648 episodes

Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis! 

Fotbollsmorgon DobbTV

  • Sports

Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis! 

  468. Mamma gamla Guinea

  468. Mamma gamla Guinea

  Fredag, och inte vilken fredag som helst. Det är nämligen fotbollströjefredag, en manifestation i kampen mot barncancer. Swisha en gåva till 90 20 991. Barn och cancer hör inte ihop.

  Den damallsvenska säsongen drar igång till helgen och vi pratar med BK Häckens nyförvärv och talang, Matilda Nildén, och hör hennes tankar om övergången från AIK och favoritskapet till titeln.

  Fotbolls- och supporterutvecklingen i Uppsala har varit oerhört omtalad de senaste åren, och kanske är det helt befogat. Några som vet ALLT om klubben, staden och kärleken är bröderna och Sirius-profilerna Johann och Oskar Bernövall. De är dessutom passligt nog bokaktuella på ämnet.

  Dessutom uppstart för Fotbollsmorgon nya tävling: Hallenius Awards. Sveriges snyggaste mål ska utses och det handlar inte om mål från landets högsta divisioner utan längre ner i systemet.

  • 1 hr 39 min
  467. Hundar i Borås

  467. Hundar i Borås

  Vi inleder dagens avsnitt med att ringa upp Sirius unga mittbackstalang Malcolm Jeng som pratar om Uppsalalagets fina start på säsongen och den egna framtiden.

  Därefter är Jesper Karlström med på en knackig polsk lina. Han ger oss det senaste kring Lech Poznan, håller uttalskurs i polska och snackar Champions League.

  Adam "Rymdpojken" Englund är artisten bakom den uppmärksammade Elfsborglåten “När alla gått hem”. Han gästar programmet för att berätta om klubbchef Stefan Andreassons sångröst, ambassadörskapet för Borås stad och förhoppningarna kring de gulsvartas säsong.

  Slutligen kliver Andreas Bjunér in i studion, regissören och producenten bakom filmen “Gröna Linjen” som har premiär i höst. Det snackas film, supporterkultur – och Bajen, så klart. 

  Programledare: Axel Insulander
  Panel: Fabian Ahlstrand & Sean Sabetkar

  Se avsnittet på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=GPagzwACjzw

  • 2 hr 16 min
  466. Glasögat

  466. Glasögat

  Alexander Ahl Holmström blev mannen som gjorde Gais första allsvenska mål på över 4000 dagar - hur viktig var segern efter premiärfiaskot och vad är egentligen det senaste mellan Magnus Hedman och Karin Ahl?
  Aldrig tidigare har allsvenska klubbar varit så rika som idag. Guldkantade tv-avtal, rekordpublik, europaspel och spelarförsäljningar har gynnat svenska lag – men det finns också några orosmoln på himlen, tillsammans med Carlos Esterling, partner på EY, reder vi ut detta i företagets nysläppta rapport.
  Champions League-kvartsfinalerna sparkade igår kväll igång med två gigantmöten som bägge levde upp till förväntningarna. För att gå igenom dessa på bästa sätt har vi med oss TV4-experten Vicki Blommé.
  Dessutom gästas vi av skribenten och satirikern, Leo Vene, som ligger bakom Instagramkontot Dyngbaggegalan och i dagarna skrivit en ledare för Dagens ETC på temat fotboll och politik. Hör dessa två ihop?

