27 episodes

Laat je meeslepen door het spannende, romantische verhaal van Eva, die elke week een fictief dagboek bijhoudt voor VROUW.

Dagboek van Eva De Telegraaf

  • Fiction
  • 4.7 • 3 Ratings

Laat je meeslepen door het spannende, romantische verhaal van Eva, die elke week een fictief dagboek bijhoudt voor VROUW.

  #26 Die ene vraag

  #26 Die ene vraag

  De trein is aan het rollen gebracht: Eva en River emigreren naar Ibiza. Het is alsof alles in het leven van Eva ineens op z’n plek valt. En dan gebeurt er iets tijdens haar afscheidsfeestje waardoor iedereen stilvalt.

  • 11 min
  #25 Ik Vertrek

  #25 Ik Vertrek

  Eva kan inmiddels niet meer ontkennen dat ze haar yogadocent River erg leuk vindt. Deze man heeft zo’n rustgevende werking op haar. Hij heeft haar gevraagd of ze met hem mee wil naar Ibiza. Voorgoed. Eva raakt al in paniek als ze er iets te lang over nadenkt. Ze kennen elkaar nog maar net. Recipe for disaster, niet?

  • 11 min
  #24 Retraite op Ibiza

  #24 Retraite op Ibiza

  De feestdagen hebben er behoorlijk ingehakt bij Eva. Ze kijkt uit naar de zesdaagse yoga retraite op Ibiza met haar collega Ivo. Voordat het zo ver is, wil ze haar yogaleraar River imponeren met een vegetarische maaltijd bij haar thuis. Dat loopt niet helemaal zoals gehoopt.

  • 15 min
  #23 Spirituele panfluit

  #23 Spirituele panfluit

  John stelt zich steeds charmanter op, romantisch bijna. Maar het volgende moment lijkt het hem alleen maar om de seks te gaan. Verder staat Eva een moeilijk gesprek te wachten met Marloes, haar goede vriendin met wie ze de laatste tijd ook intiem is. En ze doet een doorzichtige poging om haar yogadocent aan de haak te slaan.

  • 15 min
  #22 Tantra-seks

  #22 Tantra-seks

  Eva volgt haar collega Ivo met tegenzin naar de yoga. Haar enthousiasme slaat snel om als ze de yogaleraar ziet. Het is echt zo’n Ibiza-ganger: een geweldig lijf, een paar subtiele tattoos en hij draagt zijn halflange haar in een ‘man-bun’. Eva raakt geïntrigeerd door zijn rust. Ondertussen spreekt ze één op één af met zowel John als Marloes, het stel waar ze laatst een trio mee heeft gehad. Eva heeft het idee dat Marloes biseksueel is. Wat als haar vriendin gevoelens voor haar krijgt?

  • 14 min
  #21 Trio

  #21 Trio

  Eva is in de veronderstelling dat ze een afspraakje heeft met John en schrikt als ze ziet wie hij heeft meegenomen. Marloes. Zou haar vriendin hebben ontdekt wat John en zij hebben uitgespookt in haar badkamer?

  • 15 min

Customer Reviews

4.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

94Nest98 ,

Genieten

Zalig even niets doen en luisteren naar Eva! Ik heb er van genoten dankjewel🙏

Top Podcasts In Fiction

You Might Also Like

More by De Telegraaf