26 episodes

La Neural, un espai on parlem de salut amb les professionals del nostre centre.

La Neural, Salut amb valors La Neural, Salut amb valors

  • Health & Fitness

La Neural, un espai on parlem de salut amb les professionals del nostre centre.

  26 - Què és la personalitat

  26 - Què és la personalitat

  Descobreix els secrets de la personalitat en aquest nou episodi de La Neural! Amb la participació de la Judit, psicòloga sanitària i especialista en trastorns de personalitat, i la Paula, aquest capítol es submergeix en el concepte de la personalitat, com s'estructura i com influeix en les nostres vides. Des del temperament innat fins al caràcter modelat per les experiències, explorarem com es forma la personalitat i com evoluciona fins a l'edat adulta. A més, endinsa't en una discussió sobre els trastorns de personalitat, amb un avanç del que cobrirem en futures càpsules. No et perdis aquesta fascinant discussió sobre un dels trets més definitoris de l'ésser humà!

  • 19 min
  25 - Què és anar a teràpia de parella

  25 - Què és anar a teràpia de parella

  Benvingudes al nou episodi de La Neural Podcast! En aquesta sessió, la Cristina López, psicòloga i sexòloga del centre, juntament amb Laura Andrés, directora de La Neural, ens introduiran al món de la teràpia de parella. Des dels motius que poden portar una parella a buscar ajuda professional, fins al desenvolupament de les sessions i els beneficis individuals i conjunts que se'n deriven. Si us interessa saber com una teràpia de parella pot ajudar a superar obstacles comuns i millorar la relació, aquest episodi és imprescindible. No us el perdeu!

  • 22 min
  24 - Entendre la depressió

  24 - Entendre la depressió

  En aquest capítol del podcast de La Neural, la directora i psicòloga sanitària, la Laura Andrés, conversa amb la Paula Calle, una experta en depressió del centre. La Paula comparteix les seves experiències treballant amb pacients amb depressió i explora els diversos aspectes del procés terapèutic. A més, escoltarem el testimoni d'una pacient que ha superat la depressió, detallant el seu llarg camí cap a la recuperació. Un capítol interessant que ofereix una visió real sobre els desafiaments i les estratègies terapèutiques en la lluita contra la depressió.

  • 19 min
  23 - Analitzant un cas d'ansietat

  23 - Analitzant un cas d'ansietat

  Sumergeix-te amb nosaltres en aquesta conversa profunda sobre l'ansietat amb la Laura Andrés i la Cristina López, dues professionals de la psicologia. A través d'un testimoni real, abordem els símptomes, els desafiaments i les estratègies per gestionar l'ansietat. Descobreix com la teràpia cognitiva conductual s'enfronta a aquesta emoció alarmant i com pots aplicar aquestes tècniques a la teva vida. Una guia per entendre millor l'ansietat i aprendre a viure amb ella.

  • 24 min
  22 - La cara B del perfeccionisme

  22 - La cara B del perfeccionisme

  Descobrim la cara B del perfeccionisme amb la Paula Calle i la Laura, psicòlogues sanitàries. Parlem de com aquesta tendència afecta tots els aspectes de la vida i com gestionar-la. Un viatge des de la teoria fins a la pràctica per entendre el perfeccionisme i aprendre a viure amb ell d'una manera més saludable. Descobreix com flexibilitzar les nostres exigències i acceptar-nos millor.

  • 17 min
  21 - Què té a veure l'amor romàntic amb la dependència emocional

  21 - Què té a veure l'amor romàntic amb la dependència emocional

  En aquest episodi de La Neural, la Judit i la Cristina López discuteixen sobre l'amor romàntic i la dependència emocional. Analitzem com afecten aquestes dinàmiques les nostres relacions de parella, amb una combinació de teoria psicològica i exemples reals. Aprendrem a identificar signes de dependència emocional i com podem avançar cap a relacions més equilibrades i satisfactòries.

  • 24 min

Top Podcasts In Health & Fitness

On Purpose with Jay Shetty
iHeartPodcasts
Huberman Lab
Scicomm Media
The School of Greatness
Lewis Howes
Passion Struck with John R. Miles
John R. Miles
Uncared For
Lemonada Media
Ten Percent Happier with Dan Harris
Ten Percent Happier