4 episodes

Vodcast door Vlaams Belang

Toogpraat Vlaams Belang

  • News
  • 4.1 • 29 Ratings

Vodcast door Vlaams Belang

  Toogpraat #3 - Nigel Farage

  Toogpraat #3 - Nigel Farage

  In deze derde en speciale aflevering van Toogpraat heeft Tom Van Grieken een wel heel bijzondere gast over de vloer, speciaal overgekomen van over het Kanaal. Berucht in Straatsburg en Brussel, beroemd en geliefd in het VK en bij de gewone Brit, getalenteerd radio- en TV-presentator, maar vooral een van de meest succesvolle Britse politici van deze eeuw, niemand minder dan 'Mister Brexit': Nigel Farage!

  Van Grieken en Farage hebben het in deze uitzending over de nasleep van de Brexit, de slaagkansen van het Vlaams Belang in 2024 en de uitdagingen die immigratie meebrengt voor onze beschaving.

  • 36 min
  Toogpraat #2 - Rik Torfs

  Toogpraat #2 - Rik Torfs

  In de tweede aflevering van Toogpraat heeft Tom Van Grieken niemand minder dan Rik Torfs te gast. Vroeger was hij CD&V-senator en KUL-rector, vandaag blijft hij een scherpe academicus en opiniemaker. In het openhartig gesprek heeft het duo het over het Westerse waardenkader, waar het met de christendemocratie naar toe moet en hoe woke activisme onze universitaire en wetenschappelijke opdrachten dreigt te ondermijnen.

  • 1 hr 5 min
  Toogpraat met Tom (Trailer)

  Toogpraat met Tom (Trailer)

  In Toogpraat heeft Tom Van Grieken maandelijks een open en taboeloos gesprek met een centrale gast.

  • 56 sec
  Toogpraat #1 - Dyab Abou Jahjah

  Toogpraat #1 - Dyab Abou Jahjah

  In de eerste aflevering van Toogpraat heeft Tom Van Grieken een open gesprek met Dyab Abou Jahjah. Vroeger waren ze duidelijke tegenstanders, vandaag zijn er echter heel wat raakvlakken te bemerken...

  • 54 min

Customer Reviews

4.1 out of 5
29 Ratings

29 Ratings

Mark Laureys ,

Goede podcast voor onderweg

Interessante gesprekken met atypische gasten. Zeker een aanrader voor wie de politieke actualiteit volgt.

Peter jans ,

Wat een negativiteit

Wat een vreselijke negativiteit; geniet toch van dit prachtige land met goede voorzieningen ipv jezelf t leven moeilijk te maken door mensen tegen elkaar op te zetten.

Top Podcasts In News

You Might Also Like