300 episodi

LOLbua er en ukentlig podcast om spill og populærkultur fra Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen sammen med deres venner og gjester.

LOLbua LOLbua

  • Tempo libero

LOLbua er en ukentlig podcast om spill og populærkultur fra Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen sammen med deres venner og gjester.

  LOLbua 300 - After Dark Edition

  LOLbua 300 - After Dark Edition

  Katharina, Kristian, Dag Thomas og Filip spiller inn sin egen versjon av 300. De er sykt bitre på at de ikke fikk være med i den offisielle jubileums-episoden, og det betyr at baksnakkingen av Jon Cato og Lars virkelig når nye høyder. Mats kunne ikke med pga oljepumping.
  Ønsker du flere after dark-episoder? Hater du dette? Si fra! Husk også å få med deg den offisielle 300-episoden.
  Takk til våre patreons for støtten. Våre produsenter er Rolf Helge Øvergård Ingebrigtsen, Cobrakar84, TTMXMP og Anne Beth.

  • 2 ore 6 min
  LOLbua 302 - Doom og Hva vi hadde gjort med 990 millioner

  LOLbua 302 - Doom og Hva vi hadde gjort med 990 millioner

  For første gang på lenge er Dag Thomas med i LOLbua og han forteller om en lang rekke spennende spill som vi andre ikke har prøvd så mye av: Doom, Pillars of Eternity og Gigantosaurus. Han kommer også med en hardtslående Animal Crossing-omtale. Ståle, Filip og Lars er også med, men Jon Cato er borte. For å fylle tomrommet har lytterne bidratt med en lang rekke innspill som fyller tiden på alle beste måte.
  Ps. Lyden er litt ræv denne episoden på grunn av tekniske problemer. Vi beklager det!

  • 1h 10 min
  LOLbua 301 - Animal Crossing og historier fra koronakampens frontlinjer

  LOLbua 301 - Animal Crossing og historier fra koronakampens frontlinjer

  Jon Taco og Lars har denne uken besøk av paramedic Ståle som forteller hvordan det er å jobbe i ambulanse under apokalypsen.

  Vi deler også inntrykk av nye Animal Crossing, kommer med tips om hva man skal ta seg til i hjemme-isolasjon og mye mer.

  Takk til deg som hører på. Takk til våre patreons og produsentene Anne Beth, Rolf Helge Øvergård Ingebrigtsen, Cobrakar84 og TTMXMP.

  Husk også å høre på vår andre podkast Spillrevyen som kommer ut hver mandag der du finner pod.
  Let også opp vår side på Facebook der vi også har et community som heter LOLbua Entourage hvor du kan henge med andre lyttere og oss i redaksjonen.

  • 1h 21 min
  LOLbua 300 - Jubileum med Jon Cato og Lars

  LOLbua 300 - Jubileum med Jon Cato og Lars

  Vi feirer 300 episoder med en to og en halv time lang sending der Jon Cato og Lars er samlet i Harstad for et show du neppe har hørt maken til. Overraskelsene står i kø. Mer skal vi ikke røpe. Dette må du få med deg.
  Takk til deg som hører på. Takk til våre patreons, ikke minst produsentene Anne Beth, Rolf Helge Øvergård Ingebrigtsen, Cobrakar84 og TTMXMP.
  Husk å støtte oss på Patreon hvis du har noen kroner til overs. Det koster litt å drive to podkaster hver uke, og vi er takknemlige for hver krone. Alt ekstra brukes på våre lyttere i form av liveshow, spesialepisoder og mer. Husk også å høre på vår andre podkast Spillrevyen som kommer ut hver mandag der du finner pod.

  Let også opp vår side på Facebook der vi også har et community som heter LOLbua Entourage. På www.lolbua.no får som regel også videoversjonen av innspillingen

  • 2 ore 33 min
  LOLbua 299 - Final Fantasy VII - Besøk av esport-stjerner - System of a Downs

  LOLbua 299 - Final Fantasy VII - Besøk av esport-stjerner - System of a Downs

  Velkommen til en usedvanlig variert episode av LOLbua der Filip reiser til Berlin for å møte to av de største norske esport-stjernene, Tore og Nukeduck. Filip himself er heller ingen hvemsomhelst, og øser av sin Final Fantasy-kunnskap når vi snakker om den nye demoen av Final Fantasy VII Remake.

  Mats har spilt Division 2-ekspansjonen og forteller hvorfor han liker det, og introduserer sin nye bestevenn - Robotore.

  Musikken du hører denne uken er i stor grad fra spillene fra Master Blaster og Target: Renegade på NES samt en morsom sak fra Fearofdark som heter Suburban Supernatural.

  Husk å støtte oss på Patreon hvis du har noen kroner til overs. Det koster litt å drive to podkaster hver uke, og vi er takknemlige for hver krone. Alt ekstra brukes på våre lyttere i form av liveshow, spesialepisoder og mer. Hør også på våre venner i Rad Crew som har vært vår støttespiller siden oppstart! Husk også å høre på vår andre podkast Spillrevyen som kommer ut hver mandag der du finner pod.

  Let også opp vår side på Facebook der vi også har et community som heter LOLbua Entourage. På www.lolbua.no får du også videoversjonen av innspillingen.

  • 1h 20 min
  LOLbua 298 - Korona-show med en febersyk Kristian Tjipsem

  LOLbua 298 - Korona-show med en febersyk Kristian Tjipsem

  Vårt Corona-drikkende redaksjonsmedlem Kristian Tjessem har levd i heftig febertilstand de siste dagene og er en naturlig deltaker i en podkast spilt inn i apokalypsens første dager. Med er også Lars og Jon Cato som forteller om et helt nytt og spennende japansk 1-bitsspill, kommer med kulinariske anbefalinger og mye mer.
  Husk å støtte oss på Patreon hvis du har noen kroner til overs. Det koster litt å drive to podkaster hver uke, og vi er takknemlige for hver krone. Alt ekstra brukes på våre lyttere i form av liveshow, spesialepisoder og mer. Hør også på våre venner i Rad Crew som har vært vår støttespiller siden oppstart! Husk også å høre på vår andre podkast Spillrevyen som kommer ut hver mandag der du finner pod.

  • 1h 10 min

Top podcast nella categoria Tempo libero

Gli ascoltatori si sono iscritti anche a