403 episodes

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

Sara & Monopolet - podcast DR LYD Comedy & Livsstil

  • Society & Culture
  • 4.6 • 60 Ratings

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

  Lørdag 3. dec. 2022

  Lørdag 3. dec. 2022

  Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, skuespiller og komiker Sofie Jo Kaufmanas og musiker Søren Rasted.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Nanna går meget op i sundhed, men havner i en svær situation hvert år, når hendes bedsteforældre inviterer til julehygge med søde sager.
  2. Mathilde spørger Monopolet om råd til, hvordan man kombinerer karriere og børnefamilieliv.
  3. Troels troede, at han havde givet sin kone en helt unik morgengave, men de specialdesignede ørestikker, som han har fået produceret, sælger guldsmeden nu på nettet.
  4. Casper er ved at falde for sin nærmeste kollega, men er bange for at skabe en akavet stemning på arbejdspladsen.
  5. Sofies kæreste ønsker sig en AirFryer i julegave, men Sofie afskyr AirFryeren og spørger Monopolet, om hun kan tillade sig at fjerne den fra hans ønskeliste.
  6. Mette skal snart til julefrokost med sin kusine Amalie, der medbringer sin nye kæreste, og Mette er i tvivl om hun skal fortælle kusinen, at Mette har været i et forhold med kusinens nye kæreste.
  7. Malous kæreste er en udpræget egoistisk elsker, og Malou ønsker, at han var mere generøs i soveværelset.
  8. Yasmin er forelsket i Ahmed, men Yasmins familie nægter at acceptere Ahmed.
  9. Torben har et vennepar, der har for vane at beholde deres snavsede fodtøj på, når de er på besøg hos Torben og hans kone.
  10. Sidsels nye kæreste synes, at det er mærkeligt, at Sidsel tilbringer tid sammen med sin eksmand og deres fælles børn.

  • 1 hr 38 min
  Lørdag 26. nov. 2022

  Lørdag 26. nov. 2022

  Monopolet: Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen, tv-vært Sebastian Klein og journalist Abdel Aziz Mahmoud.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Jonathan ønsker at bruge mere tid sammen med sin gode ven Naja, men Naja prioriterer at gå til spejder.
  2. Line har mand og barn og frygter at ende i det klassiske "leverpostejsliv", hvor alt handler om at få praktikken til at gå op.
  3. Cecilie føler sig kopieret af sin veninde Sofie, der altid køber det samme tøj, makeup, smykker og møbler som Cecilie.
  4. Pia og Peter har smugkigget i deres 11-årige søns sms'er og har fundet ud af, at sønnen lyver om, at Pia og Peter har fundet sammen igen.
  5. Mie og hendes to bonusdøtre elsker alt ved julen, men Mies kæreste vil ikke have en eneste julekugle op at hænge i sit hjem.
  6. Signe ønsker at give sin tætte ven Mads en julegave som tak for hans støtte i årets løb, men Signe er nervøs for, hvordan Mads' kæreste vil reagere, da kæresten er meget jaloux anlagt.
  7. Bianca og Bernard arbejder på en offentlig arbejdsplads med temperaturloft på 19 grader, men kollegaen Tim bliver ved med at skrue op for radiatorerne.
  8. Christian har kærestesorger og spørger Monopolet, om det er ok at græde foran sine børn.
  9. Sandra er havnet i en økonomisk konflikt med sine bofæller, om hvor tit det er rimeligt at vaske tøj, nu hvor priserne stiger og deres budgetter er stramme.
  10. Williams kæreste Rikke bruger sin telefon meget, når hun kører bil, og William er i tvivl, om hvordan han skal gribe situationen an.

