150 episodes

Online markedsføring på Internettet. En podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

Online markedsføring på Internettet PotterCut med Ib Potter

  • Business
  • 5.0 • 3 Ratings

Online markedsføring på Internettet. En podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

  Content Drevent Søgemaskineoptimering med Kristian Scharling

  Content Drevent Søgemaskineoptimering med Kristian Scharling

  Glemt alt om klassiske SEO-tekster og få i stedet inspiration til, hvordan du som marketer skaber indhold, som både dine kunder, målgruppe og søgemaskinerne vil elske.  I denne episode af PotterCut får du en række redskaber til, hvordan du skaber resultater i søgemaskinerne med indhold, som den primære driver. Og dem får du fra episodens ekspert - Kristin Scharling.  Første gang jeg hørte om Kristian var over en kop kaffe med Dineros daværende marketingchef Patrick. Patrick var helt oppe at køre. Han var nået op på næsten 100.000 besøgende fra Google… om måneden. Og det med en hammer simpel teknik: ordbogen der svarer på alle de spørgsmål relateret til regnskaber.   Og manden bag teksterne: yes, Kristian Scharlinbg.   Vi kommer omkring:  Forskellige indholdsformater og hvordan du bruger dem  Hvordan du arbejder med Søgeordsanalyse  Hvordan du planlægger og laver en content plan  Hvordan du måler dine resultater løbende  Hvordan du konstant får optimeret på det arbejde, du har lavet  Episoden her er til dig der er  Marketingchef og ansvarlig i B2B-virksomheder, der er villige til at arbejde langsigtet med jeres SEO - uden at skyde genvej med mere lyssky metoder.

  • 45 min
  10 formler, du kan bruge til at skrive et uimodståeligt hook

  10 formler, du kan bruge til at skrive et uimodståeligt hook

  Den første sætning skal sidde lige i skabet. Ellers læser folk ikke videre. Så der ligger et stort pres på dig, når du skal skrive et opslag. Og specielt når det er på LinkedIn… for LinkedIn er pjattet med brugere der klikker på “Læs mere….”  Et hook er den sproglige fiskekrog, som fanger din læser og tvinger læseren til at læse videre. Og det er episodes ekspert … ekspert i. Emnet er Hooks og eksperten er … Heine Aaen.  I denne episode, der får du 10 formler, du kan bruge til at skrive et uimodståeligt hook.  Episoden er inspireret af Heines blogindlæg.  Heine Aaen er dødtræt af kedelige tekster, der ikke skaber begejstring og vækker interesse hos læseren.  Helt seriøst. Det er spild af tid.  Så det får du ikke fra Heine…  Gode tekster får læseren til at reagere.  Det er hele formålet. Du har ikke tekster på dit website og i dine mails for sjov. De skal sælge. Dine ord skal få målgruppen til at foretage en bestemt handling. Et klik, et signup til dit nyhedsbrev, et køb, whatever.  Det kræver viden at skrive så målgruppen handler.  Viden om salgspsykologi, triggers, kognitive beslutningsprocesser, målgruppen, skrivemodeller og -teknikker. For bare at nævne lidt.  Og så er det godt at der findes dudes som Heine Aaen. Hvis du ikke allerede følger ham på LinkedIn - eller følger hans blog - så har du meget i vente. For Heine er mega god til at tale til os “ikke tekst kyndig”.  Heine deler sine, 10 formler du kan bruge når du skal skrive Hooks…. Og så hjælper han mig med at finde nogle gode hooks til nogle af de opdateringer jeg har i planen.

  • 45 min
  Hvilke Facebook annoncer er de bedste?

  Hvilke Facebook annoncer er de bedste?

  Skal du have dit logo med i dine Facebookannoncer? Eller hvad med billeder af dine kolleger eller din CEO?  Og hvad konverter egentligt bedst? Annoncer med meget tekst eller annoncer med meget lidt tekst?  Det får du svaret på i denne episode af PotterCut, hvor emnet er Facebook annoncer og eksperten er, Andreas Nielsen.  Andreas Nielsen er Co-founder og CEO i Confect. Confect hjælper eCommerces og retailers med at forbedre deres ad performance ud fra bedre designs.  De hjælper blandt andet Intersport, LEGO Wear, Telia, Bestseller og mange flere med at automatisere og distribuere deres visuelle content (billeder, videoer, gifs) på platforme som social, emails, in-store monitors og andre steder.  Og når du skal glæde dig til at få Andreas i øret, ja, så er det fordi han har samlet en lang række “Takes” fra mere end - og hold nu fast - 61.541 annoncer - der tilsammen har fået mere end 7.4 milliader visninger.  Så kan du altså godt pakke din mavefornemmelse væk. Det er fuldstændigt crazy hvad Andreas har af data.  Andreas deler her, hvad der virker bedst i Facebook annoncer.  Vi kommer omkring :  Skal der være tekst i billeder?  Hvor meget tekst er bedst?  Hvilken effekt har det at vise logo i annoncer?  Er billeder af modeller bedre end produktbilleder  skal du bruge priser i dine annoncer?  Til sidst slutte Andreas af med at dele de 3 ting de bedste annoncører gør lige nu.  Klik her, hvis du vil have fingrene i den PDF Andreas har lavet til denne episode.

  • 50 min
  Derfor skal du aldrig bede dine tilfredse kunder om en testimonial

  Derfor skal du aldrig bede dine tilfredse kunder om en testimonial

  Du kan ikke "bare" række ud til dine kunder og bede dem komme med en udtalelse. Det er bare ikke godt nok. Det ender med noget overordnet sukkersødt og kan nemt virke "utroværdigt".  Og det er ikke fordi dine kunder ikke vil dit bedste. Men du er nød til at guide dem. Anspore, hvad det er du gerne vil have dem til at svare på.  Christina Klitsgaard har et mega godt bud på, hvordan det skal gøre. Og det deler hun med os i denne podcast episode.  Bonus: Christina deler (for første gang) den spørgeramme hun bruger, for at “spotte” de gode testimonials. Jeg har lovet at den kun er tilgængelig et få dage, så det er nu du skal downloade den.  For at få fingre i Sådan laver du kunde-udtalelser, der sælger din ydelse, bygger din troværdighed og gør tvivlere til købere klikker du dig ind på landingssiden her, signer op og tjekker din mail asap. Afsender er ib@potter.dk 

  • 57 min
  Sådan hæver du din konvertering med troværdige testimonials

  Sådan hæver du din konvertering med troværdige testimonials

  Ingen tvivl. Det giver god mening at bruge testimonials i din markedsføring. Skilte med glade kunder, kunder som synes, det du laver er guld værd.   Det er hammer nemt.  Tager ingen tid.  En hurtig mail til 4-5 glade kunder. Så sender de et godt billede af sig selv, med et par søde ord om dig og din virksomhed.   2 minutter senere ligger det på websites.   Bum!!!   S.T.O.P.  Det er opskriften på at få dine testimonials med i lærebøgerne.  Få fingre i Klitsgaards spørgeramme til at få gode testimonials. Skriv dig op her https://marketingcamp.ac-page.com/testimomials

  • 57 min
  De bedste opslag til LinkedIn

  De bedste opslag til LinkedIn

  Hvilken type opslag virker bedst på LinkedIn? Det handler om at skabe kløe i pillefingeren. Og som altid, skal opslaget jo være relevant og værdifuldt for dit netværk. Altid. Men der er bare formater der klarer sig bedre end andre.  Her er anden og sidste udgave af podcast episoden “LinkedIn Tips, Tricks & Hacks med Tonny Mikkelsen”. Et “Must Hear” til dig der er aktiv på LinkedIn eller stadig går med tanken om at lave opdateringer på LinkedIn.  Tonny har flere opdaterings-favoritter.

  • 39 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Top Podcasts In Business

NerdWallet Personal Finance
Ramsey Network
Money News Network
DOAC
Dan Fleyshman
Hala Taha | YAP Media Network

You Might Also Like