231 episodes

Steffo och Fiffi och Film. Typ så.
Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med!
Nytt avsnitt varje vecka!

Snacka om Film! Steffo Pettersson/Fiffi Lundh

  • Film Reviews

Steffo och Fiffi och Film. Typ så.
Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med!
Nytt avsnitt varje vecka!

  #230 - "once upon a time....in trånkan!"

  #230 - "once upon a time....in trånkan!"

  Maffigt värre!
  Det är dags att avhandla filmgalornas filmgala igen. Sort of. Mot bakgrund av filmfesten öser vi ut ett avsnitt så smockat att vi kanske sätter rekord i speltid! Men...det blir ju alltid som det blir! Som vanligt med våra traditionellt inbjudna gäster Johan och Sofia! Nörda ned dig ihop med oss och ta del av bla;

  hångel på stranden a´la 50-tal, John Rambo, filmfolk man vill bli grillkompis med, Stars Hollow, Brad Pitts filmhund, Seth Rogen och balkonglådorna, har det hänt något i Hollywood....egentligen?, NÄR är Deer Hunter bäst som film??, vem var "James-Cameron-typ" redan på 70-talet??, Hilary Swank och gubbsen, det mystiska ljudet som letar sig in i poddens mikrofon, varför dras man mot nyinspelningen av ruffiga Cats?? Håller gamla Gladiator från 2000 fortfarande? Eller...har den kanske aldrig varit något....?
  Allt detta plus lökigt mycket mer. Som vanligt alltså.

  Ja, och sen blir det ju inspel från Oscarsnatten också!
  Fattas bara annat! Allt ryms i denna fluffiga filmpodd!

  Och redan nu en SPOILER (!!)......ingen behövde äta dammsugare. 


  Och som vanligt; mer mosigt och matigt filmsnack fås ALLTID hos Patreon.com/snackaomfilm!
  Get some!

  • 2 hr 53 min
  #229 - "den spänstige Rutger!"

  #229 - "den spänstige Rutger!"

  Yes, it´s all about the retro den här veckan! WTF?!
  Iaf påstår Steffo det. Fiffi har njutit av den mer avspända BAFTA-galan i väntan på den STORA galan! Tillsammans försöker vi hitta ikonen (?) Rutgers bästa!
  Upp också på bordet med två rykande aktuella rullar! I Netflix-soffan hittas Adam Sandler (!) i den ruffiga thrillern Uncut Gems. På bio härjar knaspannan Nicolas Cage loss i Color out of Space. Vi tycker till om båda!
  Hur är det på vinna-priser-fronten?? Jo tack bra! Vem vinner förra veckans lockelser med Ad Astra?! Vem, vilka, vad åker till stjärnorna? Vi har svaren. Eftersom det ju är Oscars-tider fortsätter vi i tävlingsspåret....visst vill DU vinna hem knasbollen Joker till soffan!?! Ta chansen, släpps på blu ray måndag 10/2 och vi har 3 exemplar som letar efter ett hem! In och lyssna för detaljer, men skynda...du har bara till just måndag på dig!
  Missa inte Patreon.com/snackaomfilm! Oanständigt mycket extramaterial till dig som vill ta upplevelsen ett steg längre! Värt!
  Februari!
  Sportlov och varm choklad!
  Och SoF-podden!
  Get some!
   

  • 1 hr 36 min
  #228 - "does the dog die?!?"

  #228 - "does the dog die?!?"

  Eller???!
  Ny vecka och nya spaningar! Vi fortsätter gräva oss ned i Oscars-rejset! Den här veckan parasiterna från Sydkorea i just Parasite och helvetet på slagfälten i bombastiska 1917!

