29 episodes

Podcast by Jeanette Ohman Marianne Norrgrann

Det kommer att bli br‪a‬ Jeanette Ohman Marianne Norrgrann

  • Education
  • 5.0 • 2 Ratings

Podcast by Jeanette Ohman Marianne Norrgrann

  Självledarskap, vad är det?

  Självledarskap, vad är det?

  Att sätta mål och styra upp sitt liv handlar inte nödvändigtvis om att prestera mer eller blir rikare och mer känd. Det kan också vara att ta det lite lugnare, jobba mindre, uppskatta fritiden och verkligen ha tid att fundera på hur du vill leva. Detta och mycket mer talar vi i det här avsnittet av Det kommer att bli bra. fridaylab.se

  • 33 min
  Rädda fritiden!

  Rädda fritiden!

  I det här avsnittet av Det kommer att bli bra talar vi om hållbar fritid. Hur ska man resonera när jobb och ledig tid flyter ihop och vilken av dessa två är det som får ge vika? Vad vill du göra mer eller mindre av under fritiden?

  • 26 min
  Det kvinnliga nätverket

  Det kvinnliga nätverket

  Om hur sannolikheten är större att hålla en vana om man gör det i sällskap, att sova i träningskläder, välja minsta möjliga motstånd och vad 90 dagar med Friday Lab egentligen handlar om.

  • 23 min
  Du behöver inte stressa

  Du behöver inte stressa

  Den här tiden på året är det inte ovanligt att vi stressar mest, allt ska avslutas inför en osynlig gräns där julen symboliserar den sista bossen som ska övervinnas i tv-spelet vi kallar 2020. Men tänk om det inte finns någon deadline och vi inte alls behöver rusa omkring med andan i halsen? Om livet kan vara lugnt och skönt. I den här podden talar vi om att må bättre och ha roligare.

  • 28 min
  Att våga vara sårbar

  Att våga vara sårbar

  Om hur det är lättare att vara sårbar bland främlingar än närstående. Om att bråka för det som är rätt, känna sig liten och hur det inte är svårt att vara modig om man inte är rädd.

  • 27 min
  Trötthetssamhället

  Trötthetssamhället

  Varför går vi runt och är så trötta? Vilken makt har vi som individer? Vad betyder hyperaktivitet och hur hänger det ihop med världen vi ser genom sociala medier? Allt detta plus några tips och trix för att bromsa tröttheten.

  • 31 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Pepschen ,

Jens

Bra gäster och intressant snack om olika livsval.

Top Podcasts In Education

Listeners Also Subscribed To