61 episodes

Podcast by Backstageprat

Backstageprat Backstageprat

  • Comedy
  • 4.0 • 1 Rating

Podcast by Backstageprat

  fra Stavanger

  fra Stavanger

  Yngve tar turen til Rogaland, samler inn lokalstoff i Bryne sentrum og snakker med komikerne – Francisco Briceno, Bjarte Gudmestad, Kjetil Melkevik og Karsten Blomvik - backstage på Mellombels Ølstove og på Stavanger Sportscafé. Om hva som er greia med Stavangerhumoren – MED mer. Og så er det ganske lytt på hotellrommet.

  • 41 min
  med Henrik Overaa Bjørnson

  med Henrik Overaa Bjørnson

  Henrik Overaa Bjørnson, stemmen fra morgensendingen til Radio Rock og han morsomme fyren fra Lotto-reklamen («Morra-Idol»), prater med Yngve mens han rigger til show på Teaterfabrikken i Ålesund – om å vokse opp på Teaterfabrikken, om da han satte opp soloshow som 15-åring, om da faren hans døde – om «Mot i brøstet» og om hva som var greia med Elisabeth Granneman. Og så tar Henrik Yngve med på det myteomspunne Bakrommet på Teaterfabrikken.

  • 1 hr 8 min
  om Drittjobber med Vidar Hodnekvam

  om Drittjobber med Vidar Hodnekvam

  Vidar Hodnekvam beretter om da han gjorde standup i Komfort-vogna på et tog til Gardermoen og om hvordan han følte seg etterpå, om da han fikk fullstendig jernteppe på scenen og om da han gjorde standup i et bryllup - og han forklarer hvordan han takler lokale bråkmakere i salen. Og så sjekker vi hvor mange billetter som er solgt til kveldens show på Sku Bare i Bodø.

  • 20 min
  med Kevin Kildal

  med Kevin Kildal

  Kevin Kildal snakker med Yngve om showet «Drittliv», om hva som var greia med Oluf, om hvordan han taklet sorgen da moren hans døde, om karakteren Arnt Finesse som gjorde Kevin kjent via Snapchat, om hvorfor han kvittet seg med Arnt Finesse-karakteren og om en gang han tok en overdose - med mer.

  • 1 hr 16 min
  om Drittjobber med Jon Gjerde

  om Drittjobber med Jon Gjerde

  Jon Gjerde bombet første gang på standup-scenen i 1980. Han har hatt soloshow på Black Box teater i Oslo og har gjort improshow sammen med spåmann Henning Hai Lee Yang. Han snakker med Yngve om dette, med mer, før og etter en klubbjobb på Union Scene i Drammen.

  • 41 min
  med Ahmed

  med Ahmed

  Ahmed snakker med Yngve om å vokse opp på Lambertseter, om ambisjonene som standup-komiker og om hvorfor han tok pause fra standup. Og han tester litt crowdwork med Dag Sørås på første rad.

  • 40 min

Customer Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Comedy

Morbid: A True Crime Podcast
Jason Bateman, Sean Hayes, Will Arnett
Cadence13
Charlie Day, Glenn Howerton, Rob McElhenney
NPR
Earwolf & Jenna Fischer and Angela Kinsey

You Might Also Like

Moderne Media
NRK
KLYNGE og Podplay
VG