137 episodes

Online markedsføring på Internettet. En podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

Online markedsføring på Internettet PotterCut med Ib Potter

  • Business
  • 5.0 • 3 Ratings

Online markedsføring på Internettet. En podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

  Content marketing med Patrick Rasmussen fra Dinero

  Content marketing med Patrick Rasmussen fra Dinero

  Hvis du ønsker gode placeringer på Google, er opskriften simpel: du skal fodre Monsteret (altså Google) med de informationer som Googles brugere søger svar på. Banalt, simpelt …. Men hvordan griber man den opgave an, og hvad koster det? Det får du svar på her, hvor emnet er content marketing og episodens ekspert er, marketingchef for Dineo, Patrick Rasmussen.  Content marketing har været et Buzz Word. Længe. Og principperne er nemme at forstå. Men når du når til at skulle lave din egen, ja, så er det bare hammer svær.  Det er som om, det er meget lettere for alle andre brancher!!! Og derfor kommer du måske aldrig helt rigtigt i gang med Content Marketing.  Episodens ekspert er Patrick Rasmussen. Han er marketingschef hos Dinero og ekstrem datadrevet med fokus på konverteringen. Du ser ham aldrig lave outdoor reklamer . Hos Patrick er digital markedsføring  i fokus! Og så er han en erfaren herre … med en fortid hos virksomheder som SPAMfighter, CoolStuff, Unisport og den børsnoteret virksomhed William Demant Holding A/S.  Og nu er han så marketingchef hos Dinero …. et regnskabsprogram, der hjælper iværksættere og mindre virksomheder med få styr på deres regnskab uden at vide noget om regnskab.  Få et sneak peek ind i en dansk virksomhed, der har fundet en hammer god idé, og som rent faktisk er lykkedes med at planlægge og eksekvere en Content Marketing strategi. Og i dag, ja, så høster de mere end 75.000 unikke besøgende … om måneden.  Det er altså en helt eksklusiv mulighed for at høre, hvordan Dinero Regnskab arbejder med Content Marketing – lige fra ressourcer til analyse og eksekvering. Og til sidst i episoden deler Patrcik også, hvad det har kostet Dinero at lave kampagnen.   

  • 40 min
  Sådan får du dine produkter på Amazon

  Sådan får du dine produkter på Amazon

  Overvejer du at sælge dine produkter via Amazon, så lyt med her. Det er nemlig langt fra alle virksomheder for hvem Amazon er en sand gave. Emnet for denne episode af PotterCut er Amazon og eksperten er, Jonas Lyngborg Kapper.  Jonas har analyseret og hjulpet mange danske Amazon-hungrende virksomheder. Virksomheder der alle har haft et ønske, en drøm og en ambition om at komme på Amazon. Men de fleste har fået sin drøm knust af realitetens hårde hammer.  Hans eget Amazon-eventyr startede i familievirksomheden Billigkoste. Og nu lever han så af at hjælpe andre virksomheder med – først og fremmest finde ud af, om det er en god forretning af være på Amazon. Og hvis det er – hvordan den enkelte virksomhed så skal gribe det an.  Jonas gennemgår Amazons prismodel og de forskellige muligheder for at komme i gang med at sælge. Der er meget at få styr på. Og derfor anbefaler Jonas at du starter ud med et regneark – fordi det er noget af et regnestykke du skal igennem, for at finde ud af om det kan svare sig for dig at være på platformen. For det er ikke alle for hvem Amazon vil være en god forretning.  Selv kommer Jonas på et bud på produkter for hvem Amazon er en gave … og produkter der ikke kan svare sig at gå med.  Men du kan også bruge platformen til din egen forretningsudvikling … men alt det kommer Jonas ind på i løbet af den næste halve time.  Jonas har skrevet en bog om Amazon. Den finder du her.

  • 26 min
  Den digitale købsrejse

  Den digitale købsrejse

  Hvornår har du sidst leget kunde i egen butik? Det skulle du gøre … det giver en kanon indsigt og kan meget nemt resultere i et helt andet website, end det du sidder med i dag. Emnet er den digitale købsrejse og episodens ekspert er Peter Schjødt.  Peter Schjødt har de sidste 10 år hjulpet danske og internationale virksomheder med deres digitale indsatser, og afholdt mere end 200 foredrag for virksomheder og netværksgrupper.  Han er også kommerciel manager for Linse Kessler og arbejder sammen med Anders Matthesen. Peters tilgang til det samarbejde er ikke anderledes end med andre virksomheder. Det handler om at styrke deres brand og kommercielle forretning. Linse har mere end 450.000 unikke fans, og et af de første tiltag i deres samarbejde, var at udvikle Linses Talkshow, der har solgt mere end 23.000 billetter – uden en krone i markedsføring.  Peter er dedikeret fan af den digitale købsrejse. Han mener det er fundamentet for at få succes som virksomhed i dag. Det er der ikke noget nyt i … markedsføring har ikke ændret sig de sidste 100 år. Potentielle kunder har nøjagtig samme krav til dig i dag, som de havde før den det digitale indtog...købsrejsen sker bare andre steder.  Den gode nyhed er altså, at du reelt set skal gøre præcis det du altid har gjort, men udnyt teknologien til at imødekomme dine potentielle kunders krav og adfærd.  I denne episode af PotterCut kommer du til at høre om Peters tilgang til den digitale købsrejse, om de digitale kroge han bruger, hvorfor responsive websites fejler … og om det banale i, at lege kunde i egen butik. Og sidst kommer Peter med et tool – som jeg også selv er stor fan af.      

