21 episodes

Cozy Corner is a deep dive into the creative process of the creative people who have defined culture, achieved greatness, and created stories worth studying, besides hearing their extraordinary life stories and experiences.Hossein sits down with some of the most creative Persian people, experts, and thinkers and embarks on a curiosity-driven journey to discover untold truths, unlearned lessons, and important insights and methods that will make his, and the audiences more creative.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیر‪ی‬ Hossein Nasiri

    • Education
    • 5.0 • 6 Ratings

Cozy Corner is a deep dive into the creative process of the creative people who have defined culture, achieved greatness, and created stories worth studying, besides hearing their extraordinary life stories and experiences.Hossein sits down with some of the most creative Persian people, experts, and thinkers and embarks on a curiosity-driven journey to discover untold truths, unlearned lessons, and important insights and methods that will make his, and the audiences more creative.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    Corner 18: Shahed Saffari

    Corner 18: Shahed Saffari

    خانم «شاهد صفاری» کیوریتور هنری مستقل، مدیر گالری این‌جا و مشاور هنری و رابط گالری در تیر آرت، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
    شاهد فعالیت هنری خود را در كودكی و با كلاس‌های نقاشی آغاز کرد. سپس، تحصیل گرافیك در هنرستان باعث آشنایی بیشتر و نزدیكترش با هنر شد، پس از آن تحصیلات خود را در رشته نقاشی در دانشگاه علم و فرهنگ تهران شروع و شركت در چندین نمایشگاه فردی و گروهی را تجربه کرد که سرآغاز ورود حرفه‌ای‌اش به دنیای هنر بود.
    صفاری کار حرفه‌ای خود به عنوان یک گالری‌دار را در گالری راه ابریشم آغاز کرد که تمرکز آن بر عکاسی بود. طی پنج سال فعالیت در این گالری، با فعالان متعددی از جامعه‌ی هنری از جمله عکاسان، هنرمندان، صاحبان گالری‌ها و جمع‌آورندگان آثار هنری ارتباط برقرار کرد. این تجربیات اولیه به شکل‌گیری درک و قدردانی وی از دنیای هنر کمک کرد.
    در سال ۱۳۹۷، شاهد به صورت همزمان نقش‌های مهمی در گالری این‌جا و تیرآرت -  ابتکار بخش خصوصی برای ترویج هنر مدرن و معاصر ایرانی در قالب یک آرت‌فر ایرانی - به عهده گرفت. وظایف او شامل مدیریت نگارخانه و شناسایی و معرفی هنرمندان تازه‌نفس در گالری این‌جا و پرورش ارتباطات با گالری‌ها در سطح محلی و بین‌المللی بود تا شبکه تیرآرت را توسعه دهد.
    روزمره‌اش مخلوطی از برنامه‌ریزی استراتژیک، طراحی و هماهنگ‌سازی نمایشگاه‌ و شبکه‌سازی با هنرمندان و حرفه‌ای‌های هنری است. تعهد شاهد به هنر همچنین در مشارکت‌های او در بحث‌های متعدد و رویکرد فعال او به موضوعات در حال تحول هنر معاصر ایرانی نمایان است.
    او در حال حاضر تمرکز خود را بر روی کیوریشن هنری گذاشته و به تازگی نمایشگاهی با عنوان «زادسرو» که بخشی از پروژه‌ی بزرگتری با محوریت باغ ایرانی است را گردآوری کرده است که به بررسی اهمیت نمادین درخت سرو در هنر و ادبیات ایران می‌پردازد،. این نمایشگاه تأکیدی بر توانایی سرو در باززایی و بقا حتی پس از نابودی دارد و نماد امید و پیوستگی است. بخش دوم این پروژه که در گالری هینترلند اتریش برگزار شده، پس از نمایش اولیه‌اش در گالری فیوز در کاشان، ایران، تعهد و‌علاقه‌ی شاهد را به ترویج هنر ایرانی و تم‌های عمیق فرهنگی آن نشان می‌دهد.
    این شما و گفت‌وگوی جذاب «شاهد صفاری» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
    امیدواریم لذت ببرید و خلاق‌تر شوید
    از شما دعوت می‌کنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
    شما می‌توانید نسخه‌ی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
    https://yt.openinapp.co/Corner18
    قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت می‌دهید از شما دعوت می‌کنیم

