169 Folgen

Acestea sunt interviurile de pe blogul meu, lorena.buhnici.ro, în format audio.

Lorena Buhnici Lorena Buhnici

  • Mode und Schönheit

Acestea sunt interviurile de pe blogul meu, lorena.buhnici.ro, în format audio.

  Mihai Dan Zarug - Designer vestimentar

  Mihai Dan Zarug - Designer vestimentar

  Mihai Dan Zarug este absolvent al „Ecole Superieure de Gestion Paris” si a trait toata viata printre confectii si materiale. Produce vestimentaţii sub brandul „Z A R U G”, iar presa l-a numit reprezentantul generatiei M, care interpretează ritmul și volumul de informație uriaș al lumii „@” în primul rând ca pe o resursă, nu ca pe o manieră de lifestyle și alege ritmul mai elitist și mai lent al măiestriei, al construcției orelor de excelență, concentrându-se pe detaliu și focalizare. În opinia crticilor de modă, Mihai Dan Zarug reprezintă categoria a celor „profesioniști, specialiști, ari ttizani, meșteșugari, antreprenori-profesioniști”, o categorie care coontrapune tendinței de „democratizare a luxului”

  • 58 Min.
  Liana Stanciu - Realizator radio și TV

  Liana Stanciu - Realizator radio și TV

  Liana Stanciu este cea mai cunoscută voce de radio din Romania. Putini sunt insa cei care stiu ca ea suferă de disfonie din naștere, ceea ce conferă vocii sale un timbru aparte, care a contribuit la celebritatea ei. A prezentat la posturile Radio Contact (12 ani), Radio Star, și a lucrat la televiziunile Antena 1 și B1 TV. În prezent realizează la Magic FM, alături de Raul Brebu, emisiunea matinală „Magic Start”, unul dintre cele mai audiate programe matinale de radio din România.
  Este căsătorită cu Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și împreună au o fiică, Teodora.

  • 46 Min.
  Lora - Cântăreață

  Lora - Cântăreață

  Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Formatia s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Pe 1 aprilie 2009 Lora se retrage din formație pentru a continua o carieră solo. Spre sfârșitul anului 2010, cântăreața începe o colaborare cu Adrian Sînă, liderul formației Akcent. Impreuna lanseaza piesa „My Passion”, ce s-a bucurat de succes nu doar în România, dar și în afara țării. La începutul anului 2012 lansează șlagărul „Un vis”, cântec care se bucura de cea mai importantă mediatizare dintre toate cântecele sale și de locul 1 la radiourile din România. În vara aceluiași an lansează „Sad Eyes”, care se bucura, de asemenea, de un succes mare pe internet, însă nu și la posturile de radio. În toamna lui 2012 lansează cântecul „Fără el” care ajunge la 8 milioane de vizualizări pe YouTube și atinge prima poziție în clasamentele radiourilor. Acum este în topuri cu piesa „Fii tu fata” și a lansat și propria linie de cosmetice Go Beautiful.

  • 30 Min.
  Adelina Pestrițu - Influencer

  Adelina Pestrițu - Influencer

  A fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, dar și-a ridicat premiul chiar din Los Angeles, la o gală absolut fabuloasă. Un premiu de altfel râvnit și de alți influenceri de la noi, precum Selly, Matei Dima sau Laura Giurcanu.
  Adelina Ioana Pestritu este urmărită pe contul de Instagram de 1,2 milioane de persoane, iar pe canalul de Youtube a strâns rapid 150.000 de abonaţi. Este atât de focusată și de consecventă pe ceea ce face în online, încât a clădit o afacere în sine, probabil curând un imperiu.

  • 35 Min.
  Elena Lasconi - Jurnalist / Realizator Pro TV

  Elena Lasconi - Jurnalist / Realizator Pro TV

  Lasă cariera de jurnalist pentru serviciul public și vrea să aducă în comunitate schimbarea pe care o caută.
  Elena Lasconi este definiția jurnalistului de carieră. La Pro TV a realizat reportaje și campanii sociale urmărite de miioane de oameni. A schimbat viața unor oameni, a prezentat știrile, dar a și făcut muncă de teren și a avut curajul să participe în emisiuni de tip reality show. #loovee

  • 1 Std. 7 Min.
  OPTIMEF - Andrei Morariu și Bogdan Costea

  OPTIMEF - Andrei Morariu și Bogdan Costea

  Andrei Morariu și Bogdan Costea. Împreună au readus la viață primul ceas românesc, Optimef. Însă cu o nouă poveste, un nou design și bineînțeles cu o viziune fresh ce depășește granițele țării. Optimef este acum un brand și se adresează celor care știu deja ce înseamnă un produs de designer, accesibil și modern.
  Adevărata recunoaștere a venit din partea MoMa (Museum of Modern Art New York), care a dorit să includă produsul lor în shopul muzeului, Optimef devenind astfel primul produs de design românesc vândut în shopul MoMa. Din 2019, Optimef Fărăzece (prima colecție) este de asemenea vândut de shopul SFMOMA (San Francisco Museum of Modern Art). Iar de curând au lansat și o linie de genți premium, Prima și Prima Mini.

  • 47 Min.

Top‑Podcasts in Mode und Schönheit

Zuhörer haben auch Folgendes abonniert: