98 episodes

En intervjupodd från Expressen, där Adam Johansson träffar Sveriges största hockeyprofiler. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

Hockeypul‪s‬ Podplay | Expressen

  • Hockey

En intervjupodd från Expressen, där Adam Johansson träffar Sveriges största hockeyprofiler. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

  97. Dahlén har gjort slut

  97. Dahlén har gjort slut

  Jonathan Dahlén har tackat för sig den här säsongen, därför får Adam Johansson och Mathias Bromé styra poddskutan i land. Denna gång får de besök av en hemlig gäst, som ger en inblick i coronahockeyn 2021, varför han anser att det är "osmakligt" att föreslå stängda ligor i detta skeede och dessutom jämför han Bromé med en anka. Förutom det rankar Bromé vilka spelare i Sverige som kan få NHL-kontrakt samt att en sluttabell presenteras för SHL och Hockeyallsvenskan. Sedan blir det lite Marabou-snack...

  • 1 hr 11 min
  96. Tony Mårtensson

  96. Tony Mårtensson

  Tony Mårtensson har under radarn smugit in i en ledarroll i Almtuna. Hör honom berätta om sin ambition med sportchefsyrket, synen på LHC och minnena från fornstora dagar, miljonerna i KHL och hur han köpte sig loss från Linköping, varför han föredrar en flippmacka före ett solomål, sitt galna assistrekord, saknaden efter "riktiga lirare, första kontraktet med Brynäs, tacksamheten till Roger Melin och avskyn för Mike Babcock, som förödmjukade honom flera gånger.

  • 1 hr 10 min
  95. Mattias Norström

  95. Mattias Norström

  Mattias "Notan" Norström spelade 14 år i världens bästa hockeyliga och samlade på sig mängden med minnen. Han är känd som en av Sveriges bästa backar någonsin. Här berättar han om den obefintliga kontakten med Peter Forsberg och Niklas Lidström under NHL-säsongerna, varför han inte förespråkar fighting i Sverige, sin djupa vänskap med Rob Blake, att han kvalificerar sig i 500 kg-klubben, jobberbjudanden från LA Kings och AIK, förändringen han vill se i svensk ishockey och vad han sysselsätter sig med i dag.

  • 1 hr 28 min
  94. Joakim Eriksson

  94. Joakim Eriksson

  Joakim Eriksson leder sitt Djurgården från sin sportchefsstol. Här berättar han om den uppmärksammade sågningen av laget för två veckor sedan, hur förhandlingen med Robert Ohlsson ser ut, ambitionen att få hem en svensk stjärnduo samt hur Dif arbetar för att stärka sig organisatoriskt och på herrsidan. Dessutom avslöjar han spelet bakom uppbrotten med SSK, personliga hoten han tvingades genomlida, tanken att jobba med Mikael Samuelsson framgent och varför han vill ta bort Hockeyallsvenskan och förändra svensk seriestruktur.

  • 1 hr 33 min
  93. Håkan Loob

  93. Håkan Loob

  Håkan Loob är en av svensk ishockeys största spelare genom tiderna. Nu gästar han Hockeypuls för att berätta om livet i dag, familjen Färjestad, glansdagarna i Calgary, de ”oslagbara” rekorden, sin bästa värvning någonsin, hatmatcherna mot Dif då supportrarna kastade kniv mot honom i båset, varför han vill se fler hakningar i svensk hockey, hur nära det var att det bildades en europeisk superliga, tiden då Loob ville stänga SHL och vad han tjänade som bäst både som spelare och ledare.

  • 1 hr 41 min
  92. The boys are back

  92. The boys are back

  Mathias Bromé och Jonathan Dahlén är återigen tillbaka i podden för att diskutera:
  – Bromés start i NHL, varför han kommer fortsätta bo på hotell och inte blivit starstruck av NÅGON i världens bästa hockeyliga.
  – Timrås och Dahléns rekordjakt.
  – Sköna materialare, hur många klubbor och handskar som används på en säsong samt killarnas flex.
  – Hur man som spelare påverkas när sitt lag värvar spelare under säsong och hur det kommer sig att "Nubben" ofta bygger rätt.
  – Bromés hyllning av SSK och Dahléns sågning av Adam.

  • 56 min

Top Podcasts In Hockey

Listeners Also Subscribed To