36 Folgen

Norges ærligste og mest ufiltrerte pådd om kultur, sport, aktuelt og faenskap. Ekte hat og masse kjærlighet! Med Robbe Madsen og Lucipher Daldorff

FAEN! Robbe Madsen

  • Musik

Norges ærligste og mest ufiltrerte pådd om kultur, sport, aktuelt og faenskap. Ekte hat og masse kjærlighet! Med Robbe Madsen og Lucipher Daldorff

  #34 - Tarjei & Johan - Oberst

  #34 - Tarjei & Johan - Oberst

  Ukas gjester er Tarjei og Johan ifra post-hardcore bandet Oberst.Gutta slapp debut plata si 'Paradise' på Indie Recordings 17. Januar til strålende anmeldelser i magasiner som 'Kerrang!' og 'Metal Hammer'.Karsten har dratt inn kadaveret sitt i studio som vikar for Lucy og det blir bla. prat om hvordan gutta har jobbet med plata, det å være musiker i Norge og gjøre det meste DIY, hvor mye mer tidkrevende det er å jobbe med metal enn hip-hop og hvorfor det er verdt å være på ett label i mindre sjangre som metal i Norge. - Det blir også ett lengre segment om skabb og ukas anbefalinger.

  • 1 Std. 36 Min.
  #33 - Bite Night

  #33 - Bite Night

  Mandag igjen og vi åpner med siste mote på penisfronten. Vi er innom UFC og Conor vs.Cowboy kampen, Hva syntes vi egentlig om den nye Eminem plata? Vi har fått avklart at Karsten har ADHD og har vært i rap beef på SoMe. Og «Parterapien» mellom Robbe og Lucy ender kanskje i buret.Det blir også anbefalinger!

  • 1 Std. 34 Min.
  #32 - Agnete Kjølsrud - Djerv

  #32 - Agnete Kjølsrud - Djerv

  Ukas gjest er Agnete Kjølsrud, kjent fra band som Djerv og Animal Alpha.
  Denne uka prater vi mye om mental helse som er noe vi alle har følt på nært hold. - Det blir også snakk om de høye kravene man stiller til seg selv som artist, de nære relasjonene man får i band og miljøet rundt, det å spille i band med sin bedre halvdel og rollen man går inn i på scenen kontra den man er i hverdagen.
  Du får også ukas anbefalinger.

  • 1 Std. 54 Min.
  #31 - Ulrik & Vebjørn - Atena

  #31 - Ulrik & Vebjørn - Atena

  Ukas gjester er Ulrik og Vebjørn fra Atena som slipper sin nye plate 'Drowning Regret & Lungs Filled With Water' 24.Januar.
  - Det blir prat om plata, den kommende releasekonserten på Parkteatret samt noen meget spesielle opplevelser på tour i Slovakia.
  - Vi er også innom gaming, hvor digg det hadde vært med 6 timers arbeidsdag og deilige anbefalinger.

  • 1 Std. 28 Min.
  #30 - Nyttårspådd

  #30 - Nyttårspådd

  Årets første episode er her og denne mandagen har vi har med oss Pats. Vi prater blant annet om jule- og nyttårsfeiringen vår, og alternative måter å feire på, kontra det tradisjonelle. Vi er også innom forsetter, parterapi og Lucy blir fortalt den faktiske definisjonen av ordet "krenka". Vi diskuterer også hvorfor det har blitt så "normalt" å bruke hardere stoffer blant folk. Avslutningsvis blir det selvfølgelig også et par anbefalinger.

  • 1 Std. 47 Min.
  #29 - Romjulsspesial

  #29 - Romjulsspesial

  Vi klarte ikke å la være og lage en liten Romjulsspesial til dere kjære lyttere.
  Big Daddy er pikk, Robbe er edru og Lucy er strikkepinne.
  Så her har dere ca to timer med faenskap og oppsummering av året som har gått fra tre idioter.
  Tusen Takk til alle som har hørt på oss i år, vi elsker dere og vi høres i 2020 aka neste uke.

  • 1 Std. 53 Min.

Top‑Podcasts in Musik

Zuhörer haben auch Folgendes abonniert: