101 episodes

Podcast van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. Over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness, meditatie en levenskunst. Wij inspireren jou met praktische info hoe jij je mooiste leven kunt gaan leven. Missie: Join the movement for a healthy, wealthy, happy life!

Leef Je Mooiste Leven Podcast Michael Pilarczyk & Cindy Koeman

  • Education
  • 4.0 • 3 Ratings

Podcast van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. Over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness, meditatie en levenskunst. Wij inspireren jou met praktische info hoe jij je mooiste leven kunt gaan leven. Missie: Join the movement for a healthy, wealthy, happy life!

  #101 Tot hier en niet verder! Arno Wellens over de financiële chaos in Europa

  #101 Tot hier en niet verder! Arno Wellens over de financiële chaos in Europa

  Geen eenvoudige podcast, maar wel heel belangrijk.  Je ziet misschien niet wat er achter de schermen gebeurt, maar er speelt veel. Er is een veel groter probleem: het financiële systeem staat op instorten. 

  In deze podcast: 
  - Een gesprek met journalist Arno Wellens over gevaar van het financiële systeem
  - Europa is failliet, het financiële systeem is wereldwijd failliet
  - Krijgen we een verplichte digitale portemonnee? 
  - Wat zijn de gevolgen van verplicht Europees digitaal geld?
  - Van het zorg-steunpakket is slechts voor 4,5% gebruikt voor de zorg!
  - De EU en het financiële systeem 
  - Rutte belooft van alles wat niet kan
  - Politici staan ver van de werkelijkheid 
  - Een huis kopen of huren wordt onbetaalbaar
  - Waarom accepteren wij dit beleid? Hoe lang nog? 
  - Tot hier en niet verder! 

  • 1 hr 28 min
  #100 Je Krijgt Wat Je Accepteert | Michael & Cindy

  #100 Je Krijgt Wat Je Accepteert | Michael & Cindy

  Podcast 100 staat online! 
  We zijn blij dat we in de afgelopen 5 jaren zoveel mensen hebben mogen inspireren met onze Leef Je Mooiste Leven Podcast. Dank voor het luisteren en we hopen dat jij er ook bepaalde dingen uit hebt gehaald voor jezelf.
  In deze podcast:
  - Wat hebben wij gedaan met onze tijd de afgelopen 5 jaar?
  - Wat zijn onze plannen en dromen?
  - Onze visie op onderwijs
  - Wat de lockdown ons heeft gebracht
  - Onze droom waargemaakt
  - Over Mastermind Academy
  - Waarom zijn zoveel mensen boos?
  - Waarom wij niet veel nieuws vertellen
  - Hoe ziet de toekomst eruit?
  - Hoe leef je je mooiste leven? 

  • 1 hr 17 min
  #99 Iedereen is gehypnotiseerd! | Met Edwin Selij

  #99 Iedereen is gehypnotiseerd! | Met Edwin Selij

  Leeft de hele wereld in hypnose? Kan je honderden miljoenen mensen tegelijk in hypnose brengen, zonder dat ze dat zelf doorhebben? Wat is het eigenlijk: hypnose? Tijdens ons Leef Je Mooiste Leven Jaarprogramma vroeg iemand of je conditionering en overtuigingen (mindset) ook met hypnose zou kunnen veranderen. En dan vooral snel en makkelijk :) Interessante vraag. Zodoende zochten we contact met Edwin Selij. 

  Hij is de auteur van het boek Je Hebt Het Niet Je Doet Het en hij is oprichter van Hypnose Instituut Nederland. Hij is de nummer één Hypnose Trainer van Nederland. Edwin was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie ging onderwijzen.

  In deze podcast;
  - Is de wereld in een staat van hypnose?
  - Wat is hypnose?
  - Hoe kan je uit je hypnose komen?
  - Hoe kan je je overtuigingen en je innerlijke software vernieuwen door hypnose?
  - En veel meer...

  Meer info:
  https://hypnoseinstituutnederland.nl

  MIJN NIEUWE BOEK
  Je Bent Zoals Je Denkt (Invictus Publishing) -> hier bestellen 

  • 1 hr 6 min
  #98 Je Bent Zoals Je Denkt | De conspiracy theory van je gedachten

  #98 Je Bent Zoals Je Denkt | De conspiracy theory van je gedachten

  In deze podcast spreek ik met Sjors Sommer (mijn co-redacteur) over mijn nieuwe boek Je Bent Zoals Je Denkt. We vertellen waar het boek over gaat en verder...
  - Welke parallel is er tussen 1900-1940 en 2000-2021
  - Welke mega-crisis hangt er boven ons hoofd
  - Ik ben altijd een wappie geweest
  - De Nieuwe Tijd
  - De Big Reset
  - Hoe muziek en gedachten je gezondheid beïnvloeden
  - Hoe trek je aan waar je aan denkt
  - Geloof jij in God
  - Hoe veranderen we het collectief bewustzijn
  - Welke waarheid is waar? En in welke werkelijkheid geloof jij?

  Je Bent Zoals Je Denkt is gebaseerd op nieuwe vrije vertalingen van twee van mijn favoriete klassiekers: As A Man Thinketh en The Science of Getting Rich

  Bestel het boek hier:
  https://bit.ly/je-bent-zoals-je-denkt

  • 56 min
  #97 Van duizenden euro’s schuld naar een miljoen omzet

  #97 Van duizenden euro’s schuld naar een miljoen omzet

  In deze aflevering van de Leef Je Mooiste Leven Podcast ga ik in gesprek met Jesper. Vanaf nu zal ik geregeld 1-op-1 coachinggesprekken opnemen en die uitzenden in de podcast. Ik denk dat de gesprekken herkenbaar kunnen zijn, maar je ook veel nieuwe inzichten kunnen geven. 

