696 episodes

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

Sara & Monopolet - podcast DR LYD Comedy & Livsstil

  • Society & Culture
  • 4.6 • 59 Ratings

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

  Sara & Monopolet - podcast - 2. jul 2022

  Sara & Monopolet - podcast - 2. jul 2022

  Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, debattør Poul Madsen og satiriker Frederik Cilius.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Mette ønsker at kunne rejse på ferie alene med sin kæreste Søren, men Søren har to børn fra et tidligere forhold, som Søren ikke vil rejse uden.
  2. Michaels kone har jagtet skuespillerdrømmen i mere end et årti, og Michael spørger, hvor længe han bør lade hende fortsætte jagten på drømmen, mens Michael er eneforsørger.
  3. Iben er i tvivl om hun kan tillade sig at fortsætte med at date tyske Paul af den primære årsag, at hun ville kunne blive bedre til at tale tysk.
  4. Anna og Cecilie fik for tre år siden to kolleger, der ser fodboldkampe og spiller mobilspil i arbejdstiden, men på trods af den manglende produktivitet er de to nu blevet fastansatte i firmaet.
  5. Monika og Nynne har en ven og en veninde, som de mener ville passe perfekt sammen i en romantisk relation, men Monika og Nynne er i tvivl om de bør blande sig i andres kærlighedsliv.
  6. Viola er bange for, at hun måske har mistet sin veninde-soulmate, som hun ikke har set i over et år.
  7. Lene er for nyligt blevet single, og efter en "date" med Karsten er Lene blevet i tvivl om, hvordan hun skal gribe forventningsafstemning af i fremtiden.
  8. Sally er uhelbredeligt syg og ønsker at betænke sin nevø med et større pengebeløb, men nevøens mor har tidligere taget det ilde op, når Sally har givet gaver til nevøen og har undladt at give noget tilsvarende til nevøens tre halvsøskende.
  9. Jakob er i tvivl om han bør fortælle sin kvindelige flirt, at han er biseksuel og tidligere har været uofficiel kæreste med en mand.
  10. Jonatan er udlandsdansker-far og har en søster i Danmark, som snart skal giftes, men Jonatans datter er ikke inviteret med til brylluppet.

  • 1 hr 39 min
  Sara & Monopolet - podcast - 25. jun 2022

  Sara & Monopolet - podcast - 25. jun 2022

  Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, molekylærbiolog Eske Willerslev og tidl. professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Simone og Jesper har kun to weekender uden arrangementer og aftaler frem til efteråret, og nu er de blevet inviteret til to familiefødselsdage, der skal foregå i deres to eneste frie weekender.
  2. Mette har indledt et seksuelt forhold til sin chef, men chefen har tidligere haft et kompliceret forhold til en anden kvindelig medarbejder, der stadig er forelsket i chefen.
  3. Emilie står over for at skulle vælge mellem en andelsbolig eller en enkeltbillet til Buenos Aires.
  4. Martins forlovede, Sisse, ønsker sig et traditionelt bryllup, men Martin har svært ved at skulle udstille sine følelser og vil helst fejre deres kærlighed privat og diskret.
  5. Laura er mor til en datter på 2 år, som de indtil nu har valgt at holde mest muligt væk fra skærme, men det skaber nogle lege-situationer, hvor Lauras datter er det eneste barn uden skærm.
  6. Søren ønsker egentlig ikke selv at få børn, men nu har Sørens ekskone spurgt ham, om han vil være donor-far for hendes børn.
  7. Lasse har delt alle sine dybeste hemmeligheder med sin bedste ven Asger, men Lasse er blevet i tvivl om hvorvidt Asger egentlig kan holde på hemmelighederne.
  8. Ursula ønsker at skrive en bog om sin problemfyldte barndom og spørger hvor stort hendes hensyn skal være til de af hendes familiemedlemmer, der ville blive nævnt i bogen.
  9. Laura er gravid og i tvivl om Lauras mors nye kæreste Bent bør få titel af "bedstefar", selvom titlen i Lauras optik egentlig tilhører en anden.
  10. Emil føler, at der er et stort potentiale i forholdet til Emils date Mikkel, men Mikkel har svært ved at forpligte sig til deres relation.

