100 episodes

UNT:s allsvenska podcast Are you Sirius? synar serien varje vecka med fokus på Sirius.

Are you Sirius‪?‬ Upsala Nya Tidning

  • Sports

UNT:s allsvenska podcast Are you Sirius? synar serien varje vecka med fokus på Sirius.

  192: Johan Arneng

  192: Johan Arneng

  Han var med och satte tonen i Sirius 2013 och 2014. Nu är Johan Arneng expert på Discovery och berättar i Are You Sirius? om sin tid i Uppsala och hur han ser på Sirius i dag.
  Arneng ser de kommande matcherna för Sirius som något av ett vägskäl, men är samtidigt imponerad över hur klubben utvecklats sedan han lämnade och dessutom tog med sig Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf några år senare.

  • 45 min
  191: Sinnessjukt viktigt

  191: Sinnessjukt viktigt

  Are You Sirius? är tillbaka igen och tillsammans med Oscar Kindlund tittar podden till läget i Sirius efter säsongens första nio matcher.
  Det blir även en hel del snack om silly season där Axel Björnström checkat ut och där mängder av spelare kopplats ihop med Sirius. Vilka bör man gå för och vilka spelare bör man behålla av de som har utgående kontrakt?
  Dessutom blir det lite snack om publiksiffran på Studenternas, negativa skriverier och podcasten avslutas med en gåta. Vem kommer att gästa nästa avsnitt?

  • 1 hr 30 min
  190: Jacob Ortmark

  190: Jacob Ortmark

  Jacob Ortmark har varit en av de mest positiva överraskningarna i Sirius under våren. I Are You Sirius berättar mittfältaren om säsongen hittills, sin kommande konstutställning - och drömmen om Japan.
  Ortmark har stått för två mål hittills under säsongen och trots att det är hans första "riktiga" allsvenska säsong så är han inte helt nöjd med sin egen inledning. Siriusmittfältaren berättar också om hur han ser på lagets svit på fem raka matcher utan seger och varför han fortfarande tror att Sirius kommer prestera bättre än under fjolåret.
  Det blir även en hel del prat om konst och Ortmarks kommande utställning i Stadsträdgården i helgen som kommer.

  • 1 hr 6 min
  189: Khaled El-Ahmad

  189: Khaled El-Ahmad

  Cityscouten och Uppsalasonen Khaled El-Ahmad gästar Are You Sirius? och ger sin bild av blåsvarts säsong och vad man behöver göra för att bli en säljande klubb. El-Ahmad berättar att han i dagens lag inte ser de självklara kandidaterna.
  Det blir även snack om hans resa från lovande back i Sirius till en karriär som tränare, agent, scoutingchef, klubbchef, marknadschef och nu alltså en del i pusslet hos en av världens största fotbollsklubbar.

  • 1 hr 2 min
  188: Niklas Thor

  188: Niklas Thor

  Siriusikonen och den tidigare lagkaptenen Niklas Thor gästar Are You Sirius? och bjuder på en potentiell transferbomb i Uppsala.
  Det blir även snack om det dystra avskedet från sitt hjärtas förening och det tuffa fjolåret där han redan från början inte var en del av Henrik Rydströms planer.
  I podcasten berättar Thor också om hur han tror Sirius bör agera för att få smidigare skilsmässor från sina trotjänare i framtiden.

  • 1 hr 32 min
  187: En briljant start

  187: En briljant start

  Sirius tidigare sportchef och tränare Mattias Eriksson gästar Are You Sirius? och berättar om sina tankar kring Sirius fina säsongsstart och vad som komma skall.
  Eriksson visar upp siffrorna som sticker ut med Sirius säsongsstart och belyser också svårigheterna i det som Sirius lyckats med.
  Det blir även snack om klubbens transferstrategi samt vilka spelare som kan bli säljbara i framtiden. Och vad talar för att Joseph Colley väljer att stanna i klubben?

  • 1 hr 17 min

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To