La Biblioteca se suma al concurs ‘Llegir té premi’ i a la Supernit amb el canal SX3

El certamen, que arriba a la 11a edició, repeteix l'activitat 'secreta' Speakeasy, després de l'èxit de l'any passat.

Sumem proposa crear una zona d’aparcament comercial a l’avinguda de Vidreres

És una petició que presenta en forma de moció al ple ordinari d’aquest dilluns (18h) a l'Ajuntament de Lloret.

Les veteranes del Club Rem Santa Cristina, campiones d’Espanya

Les veteranes es van imposar amb un temps de 3 minuts i 15 segons, en una cita en què també va participar el Sènior femení, guanyant la Final "B".

El Bàsquet Lloret no pot assolir l’ascens en la Final a quatre i seguirà en la Super Copa

Els lloretencs van perdre en el partit de semifinals davant del Manresa, tot i oferir un bon nivell de joc, i es va quedar sense possibilitat d'ascens.

El Club Natació Lloret guanya sis medalles en l’última etapa del circuit Girosona

Joel Arredondo va ser el nedador més destacat, amb tres medalles d'or, en les proves dels 50 i 200 metres esquena i en la dels 100 metres papallona.