21 episodes

Podcast by Jeanette Ohman Marianne Norrgrann

Det kommer att bli bra Jeanette Ohman Marianne Norrgrann

  • Education
  • 5.0, 2 Ratings

Podcast by Jeanette Ohman Marianne Norrgrann

  Jobba hemifrån och ändå få någonting gjort

  Jobba hemifrån och ändå få någonting gjort

  I det här avsnittet pratar vi om att jobba hemifrån och hur man strukturerar upp dagen så det blir tydliga gränser mellan arbete och fritid. Det blir konkreta tips och råd.

  • 26 min
  Lagd kvinna ligger

  Lagd kvinna ligger

  I det här avsnittet talar vi om tid, vad vi gör med den, vad vi kan slopa, hur man kan hantera tider av olust, om hur små förändringar kan leda till stora förändringar. Meningen är att vi mestadels ska ha värdefull tid, inte längta till bättre stunder.

  • 28 min
  Agera i en tid av osäkerhet

  Agera i en tid av osäkerhet

  Hur ska man leva i en tid av osäkerhet? Är du en person som bli paralyserad eller en som kastar sig vidare utan plan eller mål. Finns det något mellan dessa två poler? Ja, det finns det och dem hör du här.

  • 25 min
  Förhandla upp din lön och dina arvoden

  Förhandla upp din lön och dina arvoden

  Pengar är något vi borde tala högt om med varandra. I det här avsnittet pratar Peppe och Maja om strategier för att löneförhandla och snacka upp sina arvoden. Vet ditt eget värde och ta vara på din fritid (för att inte tala om att ha råd att gå i pension).

  • 33 min
  Fokus för mer fritid

  Fokus för mer fritid

  Vi är tillbaka! I det första avsnittet i säsong två av podden "Friday Lab: Det kommer att bli bra" pratar vi om fokus och varför du ska sträva efter det (spoiler: du får mer tid över för annat, som t.ex. att kolla på tv-serier och hänga med vänner). Maja ger en massa praktiska tips för att hjälpa till med fokuset och Peppe ifrågasätter sig själv.

  • 33 min
  Unna dig återhämtning

  Unna dig återhämtning

  I prestationssamhället är det sällan ett problem att vi gör för lite, däremot skippar vi alldeles för ofta återhämtningen. Det räcker inte med några veckor varje sommar, helst ska vi återhämta oss lite varje dag. Det behöver inte vara en regelrätt vila på soffan, utan kan vara något som helt enkelt får oss att må bra som att yoga, läsa en bok, ta en promenad, plocka svamp eller tusen andra individuella saker.

  • 36 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Pepschen ,

Jens

Bra gäster och intressant snack om olika livsval.

Top Podcasts In Education

Listeners Also Subscribed To