آیا به بن‌بست رسیده‌ایم؟ - بخش اول |‌ عباس عبدی و شهاب اسفندیاری

Azad | آزاد

وضعیت اجتماعی سیاسی امروز ایران را چطور می‌توان تحلیل کرد؟ نقش حاکمیت و نخبگان در ایجاد وضع موجود چیست؟ نقش دین در سیاست‌گذاری ایران چیست؟

حمایت ارزی از آزاد (patreon):

https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد (امکان حمایت ماهانه یا یکباره):

https://hamibash.com/azad

در صورت نیاز، از آدرس‌های زیر هم می‌توانید جهت حمایت از ما استفاده کنید. حتما بعد از هر نقل و انتقال از طرق ایمیل «آزاد» با ما در ارتباط باشید.

USDT (trc20):

TMJ4T1LPBQY6vF8uAXVifm5tRpJbqk7TQc

USDT (erc20):

0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

BTC:

bc1qngd0qxzxjnzfh5n5eav66rds5557z0wgl4g4qa

ETH (erc20):

0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

عباس عبدی، متولد ۱ تیر ۱۳۳۵ در تهران است. او یک پژوهشگر اجتماعی، روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب و فعال سیاسی-اجتماعی است. عبدی فارغ‌التحصیل رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه امیرکبیر تهران بوده و جزء رهبران دانشجویانی بود که در حمله به سفارت آمریکا در سال ۱۳۵۸ شرکت کرده و عضو شورای سردبیری روزنامه‌های سلام و صبح امروز و همچنین عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی بوده است. وی همچنین در هیئت هفت نفره فارس، بخش اطلاعات خارجی دفتر اطلاعات و تحقیقات نخست‌وزیری، دفتر پژوهش‌های اجتماعی در معاونت سیاسی دادستان کل کشور، معاون فرهنگی مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری و عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران نیز فعالیت داشته است.

عبدی از جمله دانشجویان پیرو خط امام بود و در زمان گروگان‌گیری در سفارت ایالات متحده آمریکا حضور داشت. این رویداد باعث گروگان‌گیری ۴۴۴ روزه دیپلمات‌های آمریکایی در تهران و تشدید بحران در روابط بین ایران و آمریکا شد. عبدی همراه با دیگر اعضای شورای بازو به عنوان یک شورای کناری و ارگان فکری و اجرایی دانشجویان پیرو خط امام شناخته می‌شد.

شهاب اسفندیاری، متولد ۱۳۵۶ در اصفهان، دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه هنر است. او تحصیلات دکترای خود را در رشته «نظریه انتقادی و مطالعات فیلم» در دانشگاه ناتینگهام انگلستان به پایان رسانده است. وی از سال ۹۶ ریاست دانشگاه صداوسیما را بر عهده دارد.

وی استادیار دانشکده سینما-تئاتر دانشگاه هنر است و در فاصله سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ مدیریت گروه سینمای این دانشگاه را بر عهده داشته است. از جمله آثار او، کتاب Iranian Cinema and Globalization است.

دکتر اسفندیاری در تألیف و انتشار کتاب‌هایی همچون سینمای مقاومت، اکران فیلم خارجی: فرصت‌ها و تهدیدها برای سینمای ملی، دیده‌بان و دولت‌ها چگونه به سینما کمک می‌کنند؟ نقش داشته است.

علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، دکتر شهاب اسفندیاری نویسندگی و کارگردانی مجموعه مستند جهانشهری‌ها را نیز بر عهده داشته است. این مستند از شبکه‌های مختلف داخلی پخش شده و تاکنون به پنج زبان ترجمه و دوبله شده است و در شبکه‌های بین‌المللی نیز به نمایش درآمده است.

#عباس_عبدی #شهاب_اسفندیاری #پزشکیان #عبدی #اسفندیاری #اصلاحطلبان #اصلاحطلب #زن_زندگی_آزادی #مهسا_امینی #جمهوری_اسلامی #دموکراسی #انقلاب #اصلاحات #سیاست #آمریکا #حکومت_دینی #ایران #صداسیما #وفاق #شریعتی #طالقانی #بازرگان #خامنه_ای #خمینی #شاه #اعتراض #روحانیت #حکومت_اسلامی #جنبش_مهسا #آبان_۹۸ #۸۸ #اصلاح #احمدی_نژاد #رییسی #هاشمی #رهبری #حجاب #حجاب_اجباری #debate

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Para escuchar episodios explícitos, inicia sesión.

Mantente al día con este programa

Inicia sesión o regístrate para seguir programas, guardar episodios y enterarte de las últimas novedades.

Elige un país o región

Africa, Oriente Medio e India

Asia-Pacífico

Europa

Latinoamérica y el Caribe

Estados Unidos y Canadá