att man vet, vad man inte kan veta, forskning, hur Chrille hamnade där han är idag, om hur snowboard har inspirerat skidbranschen, vart våra kulturer skiljer oss åt och massa annat, varmt välkomna till premiären av säsong tre!

  • 1 hr 14 min
  Marina Minetti

  Marina Minetti

  Välkomna till säsongens sista avsnitt! Säsongen avrundas med ingen mindre än Marina Minetti. Marinas namn kanske inte dyker upp bland listan på kända åkare, men bakom kulisserna säger det mer däremot. Från den finska skate scenen, via Girlie Camps till Women In Boardsports och vidare till att slåss för tjejscenen inte minst genom sitt projekt med ProgSession och sitt arbete i Förbundet, så har den här tjejen ett stort engagemang i brädscenen. Häng med oss genom vår konversation om kärleken till snowboard!

  • 1 hr 10 min

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To