  Een paar jaar geleden had Jesper nog een schuld van €7000. Vorige maand behaalde hij 1 miljoen omzet, in één maand. Van fysiotherapeut naar dropshipping-hero en daar voorbij. Nog lang geen dertig jaar. Een bijzonder inspirerend verhaal. Hoe heeft hij dit gedaan? Jesper vertelt het in deze podcast. 

  Binnenkort dus meer gesprekken in de podcast. Heb jij ook een verhaal wat je met mij wilt bespreken? Stuur me een DM via Insta of mail naar contact@michaelpilarczyk.nl

  Wil je ons een groot plezier doen? Deel deze podcast :) Dank je wel.

  • 54 min
  #96 Corona ontwaakt bewustzijn | met Richard de Leth en Michael Pilarczyk

  #96 Corona ontwaakt bewustzijn | met Richard de Leth en Michael Pilarczyk

  Eindelijk weer een nieuwe Leef Je Mooiste Leven Podcast. Ik belde drs. Richard de Leth om even bij te praten. Richard is eigenaar van Oersterk en Vitaily, hij schreef 7 bestsellers over gezonde leefstijl. Zijn missie is om Nederland vitaler en gezonder te maken.
  Het werd een zeer interessant gesprek dat gaat over de zieke samenleving. De helft van Nederland is te dik en/of ziek. Wat kan je doen om gezonder te leven en te voorkomen dat je ziek wordt? Via deze route kwamen we uit bij de gezondheidszorg, het coronabeleid, de politiek, het ministerie van angst, de great reset, kortom: onze visie op de toestand in de wereld.
  Wat er het laatste jaar in de wereld is gebeurd kan leiden tot een ontwakend bewustzijn. Dus deze coronacrisis zorgt ervoor dat in versneld tempo meer en meer mensen ontwaken. 
  Uit chaos komt orde, een universele wet. Angst heeft de wereld wakker geschud. De vraag is of er voldoende mensen wakker zijn en of die zullen opstaan om een gezondere samenleving te creëren voor lichaam, geest en de wereld om ons heen. 

  Voor alle duidelijkheid: we zeggen niet dat er geen corona virus bestaat, maar wel dat er veel te weinig wordt gedaan aan preventie en gezondheid om het immuunsysteem te versterken.
  We praten over ook de Vitaily voedingssupplementen van Richard.  Alle info hierover kan je vinden op www.vitaily.nl 
  Probeer het eens een maand en gebruik dan kortingscode: mooisteleven 
  Cindy en ik gebruiken deze supplementen nu een paar maanden en zijn er erg blij mee.
  Veel luisterplezier! 
  De onderwerpen in deze podcast;
  Nederlanders moeten 50 miljoen kilo afvallen (50% heeft overgewicht)We zijn ongezonder dan ooit en hebben te weinig weerstandVerhoog je weerstand door gezonder te leven en je voeding aan te vullen met supplementenVeel mensen ervaren heel veel stress die stress leidt tot ziekte en verzwakkingAngst maakt je lichamelijk en mentaal kwetsbaarSteeds meer mensen in de medische wereld hebben een andere visieEr is te weinig ruimte voor een holistische visie op gezondheid in de medische wereldMisschien heeft de Big Reset ook voordelen voor de gezondheidszorgDigitale monitoring op je leven om te checken of je gezond of ongezond leeftHoe gevaarlijk is zo’n digitaal systeem om je gezondheid en je leven te volgen?Waarom wordt een gezonde leefstijl niet meer beloond?Hoezo worden gezonden mensen beperkt in hun vrijheid, anderen ongezond leven en daardoor een risico zijn voor de gezonde samenleving?Was de Coronacrisis nodig om ons bewustzijn te ontwakenWaarom doen zorgverzekeraars niet meer om ziekte en aandoeningen te voorkomen? Kosten gezondheidszorgen stijgen naar 174 miljard per jaar in 2040Onze visie op een nieuw zorgstelsel om te voorkomen dat mensen ziek wordenIs het waar dat artsen zich niet durven uit te spreken over het beleid?Meer alternatieve geneeswijzen toepassen in de gezondheidszorgDe wereld is uit balans omdat de mens ecosystemen heeft verstoordAls we goed voor de aarde zorgen, zal de aarde goed voor ons zorgen--->>> www.michaelpilarczyk.nl
  ——————————————————————————————————
  BOEKENTIPS! Kijk op www.michaelpilarczyk.nl/boeken
  Kijk even op deze pagina voor onze boekentips. 
  The Science of Getting Rich - Wallace D. WattlesMaster Your Mindset - Michael PilarczykDe Rijkste Man van Babylon - George S. ClasonThink and Grow Rich - Napoleon Hill———————————————————————————————————
  #podcast #leefjemooisteleven #michaelpilarczyk #richarddeleth #masteryourmindset #oersterk #leefstijl #corona # weerstand #gezondheid #vitai

  • 1 hr 19 min

Customer Reviews

4.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Top Podcasts In Education

Listeners Also Subscribed To