299 episodes

Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Celina Friis og Signe Krarup er GO'NOVA. Her får du dagens udvalgte højdepunkter.

GO'NOVA Dagens Udvalgte Radio Play DK

  • Comedy
  • 5.0, 2 Ratings

Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Celina Friis og Signe Krarup er GO'NOVA. Her får du dagens udvalgte højdepunkter.

  Ind med 4-toget

  Ind med 4-toget

  I dagens podcast er GO'NOVA endelig tilbage og samlet i studiet efter både sommerferie og corona lockdown. Det er tydeligt, at Mai-Britt, Signe, Celina og Dennis har savnet at være sammen. I dagens episode kan du blandt andet høre om uheldige oplevelser på parkeringspladsen, kedelige sommerferie og så får vi besøg af Ericka Jane, der spiller livemusik i studiet.

  • 1 hr 16 min
  Grønnere Grøn del 3

  Grønnere Grøn del 3

  I denne Grønnere Grøn podcast kan du høre eller genhøre alle de hyggelige stunder og fantastiske musik fra hele dagen. I denne tredje del får vi besøg af KATO og Medina. Vi tjekker ind hos Scarlet Pleasure og Celina har lækre drinks klar til os i badebaren.

  • 59 min
  Grønnere Grøn del 2

  Grønnere Grøn del 2

  I denne Grønnere Grøn podcast kan du høre eller genhøre alle de hyggelige stunder og fantastiske musik fra hele dagen. I denne anden del får vi besøg af Nicklas Sahl og Mads Langer. Så tjekker vi ind hos Dennis og skåler med hele Danmark.

  • 1 hr 2 min
  Grønnere Grøn del 1

  Grønnere Grøn del 1

  I denne Grønnere Grøn podcast kan du høre eller genhøre alle de hyggelige stunder og fantastiske musik fra hele dagen. I denne del 1 af Grønnere Grøn får vi besøg af FOOL, Clara, Hjalmer og Drew.

  • 57 min
  Ugens udvalgte

  Ugens udvalgte

  I denne uges udvalgte podcast snakker vi bl.a. om din helt egen vindmølle, vi finder ud af hvordan du bedst introducere en måske kommende kæreste og hvad skal på vores playliste, hvis du må bestemme?

  • 44 min
  At tisse med spredehagl

  At tisse med spredehagl

  I dagens podcast snakker vi bl.a. om pedaltoiletter, lille Dennis og pædagog stemmen, vi får dybtfølte undskyldninger og så siger vores praktikant Thomas farvel med en quiz.

  • 1 hr 4 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Kian Heinsbæk ,

På tide..

Har hørt Go'Nova Dagens Udvalgte podcast på RadioPlay i flere år nu og er igang med at lytte dem alle igennem for 4. gang. Uden tvivl verdens bedste podcast i Danmark!

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To

More by Radio Play DK