246 episodes

Oscar & Fredrik är en intervju-podcast med gäster inom många olika områden. Oscar & Fredrik berör ämnen som man inte alltid kan förklara vetenskapligt såsom det ockulta, andliga, medialitet mm.Oscar & Fredrik har även en del som dom kallar Livsöden. Här möter dom personer som varit med om tuffa saker i livet och belyser att det alltid finns en väg ut även om allt känns mörkt för tillfället..Oscar och Fredrik åker även runt i Sverige till bl a hemsökta hus med medium och spelar in podd och youtube.

Oscar & Fredrik Oscar Panizza & Fredrik Kopp

  • Religion & Spirituality
  • 5.0 • 1 Rating

Oscar & Fredrik är en intervju-podcast med gäster inom många olika områden. Oscar & Fredrik berör ämnen som man inte alltid kan förklara vetenskapligt såsom det ockulta, andliga, medialitet mm.Oscar & Fredrik har även en del som dom kallar Livsöden. Här möter dom personer som varit med om tuffa saker i livet och belyser att det alltid finns en väg ut även om allt känns mörkt för tillfället..Oscar och Fredrik åker även runt i Sverige till bl a hemsökta hus med medium och spelar in podd och youtube.

  244 Louise Krahm - Min inre röst

  244 Louise Krahm - Min inre röst

  Välkomna till ännu ett spännande avsnitt av vår podcast! Idag har vi äran att träffa den inspirerande författaren Louise Krahm, vars bok "Min inre röst" har berört och inspirerat många läsare runt om i världen.

  Introduktion till Louise Krahm:
  Louise Krahm är inte bara en författare utan också en person som lever och andas sitt budskap. "Min inre röst" är en bok som bygger på hennes egna erfarenheter och livshistorier. Genom hennes berättelser tar hon oss med på en resa av personlig upptäckt och tillväxt.

  "Robotrösten" som räddat liv:
  Ett av de mest fängslande aspekterna av Louise Krahms berättelser är hennes möten med "robotrösten", en inre intuition eller känsla som bokstavligt talat har räddat hennes liv vid flera tillfällen. Louise kommer att dela med sig av dessa gripande ögonblick och hur de har påverkat henne både som författare och som människa.

  Personlig utveckling och coachning:
  Louise Krahm är inte bara en författare utan också en coach och mentor för personlig utveckling. Vi kommer att diskutera hennes syn på personlig tillväxt och hur hennes egna erfarenheter har format hennes syn på livet och dess möjligheter.

  Reflektioner och insikter:
  Under avsnittet kommer vi att reflektera över de djupare teman som genomsyrar Louise Krahms berättelser, inklusive självkärlek, mod, och att lyssna på sin inre röst. Vi kommer att utforska hur dessa teman kan tillämpas i våra egna liv för att uppnå ökad självmedvetenhet och personlig tillfredsställelse.

  Avslutande tankar:
  Vi ser fram emot att dela denna inspirerande stund med er och att lära oss mer om Louise Krahm och hennes kraftfulla budskap. Häng med när vi utforskar de djupaste aspekterna av mänsklig erfarenhet och själavandring genom Louise Krahms ögon.

  Tack för att ni lyssnar och glöm inte att prenumerera för att inte missa kommande avsnitt!

  Vill ni komma i kontakt med Louise så besök hennes hemsida:
  https://louisekrahm.se/ eller sök på Facebook och Instagram efter Louise Krahm

  Vill ni delta på Anna Strandlinds kostnadsfria webinarie den 2:e april kl 19:00 så anmäler ni er här:
  https://event.webinarjam.com/register/451/wg31nh6m

  • 53 min
  243 Mördarbakterier, Magiker och Anna-Maria

  243 Mördarbakterier, Magiker och Anna-Maria

  Välkommen till ett episkt avsnitt av vår podcast, där vi tar dig med på en hisnande resa genom en värld av överraskningar och mysterier!

  Först och främst möter vi en man vars liv tagits av mördarbakterier, men i en ofattbar twist väcks han plötsligt tillbaka från de döda! Vi gräver djupt i detta otroliga fenomen och utforskar vetenskapens och andlighetens gränser i jakten på förklaringar.

  Därefter får vi äran att bevittna en magiker som trollar på riktigt! Glöm allt du tidigare trott om illusioner och trix - denna magiker bryter gränserna för det möjliga och lämnar oss förundrade och förbluffade.

  Och som om inte det vore nog, så har vi också den gåtfulla Anna-Maria med oss. Men här kommer twisten - ingen kan någonsin gissa Anna-Marias egentliga yrke! Hon leder oss genom en labyrint av andliga möten och hemligheter, och vi kan inte annat än att låta oss svepas med av hennes berättelser och insikter.

  Det här avsnittet är en spännande ritt genom det oväntade och okända. Missa inte chansen att vara med om en resa som kommer att skaka om dina föreställningar om världen! 🌀✨ #Överraskningar #Magi #Andlighet #Podcast

  • 41 min
  242 Vincent Hunanyan - Från Sovjetunionen till Bestseller: En Resa av Motgång och Framgång

  242 Vincent Hunanyan - Från Sovjetunionen till Bestseller: En Resa av Motgång och Framgång

  Välkommen till ännu ett spännande avsnitt av Oscar & Fredrik podcast! I dagens Avsnitt möter vi en man vars livshistoria är en fängslande berättelse om överlevnad, motgång och triumf. Vi presenterar Vincent Hunanyan – från Sovjetunionens gråa vardag till att bli en bestseller författare och mentor för andra.

  Vincent växte upp i en tid och plats präglad av omvälvningar och svårigheter. Efter att ha lämnat det forna Sovjetunionen tillsammans med sin mamma och bröder, bar han med sig en attityd där ingenting var hans fel. Men livet har en tendens att utmana oss, och Vincent var inget undantag.

  Efter att ha flyttat till USA för att följa sin dröm att bli advokat, började Vincent sin resa vid det prestigefyllda UCLA. Men bara två månader efter examen fann han sig själv på gatan, psykiskt nedslagen och långt ifrån den framtid han hade drömt om. Tanken på att återvända hem till mamma och Sverige kändes som den enda vägen framåt.

  Men som så många gånger tidigare i Vincent's liv, var han inte ensam. Hans bror Tigran fanns där som en klippa i stormen och hjälpte honom att resa sig igen. Det var den startpunkten på en resa som skulle leda Vincent till helt nya höjder.

  Idag är Vincent en respekterad författare vars böcker toppar bestsellerlistor på Amazon. Men hans framgångar har inte gjort honom självgod; istället har han valt att använda sin erfarenhet för att hjälpa andra. Genom att coacha och stödja nya författare på deras egna vägar mot framgång, sprider Vincent inte bara sina egna berättelser utan också ljuset för andra att följa efter.

  Så häng med oss när vi utforskar Vincents otroliga resa – en berättelse om överlevnad, styrka och möjligheten till förändring. Det här är ett avsnitt du verkligen inte vill missa!

  Vill du komma i kontakt med Vincent Hunanyan:

  Facebook: https://www.facebook.com/vincenthunanyan
  Instagram: @vincenthunanyan
  Hemsida: http://publicera.co/
  Vincents Bestseller Black Book of Poems : Klicka här

  • 1 hr 2 min
  241 Håkan Bülow - Livrädd!

  241 Håkan Bülow - Livrädd!

  I dagens avsnitt befinner vi oss på Mysteriemässan i Borås.
  Vi möter Håkan Bülow som berättar om sina första möten med andra sidan.

  Finns det humor på andra sidan eller hur ser det ut?

  • 11 min
  240 Jenny Haglund - Extremsport och andlighet

  240 Jenny Haglund - Extremsport och andlighet

  Välkommen till ett nytt spännande avsnitt av Oscar & Fredrik podcast! I dag får vi äran att träffa Jenny Haglund, en kvinna med en unik och inspirerande resa. Från att ha varit en elitspelare inom handboll till att tävla i den fascinerande extremsporten bikini fitness, har Jenny tagit sig igenom olika arenor av prestation och självutveckling.

  Men vad gör egentligen bikini fitness till en extremsport? Jenny delar med sig av sin syn på denna krävande och utmanande disciplin, och hur den kräver både fysisk och mental styrka. Vi får insikter i hur Jenny använder sina erfarenheter från elithandbollen för att excellera inom denna unika idrott.

  För ett drygt år sedan genomgick Jenny en oväntad förändring när andligheten plötsligt blev en central del i hennes liv. Från att ha varit helt avstängd från den spirituella sidan av tillvaron, berättar Jenny om den ögonblickliga "väckelsen" och hur det förändrade hennes syn på världen och sig själv. Vi följer med Jenny när hon delar med sig av de utmaningar och belöningar som kom med denna inre transformation.

  Idag arbetar Jenny som onlinecoach, influencer och personlig tränare, och i avsnittet får vi ta del av hur hon integrerar sin andlighet i sitt arbete. Hon delar insikter om hur denna dimension har berikat hennes coachning och hur hon hjälper andra att hitta balansen mellan kropp, själ och sinne.

  Så, om du är nyfiken på att höra en inspirerande historia om förändring, självupptäckt och balans, missa inte detta avsnitt med Jenny Haglund. Det blir ett möte med en kvinna som inte bara har övervunnit fysiska utmaningar utan också har funnit en djupare mening med sitt liv. Häng med och låt dig inspireras av Jennys resa!

  Vill du komma i kontakt med Jenny?
  Instagram: jenny_haglund
  Youtube: Jenny Haglund
  Mail: Jenny.haglund@outlook.com
  LinkedIn: Jenny Haglund
  TIKTOK: Jenny.haglund 


  Finns snart på: www.jennyhaglund.se 

  • 1 hr 5 min
  239. Spännande möten ifrån "Helhetsmässan för kropp och själ"

  239. Spännande möten ifrån "Helhetsmässan för kropp och själ"

  Välkomna till ännu ett spännande avsnitt av Oscar & Fredrik! Idag blickar vi tillbaka på några minnesvärda möten från mässan i Vänersborg som vi ännu inte har delat med er. Här får ni höra om oväntade möten, fascinerande upplevelser och intressanta människor.  Oscar träffar Gunita, arrangören bakom mässan, som inte bara har en imponerande förmåga att skapa fantastiska evenemang utan även har egna berättelser att dela. Gunita var tidigare med i vår podcast och delade med sig av sina upplevelser med utomjordingar.   Dessutom får vi en berättelse från Pia, som delar med sig av sina upplevelser efter att hennes mamma gått bort. 


  Som om detta inte vore nog, tar vi även kontakt med Slagruteförbundet för att utforska vad de egentligen gör. 

  • 30 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Religion & Spirituality

Curiously Kaitlyn
Kaitlyn Schiess
The Bible in a Year (with Fr. Mike Schmitz)
Ascension
The Bible Recap
Tara-Leigh Cobble
Girls Gone Bible
Girls Gone Bible
In Totality with Megan Ashley
Megan Ashley
BibleProject
BibleProject Podcast

You Might Also Like

MediumPodden - Vivi & Camilla
Vivi Linde & Camilla Elfving
Så in i Själen
Acast
Holy Crap Sverige
Holy Crap Podcast
Spökjakt På Riktigt – LaxTon Podden
Niclas Laaksonen & Tony Martinsson | LaxTon Ghost Sweden
Söndagsmysteriet
Söndagsmysteriet Podcast
Kristin Kaspersen Nyfiken på
Perfect Day Media