    • 1 hr 9 min
    Corner 17: Makan Mehrpouya

    Corner 17: Makan Mehrpouya

    آقای «ماکان مهرپویا» راهبر خلاقیت و فیلم‌ساز تبلیغاتی، بنیان‌گذار پلت‌فرم تخصصی صنعت تبلیغات «ایران‌ادز» و مدیر «استودیوی خلاق مودندو»، یکی از تاثیرگذارترین چهره‌های صنعت تبلیغات ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
    مهرپویا فعالیت خود را در صنعت تبلیغات در سال ۱۳۷۸ آغاز کرد و به سرعت با ترکیبی منحصربه‌فرد از دیدگاه هنری و درک بازاریابی، نشان خود را به جا گذاشت. 
    ماکان با تلفیق پیش‌زمینه‌ی علمی خود در مطالعات سینمایی از دانشگاه تهران با تخصص‌های عملی‌ای که داشت، مسیر حرفه‌ای غنی‌ای را پیش روی خود ساخت که با پروژه‌های نوآورانه و رهبری خلاقانه‌ی استراتژیک عجین شده است.
    او در مسیر حرفه‌ای خود طی این سال‌ها، در خلق داستان‌های جذاب و راهبری کمپین‌های تبلیغاتی پرتأثیر در طیف گسترده‌ای از صنایع از جمله مواد غذایی، خودرو، بانکداری، برنامه‌های کاربردی، گردشگری و پروژه‌های مسکونی دخیل بوده است.
    نقش ماکان به عنوان راهبر خلاقیت و فیلم‌ساز، همکاری‌هایی را با برندهای بزرگ داخلی و خاورمیانه‌ای شامل می‌شود که به بیش از ۳۰۰ کمپین برندی از جمله بانک شهر، سایپا و سامسونگ کمک کرده است. این همکاری‌ها بیانگر توانایی او در ارتقاء پیام‌های برند از طریق روایت‌های بصری است.
    تعهد مهرپویا به آموزش از طریق سهم‌گذاری دانش و تجربه‌اش با دانشجویان خلاق در دانشگاه‌ها و مدارس حرفه‌ای مشهود است. این نقش تکمیل‌کننده‌ی کارهای مستقل اوست، جایی که او همچنان به تأثیرگذاری در صنعت تبلیغات از طریق همکاری‌های مبتنی بر پروژه و ارائه مشاوره‌های استراتژیک ادامه می‌دهد.
    او در راه‌اندازی «ایران‌ادز» به همراه برخی از فعالان شناخته‌شده‌ی صنعت تبلیغات، موفق شده است پلت‌فرمی تخصصی و مستقل با محوریت خدمات آموزشی که تا یش از آن در صنعت تبلیغات و ارتباطات ایران وجود نداشت ایجاد کند، تا سکویی برای الهام‌بخشی، آگاهی و رشد اهالی و مشتریان صنعت ارتباطات بازاریابی، تبلیغات و روابط عمومی ایران و دیگر کشورهای فارسی‌زبان باشد.

    علاوه بر تلاش‌های حرفه‌ای، ماکان در جامعه‌ی جهانی تبلیغات نیز فعال است و به عنوان عضو هیئت داوران در جشنواره‌های معتبری مانند جشنواره‌ی تبلیغات نیویورک در سال ۲۰۲۲ شرکت کرده است. این مشارکت، جایگاه او را به عنوان یک رهبر فکری و تأثیرگذار در صنعت خلاقیت تأیید می‌کند.
    مسیر حرفه‌ای ماکان مهرپویا به عنوان یک کارگردان زبده و هم به عنوان یک رهبر استراتژیک خلاق، شاهدی بر تعقیب مداوم تعالی خلاق و تأثیر عمیق او بر صنعت‌های تبلیغات و فیلم‌سازی تبلیغاتی است.

