713 episodes

Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis! 

Fotbollsmorgon DobbTV

  • Sports

Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis! 

  524. Inverterade nissar

  524. Inverterade nissar

  Midsommaren är undanstökad och panelen går igenom helgens matcher och händelser med stort fokus på Belgien och Portugal som spelade igår.

  I Portugals match mot Belgien fick vi se hela sex planstormare ta sikte på Cristiano Ronaldo. Olof Lundh får berätta om säkerhetsläget på arenorna och hur UEFA misslyckas gång på gång med att stoppa inspringande supportrar. Han får även ge sin syn på Serbiens hot att dra sig ur turneringen och snacket runt Gareth Southgate och Englands fortsatta EM.

  Jespers söndagsjanne, de senaste nyheterna i den allsvenska sillyn och mycket annat. 

  TUNE IN!

  • 1 hr 8 min
  523. Fotbollserotik

  523. Fotbollserotik

  Dawid, Fabbe och Sean får finbesök i mängder denna torsdagsmorgon. Max Bell var först ut att gästa oss med sin rapport om Mbappés brutna näsa och huruvida det är möjligt att han kan spela längre fram i EM.

  Henrik Strömblad, Viaplays stora kommentatorsstjärna, laddar upp inför Copa America och ger oss senaste nytt kring turneringen som drar igång i natt. Det blir även en hel del snack om amerikanska arrangemang och såklart om Brasiliens chanser. Argentina är storfavorit men vilka outsiders finns det?

  Myggan festar loss nere i Italien men det hindrar honom inte från att ge oss kupongerna till både Stryktipset och EM-tipset. 

  Oliver Ingrosso laddar inför mötet mellan Italien och Spanien i afton och vi gör även en italiensk tillbakablick tillsammans med honom. Det är dessutom dags för honom att ge ut en ny kokbok vilket han själv får berätta om.

  Tysklandsgänget har genomfört nya uppdrag nere i Köln och det var bra tryck i grejerna när Skottland spelade igår.

  150 minuter från morgonen har ni här!

  • 2 hr 30 min
  522. Måste Lars-Göran vara med?

  522. Måste Lars-Göran vara med?

  I 522:an får vi det allra senaste från Tysklandsgänget där Robin Berglund har provocerat turkiska supportrar med hjälp av döner. Grabbarna upplevde stämningen på plats i ett stormigt Dortmund.

  Turkiets motståndare, Georgien, genomgår en politisk kris på hemmaplan där spelarna har tagit ställning mot regeringen. Journalisten Rasmus Canbäck har varit nere i Georgien och följt klubbandet av den nya agentlagen. Han berättar även om eventuella följder och landslagets ställning hos de styrande politikerna.

  Henning Berg meddelade sin avgång från AIK i förra veckan. Denna morgon finns sportchefen Thomas Berntsen med oss och förklarar bakgrunden bakom beskedet och hur rekryteringsprocessen runt en ny tränare ser ut.

  Myggan befinner sig nere i Italien och smuttar på en härlig Macchiato medan han ger oss sin enastående trippel inför kvällens och torsdagens matcher. 

  TV-studios är något som Marcus Leifby har kritiserat under starten av EM. Kritiken har varit stark även från tittarna och Marcus ger sin recension och tänkbara lösningar för SVT och TV4. Var det helt enkelt bättre förr? 

  Vår panel tar även upp IFK Göteborgs medlemsmöte där en hel del intressanta punkter diskuterades. Elsa var på plats och ger sin syn på Blåvitts läge.

  Onsdagsgänget med nummer 522! 

  Programledare: Dawid Fjäll
  Panel: Per Frykebrant & Elsa Alm
  Gäster på länk: Rasmus Canbäck, Thomas Berntsen, Marcus Leifby, Myggan & Tysklandsgänget

  • 2 hr 15 min
  521. Voice of Doom

  521. Voice of Doom

  Tisdagen har anlänt – och så även en ny rapport från våra kära utlandskorrar i Tyskland. Det snackas Pewdiepie, säckpipsteknik och drömmen om att gå på EM-match med 1.Cuz. 

  Vi ringer upp Noa Bachner med anledning av det organisatoriska infernot som lamslagit EM-värdlandet. Hur kommer det sig egentligen att transportsystemet är så kaosartat? Och hur länge vågar man hålla ögonkontakt med tyska civilare?

  Lamin Sonko från Sneakersnstuff kliver sedan in i studion och pratar fotbollsmode. Varför är intresset av vad spelarna har på sig mer aktuellt än någonsin? Och vem klär sig bäst i fotbollsvärlden? Dessutom visar han upp Sneakersnstuffs limiterade EM-pack inspirerat av legendariska fotbollsskor. 

  Slutligen får vi besök av SR:s Ukrainakorrespondent Lubna El-Shanti. Hon berättar om situationen i landet just nu, om sina upplevelser från kriget och hur ukrainarnas kamp för frihet påverkar fotbollen. 

  • 2 hr 11 min
  520. Världens 54:e bästa kök

  520. Världens 54:e bästa kök

  Äntligen måndag!

  Alexander Axén ger sin syn på EM men det stora fokuset läggs såklart på de senaste nyheterna från Allsvenskan. Ska AIK och IFK Göteborg egentligen vara så missnöjda med sina tränarbyten? Och varför är Fabbe så missnöjd med Djurgården?

  Vi får besök av mästerkocken Dante Zia som följer sitt Italien i EM. Självklart blir det också en hel del mat där diskussionen om vilka som har världens bästa kök blossar upp. Dantes kokbok, den bästa italienska rätten och kärleken till Milan hinner vi också med.

  Sportstudions Isak Dahlin och Pontus Frostvik tittar förbi och diskuterar den första EM-helgen. Uteblivna skrällar än så länge men kommer det en sådan redan under måndagskvällen? 

  Myggans mega-måndags-janne rundar av en fantastisk morgon. För att citera en känd processor:

  TUNE IN!

  • 2 hr 19 min
  519. Bekväm med att vara kossa

  519. Bekväm med att vara kossa

  Fotbollsmorgon på en söndag? Jajamensan!

  Allt om gårdagens EM-matcher – och vi får en rapport från Tysklandsgänget som var på plats på Westfalenstadion bland den albanska supporterglädjen.

  Men det har ju även hänt saker inom den svenska fotbollen. Jens Askou har köpts loss från IFK Göteborg av Sparta Prag. Mikael Stahre kommenterar nyheten och vad hans tidigare arbetsgivare bör göra härnäst. Dessutom planterar vi ett litet transferrykte! Kan Björn Wesström återförenas med sin tidigare poängkung, Nabil Bahoui, i Kerala Blasters?

  Och i vår kära superettan har fotbollen börjat rulla igen. Degerfors firade detta med att arrangera en maskeradfest på bussresan ner till matchen i Skövde. Supportergruppen Vulkanernas ordförande, Hamed Parashpar, berättar mer.

  Nu hör ju själva –  tune in!

  Se avsnittet på YouTube: https://www.youtube.com/live/AEMV8gUtXys?si=ADgYtme0Y8DOHbwB

  I STUDION: Jesper Hofmann, Sabri Suvakci & Sean Sabetkar
  I REDAKTIONEN: Oliver Tommos Jernberg, William Åberg, Otto Jorméus, Carl Hultin, Victor Enberg & Charlie Andersson Lidberg

  • 1 hr 10 min

Top Podcasts In Sports

Pardon My Take
Barstool Sports
The Dan Le Batard Show with Stugotz
Dan Le Batard, Stugotz
The Bill Simmons Podcast
The Ringer
New Heights with Jason and Travis Kelce
Wave Sports + Entertainment
The Lowe Post
ESPN, Zach Lowe
The Ryen Russillo Podcast
The Ringer

You Might Also Like

TuttoSvenskan
TuttoSvenskan
Big Six
DobbTV
Lundh
Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast
Studio Allsvenskan
Nyheter24 - Henrik Eriksson
Eurotalk
DobbTV
Sportbladet Allsvenskan
Aftonbladet