31 episodes

Подкаст за храна, места и полезни неща за кухнята

Дроб и чили Валерия Ангелова & Йордан Жечев

  • Nutrition

Подкаст за храна, места и полезни неща за кухнята

  Есен, мазно, люто

  Есен, мазно, люто

  Гостуваме на Chilli Hills и ревем от чушките им. По-скоро Йордан реве, а Джак му се смее. Слабия пол е по-силния пол. Преди лютото, обаче, не-доктор Лазо обяснява на човешки език кои мазнини са ОК за готвене и кои за ядене. Лой и сковили на корем, Д&Ч

  • 1 hr 9 min
  Бонус епизод – Албина в страната на чудесата

  Бонус епизод – Албина в страната на чудесата

  По време на обиколката ни във фермата на Джелато и Лате в Розино, успяхме да си поговорим с Албина – един от основните двигатели и на джелатото, и на латеро, и на самата ферма. Интервюто ни не намери място в основния епизод миналата седмица, но думите на Албина си заслужава да стигнат до повече хора … Цялата публикация "Бонус епизод – Албина в страната на чудесата"

  • 13 min
  В Розино с Яна Лозева

  В Розино с Яна Лозева

  След двумесечно неприсъствие, а не просто отсъствие, гостуваме във фермата на Gelato&Latte в Розино, където се захласваме по моцарела, страчатела и други неща завършващи на “ѐла”. Добре де, и по киселото мляко, сърничките и как “казват биковете”. Снимките на Яна в нашата facebook страница. Иначе сме супер, вие как сте? Бурата на корем, Д&Ч Музика … Цялата публикация "В Розино с Яна Лозева"

  • 51 min
  Мамо, може ли още брискет?

  Мамо, може ли още брискет?

  Гостуваме на Barbecue Brothers Bourbon Bar и ядем и пием от ранна зарана. Мотото на поредните братя в кулинарните ни приключения е просто и е в една дума: “много”. Та: много мляскане, много превъзнасяне, много огън и никакъв течен пушек. Ръб и и обгорено месо за всички, Д&Ч Бележки: Kentucky Barbecue Society Great Western Barbecues … Цялата публикация "Мамо, може ли още брискет?"

  • 50 min
  Бонус епизод – Другите Братя-просветители

  Бонус епизод – Другите Братя-просветители

  Покрай технически несгоди с броя ни с Царете на Кваса миналата седмица, се наложи да запишем Пресиян от Братя Хлебари два пъти. Втория път, вместо да се придържаме към сценария, поизлязохме малко. Добре, де, много. Днес, на 24 май (ще чуете защо в епизода), публикуваме пълното интервю с Пресиян. Повече светлина, Д&Ч p.s. Музика:
 Няма, … Цялата публикация "Бонус епизод – Другите Братя-просветители"

  • 1 hr 8 min
  Републиканското по Квасиада

  Републиканското по Квасиада

  Двама краля и една кралица на Хлябът с квас влизат в студио. И други вицове. Джак и Йордан са във форма и, да, ето ги със закъснял, но силен и пандемично-актуален епизод. Станислава е съосновател и мотор на Хляб&Soul Алек е съосновател и чийф-тесто-офисър на ХлеБар Пресиян е съосновател и брат-хлебар в Братя Хлебари Музика … Цялата публикация "Републиканското по Квасиада"

  • 1 hr 7 min

Top Podcasts In Nutrition

Listeners Also Subscribed To