14 集

En podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné for det internationale, tænkende menneske.

Arbejdstitel Oliver Enné & Kristoffer Ernst

  • 文藝

En podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné for det internationale, tænkende menneske.

  Om maskulinitet (teaser)

  Om maskulinitet (teaser)

  Den nye episode er dedikeret til moderne maskulinitet og handler om alt fra kønsidealer, skønhedsrutiner og kunsten af dele en dessert. Som altid bliver der diskuteret holdninger i Overvurderet/Undervurderet, der blandt andet indeholder emner som regimentstribede slips, Taylor Swift og high-end paraplyer.

  • 3 分鐘
  Om London

  Om London

  Mediabranchens svar på Section Boyz® er tilbage for at tale om 'all things' London. Vi vender alt fra fish & chips til Chiltern Firehouse, og får i samme ombæring diskuteret uddannelse, karriere, magasinet Monocle og meget, meget mere. 

  • 1 小時 2 分鐘
  Om musik

  Om musik

  Hvilken musiker har den bedste frisure, er The Rolling Stones bedre end The Beatles og er 'penny loafers' overvurderede eller undervurderede? Det blot et par spørgsmål, vi diskuterer i den nye episode, som er dedikeret til musik. Vi ringer også til vores ven Peder, der har lavet vores titelmusik for at stille ham et par hurtige spørgsmål. 

  • 45 分鐘
  Om italiensk mad

  Om italiensk mad

  Ny sæson, ny samarbejdspartner. Vi er hjemvendt fra sommerferie og udgiver nu programmet i samarbejde med Euroman. Programmet er dog det samme som altid. I denne udgave taler vi om italiensk mad inden- og udenfor landets grænser, nye begyndelser, Nicklas Bendtner og meget mere. 

  • 39 分鐘
  Om ferie

  Om ferie

  I sæsonens sidste episode taler vi om ferie. Hvor vi holder den, reglerne hvad angår auto-svar og glæderne ved at eje et sommerhus. I overvurderet/undervurderet får vi også diskuteret smykker til mænd, forskellige slags sko og meget andet. God sommer. 

  • 55 分鐘
  Om indretning

  Om indretning

  Hvem laver den bedste spisebordsstol, hvad er værd at investere i og er John Mayer overvurderet eller undervurderet? Det er blot nogle af emnerne i vores nyeste episode, der handler om indretning. Vores nye temamusik er komponeret af vores ven Peder. 

  • 52 分鐘

關於文藝的熱門 Podcast

聽眾還訂閱了