6 episodes

Vi inviterer hyggelige folk til en hyggelig prat om hyggelige greier

Kultur & Kødd Mats Bredesen & Frederik Lervåg

  • Music

Vi inviterer hyggelige folk til en hyggelig prat om hyggelige greier

  #6 - Barren Womb

  #6 - Barren Womb

  Timo og Tony er to ordentlig trivelige typer. Han ene har finskt blod i årene, han andre har tenerifisk men de er veldig hyggelige likevel. Du kjenner dem nok best som duoen Barren Womb, eller kanskje fra andre prosjekter som Twin Serpent og Like Rats From A Sinking Ship. Det blir mye fokus på badstu og nakenhet, mer enn noen gang faktisk. God fornøyelse!

  • 44 min
  #5 - Knut Inge Solbu

  #5 - Knut Inge Solbu

  Knut Inge har jobba rimelig mye. Han var innom en del TV-produksjoner før han i midten av 20-åra flytta til Lillehammer og begynte å studere film. Han har vært med på mang en produksjon, blant annet Born2Drive (2019) og nå Rådebank (2020-) i senere tid. Knut Inge etablerte selskapet TitanFilm i 2002 og har laget musikkvideoer for blant annet Maria Mena, Kurt Nilsen, Turbonegro og Bjørn Eidsvåg (broren til Eddi Eidsvåg red. anm.). Han kom inn som kulturhusleder da Ælvespeilet satt i gang drift og fikk hele huset opp og gå. Vi i redaksjonen er ikke fremmede for å ta oss ei pils på nevnte sted, og setter selvfølgelig pris på den innsatsen. Tusen takk, Knut Inge. 

  • 59 min
  #4 - Uorganisert fotball, julebord og ekle farger

  #4 - Uorganisert fotball, julebord og ekle farger

  Tomprat uten substans. Men gir det resonans? Gi oss en sjans

  • 36 min
  #3 - Hallvard Gaardløs

  #3 - Hallvard Gaardløs

  Hallvard er en ekstremt produktiv bassist, jeg tror han spiller i alle banda jeg har hørt om faktisk. Han er fra Toten, der de har kanskje Norges koseligste dialekt, men har flyttet en del rundt på seg. Vi snakker om starten på bassinga, jazzinga i Trondheim, og de siste årene i Oslo. Vi får også høre om opphavet til navnet Gaardløs, som viser seg å ikke være så skummelt likevel. Alle tiders type å prate med.

  • 1 hr 5 min
  #2 - John Olav Hovde

  #2 - John Olav Hovde

  John Olav er en innmari flink type fra Tuddal. Han har vært innom både revy, journalistikk, kommentering av fotball og konsertbooking. De siste årene har han begynt å gi ut egen musikk, noe vi i redaksjonen har fått ordentlig sansen for. I grunn en ganske ålreit type å prate med

  • 1 hr 5 min
  #1 - Dan Alexander Jupskås

  #1 - Dan Alexander Jupskås

  Dan er lidenskapelig opptatt av musikk og booking, og kjører med glede gjennom hele Europa for å få med seg en klubbkonsert. Dan er også en mann med over gjennomsnittet stor interesse for autografer. I grunn en ganske ålreit type å prate med.

  • 1 hr 18 min

Top Podcasts In Music