  • 1 hr 39 min
  Sara & Monopolet - podcast - 18. jun 2022

  Sara & Monopolet - podcast - 18. jun 2022

  Live fra Folkemødet 2022.
  Vært: Sara Bro.
  Monopolet: Annette Heick, Søs Egelind, Bjarne Corydon, Helle Thorning-Schmidt, Anders Breinholt og Peter Qvortrup Geisling.
  Dilemmaliste:
  1. Morten har inviteret til bryllup, og nu har Mortens ven Søren meldt retur, at han kan deltage i ganske få timer, inden han skal videre på arbejde.
  2. Katrine har mødt Anders, som Katrine "connecter med udover det sædvanlige", der er bare det ved det, at Anders har en kæreste i forvejen.
  3. Karla er i tvivl om, hvordan hun bør reagere, når hendes far laver mad kun iført underbukser.
  4. Lars og Jette har overtaget en tradition med at arrangere fællesspisning og bål til Sankthansaften, men er i tvivl om de bør invitere alle med eller om de kan undlade Dorthe og Jesper, som er svære at tale med.
  5. Stine oplever at dem, hun deler køkken med på sit kollegium, tager alt fra popcorn til pesto uden at spørge først og uden at købe noget nyt tilsvarende.
  6. Barbara havde egentlig aftalt med sin bedste ven Adrian, at de skulle rejse til Mexico sammen, men på dagen hvor de skulle bestille flybilletter, fortæller Adrian, at han er forelsket i Barbara, og nu er Barbara i tvivl om rejsen overhovedet er en god ide.
  7. Allan er kommet til at invitere sin attraktive kammerat Jens med i swingerklub, men Allan fortryder, da han er bange for, at Jens vil være en overlegen konkurrent.

  (DR oplevede desværre massive tekniske problemer på Folkemødet lørdag formiddag. Derfor er denne udsendelse desværre både kortere og udkommer senere som podcast end vanligt.)

  • 1 hr 4 min
  Sara & Monopolet - podcast - 11. jun 2022

  Sara & Monopolet - podcast - 11. jun 2022

  Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Peter Mygind.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Rasmus og Tanja har fået mulighed for at købe det hus, de pt. lejer, til en fordelagtig pris, men Rasmus og Tanja føler sig uønskede af deres naboer.
  2. Thea er single og er i tvivl, om hun kan tillade sig at flirte med og forsøge at score mænd, der allerede er i et forhold.
  3. Søren har ikke glemt, at hans kone gav ham et ufuldstændigt knivsæt i julegave og overvejer, om han med et glimt i øjet skal forære hende et ufuldstændigt smykkesæt i fødselsdagsgave.
  4. Karen afskedigede for to år siden en ven af familien, Johan, fra sin virksomhed, men nu har Karen fundet ud af, at Johan dengang formentlig ikke præsterede så godt som forventet på grund af psykiske problemer.
  5. Lisa og Renes 4-årige søn er kommet i en "politi og røvere"-fase, og Lisa og Rene er uenige om, hvorvidt de skal forære ham et par gamle leopard-plys-betrukkede håndjern, som de har brugt flittigt i deres yngre dage.
  6. Kasper føler ikke, at han kan komme til sin vens kommende bryllup uden en tale eller et indslag, men Kasper har socialangst.
  7. Søs er i tvivl, om hun må blande sig i sin fars opdragelse af sin lillesøster.
  8. Helles mand bliver seksuelt opstemt, når han har været i selskab med en bestemt anden kvinde fra deres familiære omgangskreds.
  9. Erik er i tvivl, om hvordan hans søn kan komme til at sove røgfri middagslur på fællesarealerne, uden at Erik ender med at fremstå hysterisk i naboernes øjne.
  10. Julie har følt sig forpligtet til at invitere Sofie til sin kommende fødselsdagsfest, og Julie spørger, om hun kan af-invitere Sofie, der allerede har sagt "ja" til at deltage.