  Veckans Lista om filmer med visdom och hopp! Vilka vinner Ready or Not!? Till Dig som INTE är dras ur vinnarhatten kommer en andra chans redan den här veckan! Tävla hem ett ex av sci-fi-filosofiska Ad Astra med ingen mindre än Bradan P i huvudrollen! Släpps på blu ray 3 februari från Fox Home Entertainment! Du har till dess på dig att grabba hem ett ex! Vad måste du göra för att tävla?? In och lyssna!  I övrigt det vanliga snickesnacket. Vi återvänder för en sekund till den däringa bagge-galan och en viss minister. Fiffi har kollat på shoooow nu igen! Steffo gör en pudel eftersom han LJÖG förra veckan! Ja du läste rätt!
  Full fart i oxveckorna!
  Get some!
   
  ps: Missa INTE att stanna till vid patreon.com/snackaomfilm! Vi snackar en riktig Fiffi-rulle där den här veckan! Värt varenda spänn! Dessutom får du tillgång till ohemult mycket extramaterial som bara ligger där och väntar på dig! seså!

  • 1 hr 37 min
  #227 - "leg-cam!"

  #227 - "leg-cam!"

  Ny vecka! Nytt avsnitt!
  Vi växlar upp Oscars-suget lite och tar pulsen på synnerligen awardsaktuella rullar. Vad sägs om klänningsprasslet i Little Women, motorrasslet i Ford v Ferrari och sexharasslet (okej jävligt dåligt nödrim, vi vet) i Bombshell! Alla högst aktuella på bio as we speak! Vad tycker SoF om DEN menyn?!?

  PLUS Lista om vardagssuperhjältar, sort of. Vi kan dessutom såklart inte hålla oss från att snickesnacka om den nyss avlöpta Guldbaggegalan," mördande tråkigt" skrev kvällstidningarna...är det bara att hålla med...? OCH....du får en TÄVLING också! Ta hem ett ex av salongsactionet Ready or Not på blu ray​ från kompisarna på Fox Home Entertainment. Släpps 27/1! Full fart och lagom kladdigt gore utlovas! Du har fram till och med just måndag att tävla. Seså!  Oxveckorna är hårda.
  Bit ihop!
   
  På Patreon.com/snackaomfilm hittar du massvis (vi lovar!) av extramaterial att avnjuta dygnet runt om det skulle vara så!

  • 2 hr 3 min
  #226 - "s*****m tickling!!"

  #226 - "s*****m tickling!!"

  Hollywood, Italien och Danmark!
  Se där, de filmiska hållplatserna i veckans avsnitt!

  Dessutom bjuckar vi som vanligt på VECKOLISTA, där trailers hamnar i fokus! OCH, en nygammal punkt (segment??) gör comeback efter en tids tillhåll i Patreon.

  Å så slänger vi in en "kärleksbombning-sort-of" av Fiffi till en....sport (!)
  OCH Steffo som på fullaste allvar lanserar ett kanske lite udda namn som den framtida 007! Plus lite annat snickesnack, precis som vanligt alltså.  Visst är det allt Du behöver i den murriga Januarimånaden...?!
  Get some!
   
  p.s
  Supersmarta lirare stannar också till vid patreon.com/snackaomfilm! Gott och blandat utlovas!

  • 1 hr 41 min
  #225 - "dammfaktorn"

  #225 - "dammfaktorn"

  Årets första "riktiga" avsnitt! Och vi börjar med att ändra lite på releasetiden (vilket du kanske redan insett!). Nya tider, nya utmaningar! Vi brakar loss med maffigt krut direkt! Tre synnerligen aktuella rullar förs under lupp. Vi kör igång en saknad PUNKT! OCH vi startar upp vårt nya "projekt" efter succén med Veckans VHS (no more, goodbye). Vi törs lova att det nya blir minst lika intressant!

  Vilka filmer platsar på Veckans Lista? Den här gången om knasiga framtidsskildringar! Varför håller sig Fiffi vaken genom ännu en filmgala som sänds ohemult på natten här i Svedala? Varför har inte Steffo orkat städa ut julen? Vilka vinner en krokodil...flåt...film om krokodiler?? Och VILKA vann i det juliga QUIZET??! (värt att notera: du som INTE vill höra något om quizets svar ska undvika att lyssna mellan 00.10.10-00.24.47)
   
  Passa också på att stanna till på Patreon.com/snackaomfilm! Bli en stödjare och kom åt en herrans massa gosigt material! Seså!
  Nu rullar vi mot vår!
  Get some!

  • 2 hr 4 min

Top Podcasts In Film Reviews

Listeners Also Subscribed To