17 afleveringen

In de podcast 'Cut The Crap' zit topsporter Pieter Loridon samen aan tafel met interessante mensen. De talks worden omschreven als gesprekken zonder plan maar met een reden.

Cut The Crap Pieter Loridon

  • Zaken en persoonlijke financiën
  • 4,5 • 26 beoordelingen

In de podcast 'Cut The Crap' zit topsporter Pieter Loridon samen aan tafel met interessante mensen. De talks worden omschreven als gesprekken zonder plan maar met een reden.

  CUT THE CRAP EPISODE #17 - CONNER ROUSSEAU

  CUT THE CRAP EPISODE #17 - CONNER ROUSSEAU

  Een speciale aflevering en eigenlijk een die ik liefst nooit had willen doen rond dit thema. Laat me dit verduidelijken. M’n podcast heeft een ‘reden en geen plan’. Wat wil ik daarmee zeggen & bereiken. Dat in al m’n podcasts een boodschap zit waar motivatie, geloof in eigen kunnen en doelen centraal staan. Eigenlijk mensen motiveren door naar andere te luisteren. De gast vandaag zou als persoon écht wél in dit rijtje thuis horen. Maar niet in de functie én vooral reden dat ie hier vandaag zit. Ik wil namelijk écht ver weg van politiek wegblijven. Dat was zo gisteren. Morgen en eigenlijk vandaag ook. Nu to the point en zal al héél openlijk beginnen. 
  Ik stuurde deze kerel naast me in de begin dagen van z’n politieke carrière dat er meer kerels als hem in onze politiek zouden moeten komen. Ook al was zijn partij mijn kleur niet ik gaf hem graag het compliment. Ikzelf tracht te leven naar een slogan wat (al vele jaren) op m’n borst staat getatoeëerd. “I do not judge the universe.”  Ik hou van diversiteit, van kleuren, van verschillen … van elkaar respecteren in elkaar ‘anders zijn’. En vooral voor dat ‘anders zijn’ respect opbrengen. En met dat woord van respect zullen we deze podcast ook beginnen.  Respect dat hij hier vandaag zit en een man van z’n woord is. Ook respect voor z’n parcours. Connor Rousseau. Méér dan welkom! 

  • 59 min.
  CUT THE CRAP EPISODE #16 - THOMAS BRIELS

  CUT THE CRAP EPISODE #16 - THOMAS BRIELS

  Doelen stellen en ze binnen halen ook. 16 jaar visie en terug komen met een Europese en Wereldtitel + Olympisch GOUD. Maar dat ie diep ie emotioneel diep is moeten gaan en z’n ego heeft moeten opzij zetten … word duidelijk in deze emotionele podcast. Wat een Held deze Thomas Briels. Een must hear podcast voor élke sporter én ondernemer. Welkom Thomas Briels.

  • 48 min.
  CUT THE CRAP EPISODE #15 - PASCALE NAESSENS

  CUT THE CRAP EPISODE #15 - PASCALE NAESSENS

  “Onze manier van eten is volledig achterhaald.” hoorde ik Pascale Naessens zeggen.
  Die zin klonk me als muziek in de horen en daarom nodigde ik haar uit in onze Cafe Couture store. Ikzelf verloor 19 kilo, zonder dieet maar gewoon door “deze maatschappij door te hebben, te begrijpen & te anticiperen.”  Het beloofde een boeiend gesprek te worden en dat was het ook. Welkom Pascale Naessens.

  • 57 min.
  CUT THE CRAP EPISODE #14 - PETER MORREN

  CUT THE CRAP EPISODE #14 - PETER MORREN

  Wat waren de mooiste momenten van 20 jaar VTM, 7 jaar Play Sport & 170 Champions League wedstrijden? Eindelijk een analyse waarom Messi dan toch beter is dan Cristiano! En heeft zijn transfer naar KRC Genk (on)rechtstreeks te maken met de verschuiving van de macht en kracht richting sociale media? Welkom Peter Morren.

  • 1 u.
  CUT THE CRAP EPISODE #13 - DAVID BOMBEKE

  CUT THE CRAP EPISODE #13 - DAVID BOMBEKE

  Te bedeesd voor wat ie kan & de man die deel uit maakte van het 
  Belgian olympisch team (Athene 04, Peking 08, London 12, Rio 16), het Nationale wielrenners team sinds 1999. En dan voegen we het Lotto, BMC & CCC cycling team er nog aan toe. Waarom niet ineens het Fedcup tennis, Waasland-Beveren & Club Brugge vandaag. En toch vond ie zichzelf het meest tot z’n recht komen bij het DSB schaats team. En dan heb ik het nog niet ap de individuele toppers die ie begeleid. Wat een klepper ... David Bombeke! Enjoy!

  • 46 min.
  CUT THE CRAP EPISODE #12 - SIEBE HANNOSSET

  CUT THE CRAP EPISODE #12 - SIEBE HANNOSSET

  In de 12de podcast zit Pieter in de zetel met Siebe Hannosset.
  Tijd om eens na te denken over bepaalde prikkels of om ze zelf te voelen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat iedereen iets aan deze podcast kan hebben. 

  Siebe Hannosset begeleidt high performers, van zakenmensen tot atleten en politici op het hoogste niveau, met 1 doel: hun potentieel optimaliseren én maximaliseren. Siebe heeft een achtergrond als bewegingswetenschapper en was werkzaam als performance coach bij Club Brugge. Thuiskomen deed hij echter toen hij de klinische psycho-neuro-immunologie en het Intermittent Living concept leerde kennen. De resultaten van het integreren van deze principes bij zichzelf hadden een diepe impact op zijn gezondheid en soul. Het is zijn missie om samen met kPNIBelgium de meest recente wetenschappelijke inzichten rond Intermittent Living te vertalen naar de praktijk. Als het gaat om intermittent fasting, koude, hypoxie, slaap en andere brainhacks draait Siebe elke steen om, opdat u de beste versie van uzelf wordt.
  Enjoy! 

  • 55 min.

Klantrecensies

4,5 van 5
26 beoordelingen

26 beoordelingen

wini floreal ,

Found my road to succes

Ik wil jullie bedanken voor jullie podcasts!
Al jaren loop ik tegen mijn plafond aan, letterlijk. Mijn vaste toertje van 5 km....
Excuses zat om niet langer te lopen...
‘Ik moet thuis zijn voor de kinderen’
‘Ik heb geen tijd’
‘Beter 5km dan niets’
...
Maar ik droom er nog steeds van om ooit een marathon te lopen!

Sinds 2 weken loop ik met jullie podcast een vol uur. 2 toeren in plaats van 1. Zonder te twijfelen om op te geven.
Wat een voldoening! Eindelijk heb ik het gevoel dat ik mijn grenzen verleg.
Dankzij jullie!

Top-podcasts in Zaken en persoonlijke financiën

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op