125 episodes

Filip Lindfors och Anna "motor-oraklet" Andersson ger dig varje vecka det senaste inom F1.

Plattan i mattan - Sportbladets F1-podd Aftonbladet Sportbladet

  • Sports

Filip Lindfors och Anna "motor-oraklet" Andersson ger dig varje vecka det senaste inom F1.

  #123 - Svenska F1-förare – del 1

  #123 - Svenska F1-förare – del 1

  Ja, här är det som titeln avslöjar; svenska förare i Formel 1 som avsnittet handlar om. Vi åker lite tidsmaskin och går igenom ALLA (eller ja, det finns en del 2 också som kommer senare) svenska förare som någonsin kört F1, minst ett Grand Prix. Det blir pinonjären Joakim Bonnier som var först ut av alla svenskar. Det blir (lite) Ronnie Peterson), Gunnar Nilsson och lite annat. Lite snack om att Oliver Bearman är klar för HAAS, att Estaban Ocon är (så gott som i alla fall enligt den ena i denna pod-duo) klar för HAAS. Sen blickar vi SÅKLART framåt mot helgens race också.

  • 52 min
  #122 - ALLA ville att Lewis skulle vinna

  #122 - ALLA ville att Lewis skulle vinna

  Efter ett makalöst race i Storbrittanien (eller England (vem är engelsman och vem är britt? (vi kör en liten forskningsstund i avsnittet))) hämtade Lewis Hamilton hem sin nionde seger på Silverstone och blev råmegahistorisk. Landos missar och McLarens klanterier. Irländskt väder och Perez nedborrning. Det och mycket annat i ett ÖVER TIMMEN långt avsnitt. Plattan i mattan avsnitt 122.

  • 1 hr 8 min
  #121 - F1 2021 2.0

  #121 - F1 2021 2.0

  Nu ni. Nu finns det att snacka om. Efterspelet till Österrikes GP och den vansinniga fajten mellan Max Verstappen och Lando Norris. Vem säger vad om vem efter racehelgen. Varför hade detta inte hänt om Max blivit straffad redan 2021. Toto Wolff gör sitt största misstag efter 12 år i Formel 1, Andreas Stella har ETT OCH ANNAT att ryta ifrån om efter kraschen. Sen kördes det ju också en sprint i Österrike också. Lätt att glömma. Mycket att säga och mycket blir förmodligen sagt när vi snackar ner årets racehändelse i veckans avsnitt.

  • 1 hr 2 min
  #120 - ”En perfekt Per Carlén-spärr ut i gräset”

  #120 - ”En perfekt Per Carlén-spärr ut i gräset”

  Lando Norris pole position. Prejningen av Max Verstappen. David Coulthards sanslösa tv-sändings-roast av Logan Sargeant. Carlos Sainz alla alternativ. Perez nya haveri. Det galet tajta kvalet. Och Flavio Briatores comeback! Det får ni i veckans avsnitt mitt i triple-headern.

  • 1 hr 6 min
  #119 - ”F1 blir Formula E med en V12-knapp”

  #119 - ”F1 blir Formula E med en V12-knapp”

  Det nya regelverket för 2026 är här och det finns oändligt att diskutera. Hur förändras bilarna? Vad är nytt? Hur blir det med motorerna?
  Häng med här för det finns ett par saker som är viktiga att ha med sig inför framtiden. Utöver olika infallsvinklar på ”X-mode”, ”Z-mode” och den försvinnande DRS-funktionen blir det även lite Adrian Newey som det nu verkar finnas konkreta rykten kring. Sen blickar vi framåt mot helgens GP i Spanien såklart!

  • 55 min
  #118 Betalar Perez för Verstappen?!

  #118 Betalar Perez för Verstappen?!

  Efter den fantastiskt händelserika regnhelgen i Montreal, där träningarna regnade bort, var kvalet makalöst och racet bjöd på det mesta. Vi inleder dock med en förare som nollade IGEN. Anna testar en teori som får Filip att tappa talförmågan - vilket inte tillhör vanligheterna. Dessutom snackar vi om Ferraris FIASKO, McLarens felbeslut, Logan Sargeants olycka och Mercedes första pallplats på en hel evighet. Sedan får vi också lyssna på Linus Lundqvist som blev avkörd när han tagit sin första pole position i IndyCar. Häng med i veckans avsnitt av PIM – #118.

  Med: Anna Andersson och Filip Lindfors

  • 53 min

Top Podcasts In Sports

Pardon My Take
Barstool Sports
The Dan Le Batard Show with Stugotz
Dan Le Batard, Stugotz
Scoop City: A show about the NFL
The Athletic
IT IS WHAT IT IS
Ma$e & Cam'ron
New Heights with Jason and Travis Kelce
Wave Sports + Entertainment
Fantasy Footballers - Fantasy Football Podcast
Fantasy Football

You Might Also Like

Lundh
Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast
Formel 1 Sverige - F1 Podcast
Milky Logic, Anton Idberg, Kristian Knudsen
Sillypodden
Patrik Syk
Viaplay F1-Podcast
Podme
NHL-podden med Bjurman och Ekeliw
Aftonbladet Sportbladet
Filip & Fredrik podcast
filipandfredrik.com