129 episodes

Vi är podden som gör ett stel ämne lite roligare, nämligen privatekonomi. Vi berör dock även livets alla delar med en skopa humor! Så häng med!

Slut på kontot Slut på kontot

  • Business

Vi är podden som gör ett stel ämne lite roligare, nämligen privatekonomi. Vi berör dock även livets alla delar med en skopa humor! Så häng med!

  EP 126 Ranchdip!

  EP 126 Ranchdip!

  Vi är podden som gör ett stelt ämne lite roligare, närmare bestämt ekonomi. MEN vi pratar om såå mycket annat med som många där ute kanske kan relatera till. I dagens avsnitt pratar vi exempelvis om det berömda skattepersonsparet. Vi tar ett steg i taget med vår möjliga tantsyn. Lederna sviker medan telefonkatalogen kommer i fokus! Guidad information vänner, DET är vad detta är =) Välkomna!

  • 1 hr 1 min
  EP 125 Providerkonto!

  EP 125 Providerkonto!

  Vi är tillbaka efter påsklovet, det är superhärligt tycker vi. Det finns dock osuperhärliga saker vi går igenom i dagens avsnitt. Vi tänker nytänk och tar en platåpaus. Köpstoppen , hur går det egentligen? Emelie ska bli cowboy och ta sig fram på "långskidor". Kram på er kära patienter!

  • 1 hr 5 min
  EP 124 Pensionärskontroll!

  EP 124 Pensionärskontroll!

  I avsnitt 124 snackar vi bla Emelies favoritämne: shopping! Vi går igenom religionens påsk. Kan man ha en Google? En cellsam historia repeteras. Ska Mathilda lämna in en stämning?? Herregud så spännande! Nu åker vi! Köss och GLAD PÅSK!

  • 1 hr 4 min
  EP 123 Sluta snuska!

  EP 123 Sluta snuska!

  Då var vi tillbaka till distansinspelning, och det har vi ju glömt hur man gör :/ Nåväl det blev ett avsnitt och innehållet är bra smaskigt hörrni! Veckans måltid; broccoli och vatten. Fake it til you make it! Vi snackar SPARexpertis med Isabella Ahmadi! Nu kommer vi alla överens om att vi ska bli bättre på att uppskatta nuet. Älskar er fina patienter!

  • 1 hr 6 min
  EP 122 Ge öffnet!

  EP 122 Ge öffnet!

  Vi är podden som gör ett stelt ämne lite roligare, nämligen ekonomi! I detta avsnitt berör vi ett av kontona alla borde ha. Vi berör även livsavgörande ämnen såsom "har Niklas köpt grisen i säcken?". Heter det seketariat eller sekretariat? Låt oss presenter EMANUEL! Tack för att ni vill hänga med oss älskade patienter!

  • 1 hr 5 min
  EP 121 Inga grävlingar i poolen!!

  EP 121 Inga grävlingar i poolen!!

  Avsnitt 121 kryddas med ett försök till videopodd, en såkallad ärtskida-rundgång. Videon kan ses på Spotify, på övriga ställen fungerar endast ljudfilen;) Gamla människor som ger sig på tekniska saker är ju lite tufft...enligt oss. Vi konstaterar att man inte får fuska i Monopol. Kan man ta betalt för lek? Vi jobbar med behovsplagg och ägglossning. Hej å hå! Älskar er sötisar.

  • 51 min

Top Podcasts In Business

In Good Company with Nicolai Tangen
Norges Bank Investment Management
Money Stuff: The Podcast
Bloomberg
Money Rehab with Nicole Lapin
Money News Network
Thoma Bravo's Behind the Deal
Thoma Bravo | Pod People
REAL AF with Andy Frisella
Andy Frisella #100to0
The Ramsey Show
Ramsey Network

You Might Also Like

Sparmakarpodden
Karin och Johan
Ekonomi PÅ RIKTIGT med Charlie & Mathias
Podplay
Framgångspodden
Acast
Våra sanningar med Vivi & Carin
Polpo Play | Vivi och Carin
Not Fanny Anymore
Not Fanny Anymore
Kristin Kaspersen Nyfiken på
Perfect Day Media