  • 1 hr 28 min
  Sara & Monopolet - podcast - 4. jun 2022

  Sara & Monopolet - podcast - 4. jun 2022

  Monopolet: Skuespiller og komiker Sofie Jo Kaufmanas, journalist og læge Peter Qvortrup Geisling og komiker Thomas Warberg.
  Vært: Sara Bro.
  1. Cirkeline har en kæreste, hvis "ringmuskel lyder som en racerbil".
  2. Troels er blevet tilbudt en projektansættelse, hvor han selv kan være med til at renovere sit nyindkøbte hus, men Troels har i forvejen et godt og solidt job, som han ville være nødt til at opsige.
  3. Kira er et selverklæret fødselsdagsmonster og har svært ved at begrænse antallet af invitationer til sin kommende fødselsdagsfest.
  4. Lars har aftalt med sine to børn, at han betaler for deres førstefødtes sko, indtil børnebørnene hver især fylder 18 år, men nu har Lars' datter fået barn nummer to, og Lars er i tvivl om hvordan han undgår at forskelsbehandle.
  5. Julia har svært ved at tænde på John, der tror at han er sexet, hvis blot han er nøgen, og som samtidigt har for meget hår på kroppen til Julias smag.
  6. Ida deler ikke sin kærestes fremtidsdrømme om at rejse og bo i udlandet og er i tvivl, om hvordan hun skal agere i samtalerne om fremtiden med ham.
  7. Tobias er blevet bedt om at læse korrektur på sin venindes afsluttende opgave, og her opdager Tobias, at veninden har kopieret store dele af Tobias' bachelorprojekt.
  8. Johan har været sammen med sin kæreste siden teenagealderen og har svært ved at lægge låg på sin lyst til at være seksuelt sammen med andre.
  9. Astrid og hendes kæreste er i tvivl, om det er for kikset at kalde deres kommende søn et navn, der minder meget om deres nuværende kats navn.
  10. Katrine ender ugentligt i skænderi med sin kæreste på grund af deres forskellige tilgange til børneopdragelse.

  • 1 hr 35 min
  Sara & Monopolet - podcast - 28. maj 2022

  Sara & Monopolet - podcast - 28. maj 2022

  Monopolet: Musiker Oh Land, radio- og tv-vært Simon Jul og chefredaktør Bjarne Corydon.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Mogens har solgt en retro computer fra 1990'erne til sin ven for et beløb langt mindre end markedsværdien, og det nager Mogens, da hans ven vidste hvad computeren var værd.
  2. Josefines far gør altid alting i sidste minut, og Josefine er bange for at skuffe ham, hvis hun lægger for mange planer til sommer, hvor hun bliver student.
  3. Dorthe er flyttet ind sammen med sin kæreste i hans hus, og i et skab står en kasse med hans ekskærestes bryllupsminder fra et tidligere ægteskab.
  4. Anne-Mettes kæreste Peter har et job, hvor hverdag og weekend tit flyder sammen, og Anne-Mette er bekymret for, om Peter kan lave om på det, hvis de skal have børn sammen.
  5. Rikke og Mie er overbeviste om, at deres veninde Trine ikke er ærlig om, hvem der er far til hendes ene søn.
  6. Simon er i tvivl om hvordan han taler med sine små børn om døden, fordi deres oldefar er meget syg og ikke har så lang tid igen.
  7. Henriette er begyndt at se sin kollega Thomas, men Thomas' ekskæreste Thea arbejder samme sted som Thomas og Henriette.
  8. Ninas mand har besluttet at lade sig sterilisere af hensyn til Nina, men nu ønsker han alligevel at få frosset sæd ned for en sikkerheds skyld, og det sårer Nina.
  9. Lasse er blevet optaget på et tre ugers skolebaseret ophold i sommerferien og er nu i tvivl, om han kan tage afsted, fordi han i mellemtiden har sagt "ja" til en ferie med sin svigerfamilie på samme tidspunkt.
  10. Ibens kæreste, Erik, har tidligt i deres forhold indikeret, han gerne vil giftes med hende, men nu er der gået fem år, og nu vil Iben gerne giftes og kan ikke forstå, hvorfor Erik ikke har friet endnu.

  • 1 hr 38 min

Customer Reviews

4.6 out of 5
59 Ratings

59 Ratings

Neonick.dk ,

Travel radio

I live in the US and travels a lot. This is the best to listen to in the airports and planes. Thx a lot

Mira Jama ,

Værten fylder for meget

Jeg har været fast Monopolet-lytter i årevis, men efter der er kommet ny vært, har jeg kun hørt programmet et par gange. Jeg synes, det ødelægger programmet, at værten har holdninger til dilemmaerne og ofte har løsningsforslag, som hun - i modsætning til gæsterne har haft tid til at tænke igennem. Værten skal monitorere diskussionen og ikke fylde så meget.

Ida Smith ,

Addicting :)

A Dane living abroad, this podcast has become an integral part of my Saturdays. Thanks so much and keep it up!

Top Podcasts In Society & Culture

Thirteen Media
Wondery
Glennon Doyle & Cadence13
iHeartPodcasts
This American Life
Holly Madison and Bridget Marquardt

You Might Also Like

DR
DR
24syv
B.T.
DR
Camilla og Kristine

More by DR

DR
DR
DR
DR
DR
DR