  • 35 min
  Sådan skriver du en (god) bog – Morten Münster

  Sådan skriver du en (god) bog – Morten Münster

  Hvor mange timer tager det at skrive en bog … og hvordan skriver man en god bog. Kom en tur ind bag ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” … og en tur ind i hovedet på den populære forfatter og episodens ekspert … Morten Münster.  1000 timer. 1000 timer skal du investere i at skrive en god bog. Og det kommer fra en forfatter der har skrevet 2 bøger og er godt i gang med bog nummer 3. Og … så skal det siges, at det er en mand der er glad for at skrive, god til at skrive og som har skrevet rigtigt meget.  Episoden er helt klart til dig der går rundt med en bog i maven … men når det er sagt, så er det også for os der ikke har tænkt har tænkt sig at skrive en bog. Der er bare noget helt fantasitiks ved at møde ildsjæle, folk der brænder for det de laver … som har gjort sig nogle tanker og god til at sætte ord på de tanker.  Morten Münster deler de erfaringer han har gjort sig som forfatter.  Og … hvis du vil høre mere til Morten, så find podcasten PotterCut på iTunes, Podcaster, Spotify eller der hvor du lytter til podcast. Der finder du 3 andre episoder med Morten Münster, hvor vi taler om det at markedsføre en bog.  Morten og jeg har talt om markedsføring af bogen ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. Klik her for at gå direkte til episode 1, episode 2, episode 3 .

  Chatbots med Linea Svendsen

  Chatbots med Linea Svendsen

  Du skal ikke lave en chatbot fordi det er marketing-smart. Der er ingen der elsker chatbots. En chatbot er tiden værd hvis du har mange ensartede henvendelser. Ellers skal du bruge dit krudt på noget andet! Så kort og præcist siges det af episodens ekspert, der selv lever af at bygge chatbots … velkommen til PotterCut – hvor emnet er Chatbots og episodens ekspert er Linea Svendsen.  Linea Svendsen arbejder med conversational AI i Topdanmark. I daglig tale er det automatisering af samtaler som chatbots og voicebots.  Linea har bygget chatbots siden 2016, hvor hun byggede Danmarks første chatbot i Facebook Messenger. Siden har hun relanceret Topdanmarks chatbot Globus i en langt klogere version, der løser over 80 % af sine tusindvis af samtaler korrekt.  Det er erfaringerne fra Topdanmarks chatbot Globus du skal lære af i dag. Vi skal tale om brugen af data, brugeroplevelser, hvordan en chatbot bør kommunikere og hvad det egentligt koster at kaste sig ud i den slags projekter.  Og som altid – en stor tak til mit bagland Co3 og itforum for at bakke op om podcasten.  Og … hvis du endnu ikke har fået din billet til MarketingCamp, så er det snart du skal have gjort noget ved det. Tjek programmet ud på MarketingCamp.dk … og ikke mindst de sociale aktiviteter der er forbundet med dagen.  Men nu skal det handle om Chatbots med episodens ekspert Linea Svendsen.   

  • 32 min
  LinkedIn Tips, Trick og Hacks med Jacob Elton

  LinkedIn Tips, Trick og Hacks med Jacob Elton

  I denne episode af PotterCut får du 6 en halv gange tips, tricks & hacks til LinkedIn. Fra en overset funktion (der er guld værd) til noget du måske allerede gør – der lige frem kan skade din LinkedIn profil!!! Sådan – nu er du næsten nød til at høre podcasten, ikke?  Emnet er LinkedIn og episodens ekspert er Jacob Elton.  Jacob Elton underviser og rådgiver i LinkedIn.  Han har mere end 10 års erfaring indenfor online branchen … og han har arbejdet med større virksomheder som Børsen, Comwell og Dansk Byggeri. Han holder kurser, giver pep talks … og så rådgiver han også i, hvordan virksomheder får mest ud af LinkedIn.  Jeg har lokket Jacob til at dele lidt med os andre … og det er der kommet mindst 6 en halv Does & Donts ud af.  Vi skal omkring et tool, så du kan se, hvor god du (og eventuelt dine kolleger) er på LinkedIn … tale om, hvad der er vigtigt når man connecter med nye … se på en total overset funktion … og så er der et par ting du straks skal holde om med … og så får jeg en udfordring … som jeg takker ja ta til … og jeg aner ikke hvordan jeg har det med det lige nu.  Vi taler også om at følge med på dit ”Social Selling Index” – gå efter 70, som kun 2% globalt er ... eller er det blot gamefication fra LinkedIns side?  Jacob mener at du altid skal skrive en bemærkning/besked med når du connecter – som du ville gøre i virkeligheden! Men hvad skal man skrive?     Og så ligger guldet i LinkedIns beskedsystem.     Mange skriver ikke en kommentar med når de videredeler andres indhold… BIG MISTAKE!  1000 tak for de mange kommentarer og beskeder til podcasten. Det er guld værd.  Og tak til webbureauet Co3 og itforum for at bakke op om podcasten.  Har du fået sikret dig en billet til MarketingCamp?  … så det er nu du skal tjekke programmet ud … specielt hvis I er flere der skal afsted …      

  • 41 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Top Podcasts In Business

You Might Also Like