13 episodes

Velkommen til Kaktus-podcasten. Det bedste fra showet, der med Chriz og Julie Rahbek bag mikrofonerne, stikker lidt til livet.

KAKTUS med Chriz & Julie Rahbek RadioPlay

  • Society & Culture

Velkommen til Kaktus-podcasten. Det bedste fra showet, der med Chriz og Julie Rahbek bag mikrofonerne, stikker lidt til livet.

  Topic Interview

  Topic Interview

  DENNE PODCAST ER PÅ ENGELSK* Bag Topic gemmer der sig den tyske DJ med det borgerlige navn Tobias Topic – der allerede som 16 årig startede med at lave musik. Topic har udgivet musik i fem år, men hans helt store gennembrud må siges at være kommet nu med tracket ’Breaking Me’ Chriz har fået en snak med ham ;)

  • 7 min
  Mabel interview

  Mabel interview

  DENNE PODCAST ER PÅ ENGELSK* Julie har været så hedlig at interviewe skønne Mabel. De snakker både om coronakrise, avokadoer og hvilke egenskaber drømme fyren besidder. Derudover kommer Mabel med et bud på hvilken bog du kan kaste dig over, hvis du har set alt hvad der er på Netflix. Læn dig tilbage og lyt med!

  • 13 min
  Svea interview

  Svea interview

  *DENNE PODCAST ER PÅ ENGELSK* Julie har haft en god snak med Svea. De har talt om hvad de laver i karantænen, deres kærlighed til serien Gossip Girl, lidt om Sveas kæreste danske Anton fra Citybois og hvorfor de frygter fremtiden efter karantænen. Find din bedste corona-karantæne-snack og lyt med her!

  • 22 min
  Dua Lipa interview

  Dua Lipa interview

  *DENNE PODCAST ER PÅ ENGELSK* Julie har igen grebet telefonen og snakket med en verdensstjerne. Denne gang er det Dua Lipa, som i dag fredag er ude med et helt nyt album. Julie og Dua Lipa snakker både om coronasituationen, IKEA testen, nostalgi og så lytter de til nogle af sangene fra det nye album. Så tag en pause, smæk benene op og lyt med.

  • 20 min
  Becky Hill interview

  Becky Hill interview

  *DENNE PODCAST ER PÅ ENGELSK* Selvom de fleste er i karantæne kan vi heldigvis stadig ringe til hinanden. Julie har grebet telefonen og ringet til Becky Hill, og det kom der en rigtig god snak ud af. De snakker selvfølgelig om coronavirussen, og hvordan det påvirker vores hverdag. Men de snakker også om The Sims, breakups og Julies favorit realityprogram "Love is Blind". Så sæt dig godt til rette og lyt med.

  • 28 min
  På gensyn

  På gensyn

  Mette Frederiksen har lukket Danmark ned, og dermed lukker KAKTUS også ned, indtil videre de næste 14 dage. Fortvivl ikke. I dette afsnit kommer vi med en masse tips til hvad du kan fordrive tiden med derhjemme. Praktikant Mette kommer også med et tip, hvis dit lokale supermarked er blevet rippet for gær. Vi ses på den anden side.

  • 34 min

Top Podcasts In Society & Culture

iHeartPodcasts
Crooked Media
WNYC Studios
This American Life
New York Times Opinion
Emma Chamberlain and Ramble

More by Radio Play DK

RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay
RadioPlay