  • 1 hr 39 min
  Lørdag 19. nov. 2022

  Lørdag 19. nov. 2022

  Monopolet: Investor Mia Wagner, komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Hadi Ka-koush.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Hannas kæreste Martin er blevet bidt af at lave gør-det-selv projekter i Hannas lejlighed, men Martin er stadig på begynderstadiet og Hanna er ret øm og perfektionistisk omkring sine ting.
  2. Marie er chef og spørger Monopolet, om man som chef bør gå tidligt hjem fra julefrokosten på arbejdspladsen.
  3. Mikkel elsker dansktop og har et brændende ønske om at dele passionen for genren med sin kæreste Anne, men Anne synes, at dansktop er frygteligt at lytte til.
  4. Hanne har som 75-årig for første gang stiftet bekendtskab med dating, og er nu blevet kontaktet af Mogens, som samtidigt også dater Hannes veninde.
  5. Emma bor i et meget lydt lejlighedskompleks, og har en nabo der er en meget engageret og højrøstet gamer.
  6. Bjarne har for nyligt lagt flasken og stofferne på hylden og er i tvivl, om han bør fortælle sine forældre om sit tidligere misbrug, da han holdte det hemmeligt mens det stod på.
  7. Stine har i flere år haft et hemmeligt forhold til sin kollega Søren, der hele tiden har haft en anden kæreste og nu skal være far.
  8. Lauras mor har arbejdet med børn hele sit arbejdsliv, men Laura har svært ved at få sin mor til at passe sine to børn en sjælden gang imellem.
  9. Adams kæreste Robin er afhængig af regneark og bruger flere timer hver aften på at lave beregninger på sin bærbare computer.
  10. Karla og hendes veninder har en begrundet mistanke om, at deres veninde Ida ofte tilføjer lidt ekstra penge, for at tjene til sig selv, når Ida har lagt ud for vennegruppen.

  • 1 hr 41 min
  Lørdag 12. nov. 2022

  Lørdag 12. nov. 2022

  Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, skuespiller Søren Malling og tidl. professionel håndboldspiller Jesper Nøddesbo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Isabellas kæreste Rasmus har dårlig mundhygiejne, og det går ud over Isabellas lyst til at kysse og være tæt med Rasmus
  2. Heidi overvejer at stå af karriereræset og blive sosu-assistent, men er bekymret for den massive lønnedgang som det skifte vil medføre.
  3. Gunnar er i forsøget på at undgå forskelsbehandling af sine børn, endt med at forskelsbehandle sine børn.
  4. Maya er leder af et team på sit arbejde, men Maya har mistet tilliden til sit teams evner og er i tvivl, om hvor meget hun skal blande sig i deres arbejde.
  5. Milles datter har fødselsdag i starten af december måned, og fejringen falder altid sammen med Milles mands årlige julefrokoster med gutterne
  6. Ali frygter at vokse fra sin tætte ven Habib, da Ali savner, at de sammen kan tale om følelser og andre dybere emner.
  7. "Den ufrivillige tvangskrammer" Johanne er havnet i en akavet krammeknibe, der ved seneste familiesammenkomst gik ud over Johannes 12-årige nevø.
  8. Sebastian har fået følelser for sin bedste veninde Laura, der dog er i et langvarigt parforhold med sin kæreste.
  9. Thea og tre veninder købte sammen en fødselsdagsgave forud for deres fælles venindes fødselsdagsfest sidste år, men festen blev udskudt og nu hvor den skal afholdes er den ene af veninderne så pludselig ikke inviteret med.
  10. Marie er skuffet over sine venner, og spørger Monopolet, hvordan hun skal forholde sig til situationen.

  • 1 hr 40 min
  Lørdag 5. nov. 2022

  Lørdag 5. nov. 2022

  Monopolet: Tv-vært Sofie Linde, direktør og filosof Morten Albæk og kreativ direktør Uffe Buchard.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Maibritts kæreste Benny er med tiden blevet mere ligeglad med sit udseende og sin påklædning, når Maibritt og Benny skal ud.
  2. Allan er blevet forelsket i en finne og står i et dilemma om klima og kærlighed.
  3. Lottas brødre giver fødselsdagsgaver og julegaver for langt mindre beløb til Lotta end til hinanden.
  4. Katrine prøver at være professionel på sin arbejdsplads, men er faldet pladask for projektlederen Frederik.
  5. Signe og hendes kæreste Johan har kun sex, hvis Signe tager initiativet.
  6. Lars savner sine tidligere bonusdøtre, som nu efter en skilsmisse er ude af hans liv.
  7. Matilde modtager uønsket opmærksomhed på sin arbejdsplads fra chauffører, der kommer for at aflevere pakker til virksomheden.
  8. Thomas' forældre ringer til ham flere gange dagligt, og Thomas ønsker at være mere "fri".
  9. Anja har fortrudt sit forældreskab og er i tvivl, om hun skal indvie sin kæreste Simon i sine tanker.
  10. Karens kone Pernille kan ikke klare lyden af andre der spiser, hvilket gør det svært for Karen at indtage popcorn, fredagsslik og aftensmad, når Pernille er til stede uden selv at spise

  • 1 hr 43 min
  Lørdag 29. okt. 2022

  Lørdag 29. okt. 2022

  Monopolet: Musiker Ida Corr, chefredaktør Bjarne Corydon og komiker Nikolaj Stokholm.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Stines kæreste serverer tvivlsomme og uappetitlige retter, når han står for aftensmaden.
  2. Katrine og Martin overvejer at få endnu et barn og spørger Monopolet, hvornår det er optimalt at få barn nummer to.
  3. Alice har en amerikansk bekendt, der på et visit glemte en værdifuld plakat, som Alice nu overvejer, om hun kan tillade sig at hænge op på sin hvide væg i stuen.
  4. Lisa har i et år været lun på sin kollega Niels, der er i et parforhold, og nu hvor Lisa selv er blevet single, er hun bange for at handle på sin interesse, når hun bliver fuld.
  5. Mia og Jonas er unge forældre og har svært ved at skabe tætte relationer til de øvrige forældre i deres børns skole.
  6. Henrik føler, at hans parforhold er gået i stå og kun handler om i praktik og børn.
  7. Emma har datet Johnny i nogle måneder, men under valgkampen er de blevet opmærksomme på nogle store politiske uenigheder imellem dem.
  8. Amanda ønsker sig brændende at blive adopteret af sin mors kæreste Søren, men er nervøs for at blive afvist, da Søren eksempelvis ikke ønsker at blive gift med Amandas mor.
  9. Lasses kæreste vil virkelig gerne have en radiatorskjuler, men der er bare den detalje, at Lasse og hans kæreste ikke har nogen radiatorer i deres lejlighed.
  10. Patricias ven Sebastian vil gerne låne en sofa til en overnatning, men Patricias kæreste mener, at fyre altid har en "skjult agenda", når de er venner med en af modsatte køn.

  • 1 hr 35 min

Customer Reviews

4.6 out of 5
60 Ratings

60 Ratings

Neonick.dk ,

Travel radio

I live in the US and travels a lot. This is the best to listen to in the airports and planes. Thx a lot

Mira Jama ,

Værten fylder for meget

Jeg har været fast Monopolet-lytter i årevis, men efter der er kommet ny vært, har jeg kun hørt programmet et par gange. Jeg synes, det ødelægger programmet, at værten har holdninger til dilemmaerne og ofte har løsningsforslag, som hun - i modsætning til gæsterne har haft tid til at tænke igennem. Værten skal monitorere diskussionen og ikke fylde så meget.

Ida Smith ,

Addicting :)

A Dane living abroad, this podcast has become an integral part of my Saturdays. Thanks so much and keep it up!

Top Podcasts In Society & Culture

Shawn Johnson + Andrew East
American Public Media
CNN
iHeartPodcasts
This American Life
Glennon Doyle & Cadence13

You Might Also Like

DR
DR
24syv
B.T.
DR
DR

More by DR

DR
DR
DR
DR
DR
DR