    • 1 hr 10 min
    Corner 16: Ramin Sadighi

    Corner 16: Ramin Sadighi

    آقای «رامین صدیقی» بنیان‌گذار و مدیرعامل نشر موسیقی «هرمس»، تهیه‌کننده‌ی مطرح و شناخته‌شده‌ی موسیقی و رویدادهای زنده، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
    رامین ‌صدیقی در سال ۱۳۷۹ و در دورانی که موسیقی پاپ به تازگی مجاز شده بود و تنوع و گستردگی تجربیات موسیقیایی ایران به مانند امروز نبود، به عنوان موزیسینی عاشق، با راه‌اندازی نشر موسیقی هرمس نقش مهمی در ترویج موسیقی ایران در مقیاس جهانی و ایجاد یکی از اولین راه‌های قانونی برای خرید موسیقی غیرایرانی در ایران داشته است.
    او بلافاصله پس از تاسیس هرمس و تولید موسیقی مستقل ایرانی، با‌ دعوت کردن از هنرمندان بین‌المللی و برگزاری کنسرت‌های موسیقی- با کیفیت و معیارهای بین المللی در ایران- شرایطی را فراهم نمود تا نه تنها عشاق موسیقی تجربیات ویژه و بکری داشته باشند، بلکه هنرمندان ایرانی و غیرایرانی وارد همکاری‌های خلاقه‌ی فوق‌العاده‌ای شوند؛ پروژه‌های گوناگونی که سبب شد تا نوآوری، جسارت و تجربیات جدید هنرمندان معاصر ایرانی به گوش علاقه‌مندان موسیقی در سطح جهان نیز برسد.
    نشر موسیقی هرمس، با تولید آثاری قابل اعتنا درسبک‌های جز، معاصر، سنتی، فیوژن و … و حضور فعال در رویدادهای بین‌المللی صنعت موسیقی، خیلی سریع توانست مورد توجه رسانه‌های تخصصی موسیقی و مخاطبان حرفه‌ای قرار بگیرد و به واسطه‌ی آن هنرمندانی چون حسین علیزاده، پژمان حدادی، احمد پژمان، سهیل نفیسی، پیمان یزدانیان، محمدرضا علیقلی، مسعود شعاری، هوشیار خیام، کوآرتت کاسته و کریستف رضاعی بیش از پیش شناخته شده و شهرت بین‌المللی پیدا کنند.
    شاید آلبوم‌هایی مانند «ری‌را» از سهیل نفیسی، «سیر» از مسعود شعاری و کریستف رضاعی یا «به تماشای آب‌های سپید» از حسین علیزاده و ژیوان گاسپاریان در کارنامه او بیشتر به یاد مانده باشد که این آخری در سال ۲۰۰۷ کاندیدای جایزه‌ی گرمی نیز شد.
    او به واسطه‌ی فعالیت‌هایش در سال ۲۰۱۵ به عنوان بهترین تهیه‌کننده‌ی موسیقی سال توسط همایش سالانه بین المللی Womex انتخاب و تجلیل شد.
    صدیقی هم‌چنین موسس و مدیر جشنواره‌ی بین‌المللی بداهه نوازی «Show of Hands» است که بر "خلق در لحظه" تمرکز دارد. هدف از این رویداد سالانه، گرد هم آوردن علاقه‌مندان به موسیقی و به اشتراک گذاشتن زیبایی‌های موسیقی درمحیط یک "باهمستان" است.
    علاوه بر موسیقی، رامین هم‌چنین به عنوان بازیگر در فیلم‌هایی از جمله ملخ، روی خط صفر، سکوت و ... ظاهر شده است، اما اغلب او را با نقش فرخ در فیلم «جهان با من برقص» می‌شناسند.
    با توجه به نقش پیشروی رامین در صنعت موسیقی ایران و تلاش

    • 1 hr 12 min
    Corner 15: Sonia Haddad

    Corner 15: Sonia Haddad

    خانم «سونیا حداد» داستان‌گوی نویسنده و فیلم‌ساز، راهبر خلاقیت در صنعت ارتباطات و تبلیغات و کارگردان برجسته در عرصه‌ی فیلم کوتاه ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
    سونیا که یکی از پر افتخارترین فیلم کوتاه سازان معاصر ایران با بالای ۵۰ کاندیداتوریست، از دوران نوجوانی با نوشتن داستان‌های کوتاه و مقالات برای مجلات ادبی شروع به خلق اثر کرد.
    او در ادامه در رشته‌ی تئاتر (ادبیات نمایشی) از دانشگاه هنر و معماری تهران فارغ‌التحصیل شد و سپس مدرک کارشناسی ارشد فیلم‌سازی و هنرهای رسانه‌ای خود را از کالج امرسون در بوستون آمریکا اخذ نمود.
    حداد از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ در شبکه تلویزیونی WGBH بوستون به عنوان تدوین‌گر فعالیت داشت و هم‌زمان تهیه‌کننده‌ی نمایشگاه فیلم و مدیای بوستون (MPC) بود.
    او با چهار فیلم کوتاه خود توانست بیش از ۳۰ جایزه‌ی بین‌المللی کسب کند و در بیش از ۱۲۰ جشنواره‌ی فیلم بین‌المللی مطرح شرکت کند.
    در روند خلق آثار خود، سونیا با تکیه بر تجربیات کودکی و مشاهدات اجتماعی خود، به روایت داستان‌هایی پرداخته است که از پایان آغاز می‌شوند، یک رویکرد معکوس که به او اجازه می‌دهد داستان‌هایش را به شکلی نوآورانه شکل دهد. این تکنیک، که شبیه به حل کردن یک پازل از آخر به اول است، به او کمک کرده تا با چشم‌اندازی واضح‌تر به ساختار داستانی خود نگاه کند.
    سونیا هم‌چنین نقش‌های مختلفی در فرآیند فیلم‌سازی تجربه کسب کرده است، از نویسندگی گرفته تا کارگردانی و تهیه‌کنندگی، که همگی به او امکان می‌دهند تا درک بهتری از هنر فیلمسازی داشته باشد. او با تأکید بر اهمیت یادگیری مستمر و ایجاد همدلی در روایت داستان‌ها، رویکردی جامع نسبت به فیلمسازی دارد و بر این باور است که فهم عمیق‌تر از تجربیات انسانی می‌تواند به خلق داستان‌هایی صادقانه و تأثیرگذار منجر شود.
    از جمله دستاوردهای قابل توجه سونیا، فیلم کوتاه «امتحان» است که جوایز بین‌المللی متعددی از جمله جایزه‌ی بزرگ بهترین فیلم داستانی کوتاه از انستیتوی فیلم آمریکا و جایزه‌ی بهترین بازیگری از جشنواره ساندنس را کسب نمود و در سال ۲۰۲۰ به عنوان فیلم واجد شرایط اسکار معرفی شده است. 
    این فیلم، که با موضوعات جهان‌شمول و دیدگاه‌های متنوع در جشنواره‌های فیلم بسیاری چون تورنتو ، لندن نروژ و الجونای مصر به نمایش گذاشته شده، نمونه‌ای برجسته از توانایی سونیا در خلق داستان‌هایی است که هم در محتوا و هم در فرم خلاق هستند.
    فیلم «پرونده»، آخرین اثر او، نیز جوایز متعددی از جمله جایزه بزرگ جشنواره فیلم استکهلم و جایزه بهترین فیلم کوتاه جشن