  • 2 hr 11 min
  465. Bubbel i duschen

  465. Bubbel i duschen

  I det 465:e avsnittet av Fotbollsmorgon så pratar vi såklart om Djurgårdens otroliga upphämtning mot Häcken, Sirius sena vändning mot Kalmar, GAIS vinst mot Värnamo i Borås och Hammarbys tunga smäll att nyförvärvet Frederik Winther kan missa hela säsongen med en knäskada.
  Vi pratar också med Filip Tronêt som bytt Västerås mot Gibraltar och som fått tillbaka sin yttrandefrihet.
  I den andra timmen gästas vi av Joakim Åhlund och Frans Johansson från Les Big Byrd som är aktuella med sitt nya album "Diamonds, Rhinestones and Hard Rain".
  På tal om att släppa nya saker så gästar också komikern och numera författaren Johan Hurtig Wagrell dagen innan han och hans fru Johanna Hurtig Wagrells nya bok "Fasad" släpps. Han delar även med sig om tiden som en nervös lokaljournalist i Kalmar och besvikelsen över Kalmar FFs säsongsinledning.
  I STUDION: DAWID FJÄLL, JESPER HOFFMAN & ROBIN BERGLUND
  GÄSTER I STUDION: JOAKIM ÅHLUND & FRANS JOHANSSON FRÅN LES BIG BYRD OCH JOHAN HURTIG WAGRELL
  GÄSTER PÅ LÄNK: FILIP TRONÊT
  SE AVSNITTET HÄR: https://www.youtube.com/live/PnD8REvMlXY?si=-KvixdJf2fim1Kmt

  • 2 hr 14 min
  464. Baffos tavla

  464. Baffos tavla

  Det bjuds på intensiva och smått hetsiga diskussioner när Discoverys stjärna och dartking, Alexander Axén, delar med sig av sina måndagstankar.

  Dawid Fjäll har lämnat Robinson-ön och sätts direkt på prov, när Robin och Fabian håller i ett "detta har hänt i fotbollsvärlden under tiden du har varit borta-quiz".

  Myggan levererar Måndagsjannen, samt väldigt väl utförda och underbyggda reflektioner från Premier League-helgen.

  Joseph Baffo är en fenomenal mittback som nu även gör Pippo Inzaghi-mål för sitt Halmstad. Hör honom berätta om vinsten mot Blåvitt och sin mycket, mycket fina tavla.
  00:32:33:24
  Till sist ringer vi till Allsvenskans absolut hetaste tränare för tillfället – Mjällby AIF:s oerhört sympatiska boss, Anders Torstensson.

  Se avsnittet på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5NyqTBDPeH0&list=RDCMUCxU-vyVFUaOdPW1ATQ2vXEA&start_radio=1

  I STUDION: Dawid Fjäll, Fabian Ahlstrand & Robin Berglund
  I REDAKTIONEN: Otto Jorméus, Oliver Tommos Jernberg, Victor Enberg, Carl Hultin & William Åberg

  • 2 hr 16 min
  463. Ruggigt inloggad

  463. Ruggigt inloggad

  Sean Sabetkar gör oss sällskap i studion istället för Jesper Hofmann den här veckan och med sig har han en lista på världens fem bästa spelare just nu. Den både sågas och hyllas efter att en lite bortglömd spelare tagit första platsen.
  Som vanligt blir det fem snabba där vi minns tillbaka till den "omoderna" fotbollen och det bästa med den men också vems karriär man själv hade velat återuppleva.
  I den andra timmen ringer vi upp Malmö-supportern Jon Nordström inför hemmapremiären mot Hammarby som bara understryker Malmös storhet just nu och menar på att stjärnorna står rätt i söder.
  Vår allsvenska nestor Fabbe Ahlstrand har gjort jobbet och försökt ta reda på vilka spelare som kommer få sitt stora genombrott i Allsvenskan 2024 där Västerås har många spelare att hålla ett extra öga på i år.
  I STUDION: AXEL INSULANDER, FABIAN AHLSTRAND, SABRI SUVAKCI & SEAN SABETKAR
  GÄSTER PÅ LÄNK: JON NORDSTRÖM & OSKAR BLOCK.

  • 2 hr 1 min

Top Podcasts In Sports

New Heights with Jason and Travis Kelce
Wave Sports + Entertainment
Pardon My Take
Barstool Sports
Mind the Game with LeBron James and JJ Redick
ThreeFourTwo Productions and UNINTERRUPTED
The Dan Le Batard Show with Stugotz
Dan Le Batard, Stugotz
The Bill Simmons Podcast
The Ringer
KSR
Talk Radio 1080 (WKJK-AM)

You Might Also Like

TuttoSvenskan
TuttoSvenskan
Big Six
DobbTV
Lundh
Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast
Eurotalk
DobbTV
Studio Allsvenskan
Nyheter24 - Henrik Eriksson
Tutto Balutto
Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher