50 episodes

El pòdcast d'urgències i emergències en català.

EMpod.cat EMpod.cat

  • Health & Fitness

El pòdcast d'urgències i emergències en català.

  EMPod Cas 1

  EMPod Cas 1

  A l’EMPodCat comencem un nou tipus de contingut, els casos clínics. Pretenen ser una altra eina formativa, aquesta una mica més pràctica. Un convidat ens planteja un cas clínic, del que no en sabem res, i que hem d’anar resolent. Són també els primers videopòdcasts que gravem, la versió àudio està més ben produïda, però … Continua llegint «EMPod Cas 1»

  • 42 min
  Episodi 34: 15 anys del Codi IAM

  Episodi 34: 15 anys del Codi IAM

  L’Albert va assistir a la jornada de celebració del quinzè aniversari del Codi IAM a Catalunya, organitzada pel grup de treball d’Hemodinàmica de la Societat Catalana de Cardiologia i ens explica allò que li va semblar més interessant. Podeu veure els vídeos de la jornada a YouTube Menys és més En aquest Menys és Més … Continua llegint «Episodi 34: 15 anys del Codi IAM»

  • 54 min
  Prescripció d’antibiòtics diferida

  Prescripció d’antibiòtics diferida

  En aquest Menys és Més parlem d’una possible estratègia per enfrontar-nos al que, segons l’OMS, serà un problema de salut pública mundial en un futur no massa llunyà, com són les resistències bacterianes. Aquesta eina que ens pot ajudar a reduir l’impacte d’aquestes resistències bacterianes és la prescripció diferida d’antibiòtics en les infeccions respiratòries. Aquesta … Continua llegint «Prescripció d’antibiòtics diferida»

  • 2 min
  Episodi 33: Factors Humans en l’assistència sanitària

  Episodi 33: Factors Humans en l’assistència sanitària

  En aquest episodi desenvolupem l’entrada del blog Urgem.cat que tracta de l’impacte dels factors humans en l’assistència sanitària. Una qüestió que té un impacte en la cura dels pacients enorme i la que no donem la importància que mereix. Menys és més Ens fixem en una recomanació de Choosing Wisely Canada, inspirada en l’experiència d’un … Continua llegint «Episodi 33: Factors Humans en l’assistència sanitària»

  • 55 min
  Restricció del sondatge vesical permanent

  Restricció del sondatge vesical permanent

  Ens fixem en una recomanació de Choosing Wisely Canada, inspirada en l’experiència d’un gran centre hospitalari de Toronto, sobre l’ús apropiat del sondatge vesical. Ens ofereixen una sèrie d’eines per aconseguir-ne aquest ús apropiat, disminuint així la morbiditat associada a aquest procediment. També hi ha la iniciativa bladdersafe que persegueix el mateix objectiu i ens … Continua llegint «Restricció del sondatge vesical permanent»

  • 1 min
  Episodi 32: Trasllats massius en avió

  Episodi 32: Trasllats massius en avió

  Aquest episodi és la continuació de l’anterior, hi parlem dels trasllats massius de pacients, aquest cop en avió, i fixant-nos en l’experiència francesa durant la pandèmia de la COVID. Si els trens eren un repte logístic, escolteu com és de complex fer-ho en avió. Si en voleu saber més podeu llegir l’entrada al seu blog. … Continua llegint «Episodi 32: Trasllats massius en avió»

  • 50 min

Top Podcasts In Health & Fitness

Huberman Lab
Scicomm Media
Feel Better, Live More with Dr Rangan Chatterjee
Dr Rangan Chatterjee: GP & Author
Passion Struck with John R. Miles
John R. Miles
On Purpose with Jay Shetty
iHeartPodcasts
Ten Percent Happier with Dan Harris
Ten Percent Happier
The Peter Attia Drive
Peter Attia, MD

You Might Also Like