    • 1 hr
    Corner 14: Hamidreza Keshani

    Corner 14: Hamidreza Keshani

    آقای «حمیدرضا کشانی» نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس و مدیر خلاقیت پرکار صنعت تبلیغات و ارتباطات ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
    حمیدرضا مسیر حرفه‌ای خود را با نگارش نقد فیلم در نشریات معتبری همچون مجله‌ی سینما و فیلم‌خانه آغاز کرد. او نخستین بار در سال ۱۳۸۶ با نگارش فیلم‌نامه‌ی «مردی که گیلاس‌هایش را خورد» - به صورت مشترک با پیمان حقانی کارگردان این فیلم - وارد عرصه‌ی فیلم‌نامه‌نویسی شد، فیلمی که مورد تحسین بین‌المللی قرار گرفت و در جشنواره‌های معتبر سینمایی به نمایش درآمد. 
    در سال ۱۳۹۰، حمیدرضا با همکاری همکار و دوست دیرینه‌ی خود پیمان حقانی - نویسنده و کارگردان - و جمال ساداتیان - تهیه‌کننده‌ی شناخته‌شده‌ی سینما و تلویزیون - سینماتک قلهک را راه‌اندازی کرد و به مدت ده سال به عنوان مدیر آن فعالیت نمود. 
    در این مکان موثر و مهم فرهنگی و هنری فیلم‌های کلاسیک، هنری و کالت را در کنار فیلم‌های روز سینما به نمایش گذاشت و با استفاده از مواد آموزشی نظیر جستارهای ویدیویی، به تربیت اعضای جوان سینماتک قلهک پرداخت.
    کشانی در عرصه‌ی تبلیغات، به عنوان راهبر خلاقیت در پشت صحنه‌ی کمپین‌های متعددی برای بیش از ۵۰ برند شناخته‌شده‌ی داخلی و بین‌المللی فعالیت کرده و طی بیش از هشت سال در زمینه‌های مختلف تبلیغاتی از جمله دیجیتال، محیطی و تلویزیونی همکاری داشته است. 
    نقش او به عنوان مدیر خلاقیت در آژانس تبلیغاتی کوشا، تبحر او در تلفیق روایت‌های سینمایی با استراتژی‌های بازاریابی را نشان می‌دهد که به تقویت روایت‌های برند و افزایش تعامل مخاطب کمک کرده است.
    طی دوران فعالیت حرفه‌ای خود، حمیدرضا همواره از علاقه‌ی عمیق خود به سینما بهره برده است که نه تنها منبع الهام‌بخش خلاقیت او بوده، بلکه به طور قابل توجهی بر فعالیت‌های حرفه‌ای و رشد شخصی او تأثیر گذاشته است. 
    کار او بازتابی از درک عمیق او از نحوه‌ی تأثیر تجربیات سینمایی بر روند خلاقیت و داستان‌سرایی است که هم در نگارش رمان و فیلم‌نامه‌ها و هم در پروژه‌های تبلیغاتی او نمود پیدا کرده است.
    از شما دعوت می‌کنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
    شما می‌توانید نسخه‌ی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
    https://yt.openinapp.co/Corner14
    قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت می‌دهید از شما دعوت می‌کنیم تا پلت‌فرم‌های ما رو دنبال کنید:
    ‏https://www.cozycorner.show/platforms/
    Original artwork used in this episode’s logo variation is by “Longbin Li” in #36daysoftype 
    حمیدرضا کشانی را از آدرس‌های زیر دنبال کنید:
    https://www.instagram.com/hamidrezakeshani
    https://www.linkedin.com/in/hamidreza-keshani-1

