334 episodes

Det bedste fra morgenshowet med Ida-Sophia & Nicolas!

Ida-Sophia & Nicolas RadioPlay

  • Music

Det bedste fra morgenshowet med Ida-Sophia & Nicolas!

  Trailer: Morgen med Nicolas og INDIGO

  Trailer: Morgen med Nicolas og INDIGO

  Find Nicolas' nye podcast 'Morgen med Nicolas' og Ida-Sophias nye podcast 'INDIGO' på RadioPlay eller der hvor du lytter til podcast.

  • 52 sec
  En meget speciel announcement

  En meget speciel announcement

  I dagens podcast kan du få lov til at høre lidt morgenjazz, et koncept som Nicolas lige prøver af. Derudover har han været til barnedåb og fået en livshistorie fra en præst. Vi har også hørt lidt fra et interview med Alec Benjamin og til sidst kan du høre en announcement i dagens podcast.

  • 26 min
  Faustix: Du har jo været i Mexico!

  Faustix: Du har jo været i Mexico!

  Vi har haft skønt besøg af Faustix i studiet i dag. Han er ude med en ny single og har været et smut forbi Mexico for at optage musikvideo til denne, som udkommer snart! Han er blevet testet i sin mexicanske musikviden, han har hørt musik igennem Nicolas mund og han har fortalt om sin nye single. Derudover har vores praktikant Nicoline interviewet Charli XCX, som også kan høres i denne podcast!

  • 38 min
  NODE: Vi er konfetti i os selv!

  NODE: Vi er konfetti i os selv!

  Node er ude med et nyt album kl. 00:00 i nat, og derfor holder vi snig-releaseparty i studiet. Vi har fået den kæmpe ære, at få lov at spille nogle små snippets fra albummet som de første og de eneste. Vi hører om tankerne bag albummet og processerne bag. Derudover hører vi også en alternativ version af hans single 'Supermario'. Og hvis du overvejer hvad du kunne tænke dig, i stedet for dine hænder, så kan du få lidt inspiration her.

  • 36 min
  Halsey Special

  Halsey Special

  Ida-Sophia har været en tur i Stockholm og tale med sangerinden Halsey. Hvad vil det sige at være bipolar, hvordan ved man at man er i et giftigt forhold og hvad betyder det når hun synger hun ville ønske, hun vidste hvordan indersiden af hendes fingre ser ud? Få svaret i denne halsey special

  • 20 min
  Er det finsk eller simsk?

  Er det finsk eller simsk?

  Hvis du enten har spillet rigtig med Sims eller kan snakke finsk, så vil du sikkert være ekspert i dagens quiz. Nicolas har nemlig lavet en quiz, hvor man skal høre forskel på de to og det minder overraskende meget om hinanden. Derudover har vi snakket om Mormor Inge, Britta Nielsen og lyde der kan laves med dit ansigt. Sidst men ikke mindst, skal der lyde et stort, fedt UNDSKYLD, og du kan høre i podcasten hvorfor.

  • 21 min

Top Podcasts In Music

The Joe Budden Network
The Black Effect and iHeartPodcasts
REVOLT
Double Elvis | Amazon Music
Barstool Sports
Rory Farrell & Jamil "Mal" Clay

More by Radio Play DK

RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay