4 episodes

Podcast by peech

PEECH PODCAST peech

  • Education

Podcast by peech

  Selvnydelses Øvelse

  Selvnydelses Øvelse

  Selvnydelse øvelse af fanny Broholm

  • 17 min
  Seksuel Energi

  Seksuel Energi

  Seksuel energi af Fanny Broholm for peech.dk

  • 11 min
  Sensorisk Krops Meditation

  Sensorisk Krops Meditation

  Har du svært ved at være til stede og mærke nydelse i din krop under sex? ✨

  Du er ikke alene, og der er meget du selv kan gøre! Powerwoman og Sex-coach @fannybroholm har lavet en guidet meditation til dig, der gerne vil mere ned i din krop under sex. Det er nemlig der al nydelsen kommer fra! 🔥

  Så lyt med her og lær at mærke alle de lækre, subtile fornemmelser i kroppen både med dig selv og med dine partnere

  • 11 min
  Sexlegetøj i soveværelset

  Sexlegetøj i soveværelset

  I første episode af Peech spørger værten Mathias et udvalgt panel om, hvorfor man skal bruge sexlegetøj? Panelet består af Agnes, Fanny, Jonas og Thomas, som sammen deler deres erfaringer og oplevelser med sexlegetøj som single eller i forhold. Vi diskuterer tabuer, den spæde begyndelse, at udforske ens krop og dele det med andre. Intet er for småt eller for stort til at blive taget op til diskussion. På Peech tør vi godt!

  På Peech har vi den tilgang, at man bare skal prøve det af. Uanset hvor man står i livet. Som single eller i forhold. For mange mennesker skal brugen af sexlegetøj bygges op stille og roligt i ens eget tempo og med ens egen intime lyst. Det kræver tid og tålmodighed, samt en afslappet tilgang når man skal lære sin krop og sit begær at kende. Vi synes man skal være nysgerrig, have fokus på nydelse og udfolde sig seksuelt. På den måde kan man også gøre sexlegetøj romantisk og specielt. Og rykke sit sexliv i en ny retning.

  • 23 min

Top Podcasts In Education