    • 1 hr 43 min
    Corner 13: Arash Khosravian

    Corner 13: Arash Khosravian

    آقای «آرش خسرویان» مدیر ارشد بازاریابی شرکت مطرح سفرهای علی‌بابا، استراتژیست بازاریابی و ارتباطات جسور و ساختارشکن اکوسیستم استارتاپی ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
    آرش تجربه‌ای طولانی در برنامه‌ریزی و اجرای کمپین‌های تبلیغاتی موفق و همکاری‌های متعدد با برندهای شناخته‌شده دارد و با اتکا به خلاقیت و پذیرش ریسک‌ها، توانسته است شرکت علی‌بابا را به یکی از نام‌های شاخص در صنعت سفر تبدیل کند و چشم‌اندازی جدید به این صنعت ارائه دهد.
    خسرویان پس از دوری گرفتن از حوزه‌ی عکاسی و گرایش به دیجیتال مارکتینگ و ارتباطات بازاریابی، نمونه‌ای از تحول و رشد حرفه‌ای در عصر دیجیتال محسوب می‌شود و با دیدگاه‌های نوآورانه و جسورانه در امر بازاریابی، توانسته است در طی ۴ سال اخیر، مسئولیت راهبری بازاریابی در شرکت را با موفقیت به عهده بگیرد.
    در طول دوران مدیریت خود، خسرویان استراتژی‌های متعددی را برای بازآفرینی برند و افزایش دامنه‌ی تأثیرگذاری تبلیغات به کار برده است. هم‌چنین با توجه به توازن بین ریسک و پاداش، تصمیمات جسورانه‌ای اتخاذ کرده که منجر به نتایج محوله‌ای در استراتژی‌های کسب‌وکار شده‌اند. 
    او درک عمیقی از اهمیت تغییر و خلاقیت در تفاوت قائل شدن کسب‌وکار در بازار رقابتی دارد و همواره در جستجوی راه‌های نوین برای حل مسائل و بهبود عملکرد است.
    به عنوان یک معمار مسائل کسب‌وکار، آرش خلاقیت و تجارب تجاری خود را برای شکل‌دهی راهکارهای نوآورانه که منجر به موفقیت‌های اقتصادی می‌شوند، به کار گرفته است. این توانایی او در ترکیب خلاقیت با ارزش‌های کسب‌وکار، او را به عنصری کلیدی در شکل‌گیری فرهنگ نوآوری در این صنعت تبدیل کرده است.
    در نهایت، آرش خسرویان نه تنها به‌عنوان مدیری توانمند در حوزه‌ی بازاریابی دیجیتال و تبلیغات شناخته شده، بلکه به‌عنوان یک پیشگام در به‌کارگیری ابزارها و روش‌های نوین در این عرصه مطرح است. او با تمرکز بر اهداف بلندمدت و پایدار، تأثیر ماندگاری در صنعت گردشگری و سفر ایران ایجاد خواهد کرد.
    از شما دعوت می‌کنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
    شما می‌توانید نسخه‌ی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
    https://yt.openinapp.co/Corner13
    قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت می‌دهید از شما دعوت می‌کنیم تا پلت‌فرم‌های ما رو دنبال کنید:
    ‏https://www.cozycorner.show/platforms/
    Original artwork used in this episode’s logo variation is by “Jasmina Zornic” in #36daysoftype 
    آرش خسرویان را از آدرس‌های زیر دنبال کنید:
    https://www.instagram.com/arashkhosravian
    https://ir.linkedin.com/in/arashkhosravian
    https://twitter.com/arashkhosravian


    Ho

    • 1 hr 42 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

Top Podcasts In Education

The Mel Robbins Podcast
Mel Robbins
The Jordan B. Peterson Podcast
Dr. Jordan B. Peterson
Digital Social Hour
Sean Kelly
4biddenknowledge Podcast
Billy Carson 4biddenknowledge
The Rich Roll Podcast
Rich Roll
Do The Work
Do The Work

You Might Also Like

Tabaghe 16 طبقه
Soheil Alavi
AmiFar | امیرحسین فرزانه
Amirhossein Farzaneh
Masty o Rasty | پادکست فارسی مستی و راستی
King Raam
‌BPLUS بی‌پلاس پادکست فارسی خلاصه کتاب
Ali Bandari
Ecotopia | اکوتوپیا
Pouria Bakhtiari
Chizcast | چیزکست
Arshiya Attari